Új hozzászólás Aktív témák
-
jozefgucci1
addikt
Szerintem túl lett pontozva.A single részben az ellen kicsit buta ( a mai fps játékokhoz mérve ) és a mapok sem olyan szépen kidolgozottak.A fegyverek hangja az tetszett nagyon.A multi bétát ,mindkettőt próbáltam és óriási csalódás volt.Gyakorlatilag kilcam hiányában egy közepes csipás lealázza a mezőnyt.A spawn rendszer nagyon szar volt benne és ahogyan olvasom maradt is.Örülök hogy nem vettem meg .Egyenlőre hírt még nem adtak a várva várt 3 milliomodik példány eladásáról és nagyon remélem ez így is marad.Innentől csak erős idegzetűeknek. Mert akkor betartanák amit ígértek és nem lesz folytatás.Amennyiben elérik akkor nyitok egy topikot ahol a moha folytatására toboroznék embereket .Kicsit túrbóznánk a MOHA PA-t , majd átneveznénk és milliókat kaszálnánk.
Mi ez ha nem könnyű pénz
Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...
Új hozzászólás Aktív témák
gp Itt az új Medal of Honor. Új köntös? Igen! Bár lassan mindenki tudja, hogy az új rész egy „reboot”, elhagyta a második nagy világégést és a közelmúlt modern hadviselésébe bújtatja azt. Vajon hogy sikerült mindez az EA-nek? Tesztünkből minden kiderül!
- PlayStation 5
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hálózati / IP kamera
- Asszociációs játék. :)
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nintendo Switch
- Iqos cigaretta
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest