Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tyler8
tag
Nem érdekes milyen volt a grafikája. Ezzel inkább erre akartam célozni tudom, hogy jó volt, de nem azért szerettem. És szerintem más is így van ezzel. Nem azért lehet élvezettel végigjátszani ma is, mert jó volt ANNO a grafikája, hanem mert több van a játékban.
Ebben meg csak megy és lő, hát lol. Remélem nem ilyen szar lesz, mert akkor 10 perc után delete.
Ha nektek is a grafikája miatt tetszett/tetszik Max Payne, akkor megértem a fejlesztők miért butították le a játékot.
► borders are made for the dumb ◄
-
Tyler8
tag
Mondjuk a Max Payne sose a grafikája miatt volt jó játék, hanem a történet miatt. Gondolom ebben már nem lesznek ilyen képregény szerű átvezetők, se igazi jó történet, hangulat. Külön tetszettek azok a kis apróságok benne mint a tv-ben a műsorok vagy a rémálmok stb.
Ha valamit siratni fogok a 3-ban akkor az nem a grafikája lesz...
[ Szerkesztve ]
► borders are made for the dumb ◄
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest