Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
GodGamer5
addikt
Az alfa nagyon csúcs. Az intrón, meg az első pályán beszartam!
-
G4ga
őstag
Egyáltalán nem gyözött meg az alpha.
Az eslő résszel sokat játszottam miután ingyenes lett, még a DLC-re is költöttem volna ha nem lett volna benne annyi bug ( pl.: betudok fejezni egy versenyt anélkül, hogy ne állnék bele a földbe rendszerint )Versenyek: Nekem tul mü a környezet. élettelen fakó az egész.
Az offroad szekció nagyon jó, élvezetes, de az utcai versenyek. szánalmasan gyengére sikeredtek az első részhez képest. Televerték ugratóval az egészet, nem értem. 0 valóság alap.A freeride rész viszont tényleg szép. szépen kivan dolgozva a város.
A motorcsonakos játékmod viszont tettszik.
A repülös módból elég volt az elején.Rengeteget játszottam anno a TDU2-vel, Crew 1-el, volt szerencsém kiprobálni a Forzát, ez ezzekhez képest harmatos.
Ez a követő rendszer se nyerte el a tetszésem. Lehet öreg vagyok, de ez már nem az én játékom lesz.
Alpha alapján csalodás. -
Benito94
tag
Első is egy nagy kihagyott helyzet volt.. Megjelenése elött azon gondolkodtam, hogy tuti megveszem aztán haver megtette helyettem, kipróbáltam és azóta sem játszottam vele. hitvány hilladék lett az egész, 0fizika, 0irányíthatóság.. mint az NFS részek.. sz@r
-
Egy próbát megér majd.
-
csab991
senior tag
Azért az jó, hogy most konkrét számadatokat kapunk a gépek tulajdonságaira, nem pedig négyjegyű értékeket, aminek semmi relevanciája nem volt az első részben.
Nem világos, hogy mire gondolsz a teljesítményspecifikációkat illetően, szerintem lényegi változás nem történt ilyen téren. Az viszont valóban érződik, hogy kicsit gyengébb az irányítás az első részhez képest, holott az sem volt az igazi.
-
Csapoati
nagyúr
Engem sajnos abszolút hidegen hagy a motorcsónak meg a repülő (gyaníthatóan rémg gagyi fizika lesz alattuk, akkor meg igazából minek?), de a játékkal teszek majd egy próbát. Az első részt még viszonylag drágán vettem 1 hónappal a megjelenés után, de nem bántam meg egyáltalán, szóval a kipróbálást mindenképp megérdemli a 2. rész is.
-
RIC5I
tag
válasz
Seangaijin #1 üzenetére
engem zavar hogy casualabb let nem lehet annyira magadra szabni az autot nem lehet annyi teljesitmény specificációt csinálni és nem is jelez annyi adatot az autórol vásárláskor én nagyon élveztem a tetőn ugrálást nekem az tetszet
ahogy a csónakozás első 2 perce is aztán rájöttem hogy az irányitás borzalom aztán váltot repülőre és meg állapítottam hogy én csak autózni fogok
összeségében szerintem ez egy nagyon más játék mint a crew 1 casualabb kevesebb lehetöséggel több látvány elemmel a 2018 as trendeknek megfelelően sok paraszt vakitással kevés nehézséggel
-
M5Norbi
őstag
TDU3-at nem csinálnak?
Ha jól rémlik az 1- 2 az ő munkájuk volt.
-
jorgoszka
tag
válasz
Seangaijin #1 üzenetére
Egyetértek. Engem is meghívtak, bő 15 percig voltam a közösség része.
-
Seangaijin
senior tag
Most a zárt alfa alapján annyira nem rossz de át megy már ez is érdekes dolgokban. Nitró van mindenben, csónakban, motorban, repülőben, F1-es autóban... Grafika szebb mint az 1-jé volt, de ez a háztetőkön ugratás autóval nekem annyira nem jön be.
Új hozzászólás Aktív témák
gp Korábban csak annyit tudtunk, hogy szeptemberig mindenképp elérhető lesz a játék, most megtudtuk, hogy nyáron lesz a premier.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Eredeti játékok OFF topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LEGO klub
- PlayStation 5
- Megjelent a OnePlus 13T
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Eladó Lenovo G70-80 17.3" HD+ (1600x900) i3-5005U GeForce 920M 8GB 128GB+1TB magyar bill 1 hét gar
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1 TB/12 GB fehér titán 3 év garancia, kiegészítőkkel eladó!
- DELL Latitude 5400 CHROMEBOOK , i5-8. GEN 8GB/64GB CHROME OS, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL, 27%ÁFÁS
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus TUF F17 FX707VV 17.3" FHD IPS i7-13620H RTX 4060 32GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Update 04.24. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Samsung Galaxy Watch 5 40mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 3510 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Így lehet neked Teljes Magyar Logitech Craft Billentyűzet
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest