Új hozzászólás Aktív témák
-
axioma
veterán
Azert azt nem is egeszen ertem, hogy a Mastercard akcio miert csak a gamepod-on volt meghirdetve, itt a mobilarenan nem kapott egy fooldalas hirt egy honapja... legalabbis nem valoszinu hogy nem vettem volna eszre. Jo, a mastercard tobb adatot ker es nem bizom benne hogy utana nem direktmarketingre hasznaljak, mig az MA reszerol ilyen nem varhato, szoval jobb igy, na de akkor is fura. Van valami kulonleges indok ra? Mar tavaly is ez volt, hogy sokkal hamarabb volt info a tarsoldalakon, mint itt.
-
axioma
veterán
Na regisztraltam a parommal. A gyerekeknek meg ha jonnek, veszunk jegyet, igy fair, meg mar elviselheto.
Mar csak ne arra a napra akarjak tenni a csaladi programot... akkor persze lemondom.
Új hozzászólás Aktív témák
gp November utolsó hétvégéjén, új helyszínen, még több kiállítóval, még több programmal jön a PlayIT és persze ezzel együtt a Veletech is.
- 3D nyomtatás
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Fujifilm X
- Politika
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Yettel topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Akku: 88%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal 1 Év Garanciával!
- Dell Vostro 3500 felújított karcmentes álalpotban eladó!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Poco M6 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Lenovo Thinkpad T420 (i5 2nd, 8 GB, 120 SSD+ 320 HDD)
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest