Új hozzászólás Aktív témák
-
3ye
tag
válasz jozefgucci1 #3 üzenetére
Az SP és az MP két külön motorral készült, két cég által. Az SP Unreal Engine az MP pedig Frostbite. Az SP-t nem is próbáltam, meg nem is érdekel, az MP viszont szerintem igenis, hogy szép és jól megcsinált. Nyílván vannak benne bug-ok, lásd spawn probléma, de az ilyenek, hogy KILLCAM....ezektől falra mászok....COD-ban is csak normált játszol ezek szerint, mert Hardcore-on ott sincs KILLCAM, vagy akkor az is szar?
Szerintem igenis egy nagyon élvezhető játék, sokkal realisztikusabb, mint a COD, a hangok pedig eszméletlen jók, ahogy a cikk is írta.
Az, hogy mennyit adnak el belőle, más tészta, nyílván a COD-ból több fog fogyni, mert az az ÚRISTEN játék, pedig szerintem semmi extra és nézve a BLACK OPS-ot, hát nem sokat újítottak, ja lehet a grafikán toltak egy kicsit, meg beleraktak vezethető kisautót meg mindenféle elmebeteg MOD-ot, mint pl. a ölj és kapsz jobb fegyvert.....halál unalom.Ami pedig a javításokat illeti, 4 nap és jön egy nagyobb patch, ahol már a sniper is vissza lesz fogva és még a SPAWN-ra is lesz valami javítás.
Egy szó, mint száz, nekem nagyon tetszik, végre nem egy elmebeteg rohanós, rambós játék. Emlékeztet az Americas Army-ra, ami szintén egy remek játék volt, NEKEM.
Új hozzászólás Aktív témák
- Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- PlayStation 5
- Zenelejátszó építése, a kiváló hangzásért
- BestBuy topik
- Autós topik
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Rekordbevétel az Apple-nél a csökkenő iPhone érdeklődés árnyékában
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- GAMER PC! Ryzen 7600 / RTX 3070 Ti / 32GB 6000MHz / 1TB Gen4 / 650w! BeszámítOK
- 14 gen i5 PC Garival
- GAMER PC! i5-12400F / RTX 3060 Ti / 16GB DDR4 / 512G NVMe / 500w! BeszámítOK
- Latitude 7320 27% 13.3" FHD IPS érintő i5-1145G7 16GB 256GB NVMe ujjolv gar
- Dell Latitude 5491 27% 14" FHD IPS érintő i5-8400H 16GB DDR4 256GB gar
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest