Hirdetés
- PlayStation 5
- Call of Duty: Black Ops 6
- Akciófigyelő: PlayStation "Januári" leárazások
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Limitált ideig ingyen játszható a Diablo IV
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Elindult a Test Drive Unlimited Solar Crown második szezonja
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- World of Tanks - MMO
- Star Citizen
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xirtam
veterán
Hát ez elég randa, és játszhatatlan kategória számomra.
-
pr1mzejEE
addikt
Meegmondom őszintén nekem tetszik, de az első gondolatom az volt, hogy 2 elefántcsorda fut egymás mellett és lövik egymást.
Eléggé futokfutok3head játéknak tűnik.Football More Than Just a Game .. Calisthenic is way for life..
-
Silentfrog
veterán
Nem tudom,hogy feltünt e de hetek ota a csapból is ez folyik igy nem ebből az egy videoból szűrtem ezt le hanem az összes eddig meglelentből ami lassan egy orányi játékot mutat be.
A gépigényt meg az előző részhet irtam ami 1ghzes egy magos processzor 32 megás vid.kártya memoria és 256 mb memoria volt. Erre irtam,hogy a videok alapján nem látom az előző részhet viszonyitva a hardverigény miért ilyen magas a harmadik részben. Nem a harmadik részben magas,hanem ehhez a grafikához képest sokallom.[ Szerkesztve ]
-
djculture
félisten
Azért van egy alapszint grafikában manapság amit illik elérni hogy az ember 10k-t kiadjon érte. Történet is fontos igen az az első legfontosabb. De hiába a történet ha nem tudja az ember magát beleélni.Ez ilyen 2005 szintű karakter animációkkal van tele, A textúrák szegénységének elfedésére meg beleraktak egy csomó villogó effektet. Ki se szabadna így adni ha így néz ki. 1 hónap múlva budget játék lesz.
KvPt Nézd meg az előző videókat ott is megvannak ezek a textúra szegénységek. Pedig azok nem multiplayer videók hanem megrendezettek. Mindegy abba az egybe becsülöm őket hogy nem a szokásos bemutatom hogy milyen jól néz ki, amikor meg kijön 10 évvel ezelőtti szint stílusba reklámozzák a cuccot.[ Szerkesztve ]
-
KvPt
tag
válasz Silentfrog #5 üzenetére
Úgy látszik nem lehet elégszer leírni, az nem az ajánlott gépigény volt, hanem a max támogatott hardver, bármit is jelentsen ez...
Tyler8:
De most egy multi videóval veted össze a korábbi játékokat, vagy mi?
Meg mégis miről szólt a két korábbi max paxne, ha nem arról, hogy mész, és lősz/vetődsz?? Sztori nyilván itt is lesz, volt már róla elég videó, nem kell előre leírni, mint ahogy képregény hatású átvezetők is lesznek.
Fel nem foghatom, hogy miért kell megjelenés előtt ennyire leírni valamit, ez nem csak neked szól...[ Szerkesztve ]
-
BalaNce87
addikt
Lol, ez hogy lesz 35 giga?
-
Tyler8
tag
Nem érdekes milyen volt a grafikája. Ezzel inkább erre akartam célozni tudom, hogy jó volt, de nem azért szerettem. És szerintem más is így van ezzel. Nem azért lehet élvezettel végigjátszani ma is, mert jó volt ANNO a grafikája, hanem mert több van a játékban.
Ebben meg csak megy és lő, hát lol. Remélem nem ilyen szar lesz, mert akkor 10 perc után delete.
Ha nektek is a grafikája miatt tetszett/tetszik Max Payne, akkor megértem a fejlesztők miért butították le a játékot.
► borders are made for the dumb ◄
-
Kaiku
senior tag
Ez a Max Payne multi nekem olyan menjünk és lövessük szét magunkat, majd este mindenki hazamegy érzésű dolog. Semmi taktika, fedezék, ja telefon hívás megnyomom a Pause gombot, majd este folytatom. Nem tetszik.
(#16) Tyler8
Azért különösen az első résznek igen szép volt a grafikája. Az más kérdés, hogy nem volt agyon színezve, de az a dark hatás miatt volt.
[ Szerkesztve ]
-
Tibi86
aktív tag
Sajnálom a mostani játékos generációt, hogy ilyen gagyi játékokat adnak ki nekik.
Erre a játékra a Max Payne 1-2 még most is köröket ver.(#16) Tyler8 Ez pont nem igaz. Mikor az első megjelent, akkor igenis gyönyörű grafikája volt. Izzott is a Radeon 8500 rendesen.
[ Szerkesztve ]
-
Tyler8
tag
Mondjuk a Max Payne sose a grafikája miatt volt jó játék, hanem a történet miatt. Gondolom ebben már nem lesznek ilyen képregény szerű átvezetők, se igazi jó történet, hangulat. Külön tetszettek azok a kis apróságok benne mint a tv-ben a műsorok vagy a rémálmok stb.
Ha valamit siratni fogok a 3-ban akkor az nem a grafikája lesz...
[ Szerkesztve ]
► borders are made for the dumb ◄
-
ledgeri
nagyúr
1:30 utáni rész a gagyi... (meg kell próbálnom összeállítanom egy pótolandók listát, mert az új játékok nem azt nyújtják... amit várunk..
[ Szerkesztve ]
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
djculture
félisten
Szerintem már több videót ne adjanak ki, ha így haladunk pong grafikája lesz
Hogy a fenében lehet így kinézni 2012 ben egy játéknak?[ Szerkesztve ]
-
ledgeri
nagyúr
Most esett le, hogy ez csak egy bemutató vidi, ami rendezett...
Biztos, ha kiadnának egy pre-launch multi verziót, hogy lekövessék a valós emberek mozgását, hű mozgásminta végett, akkor mást látnánk... jobbat látnánk... mert ez így futkározás brazil szappanopera módra... mi majd jobban csináljuk...
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
Sennalacy
aktív tag
Ok, akkor ezek szerint jól láttam, hogy ronda! Pedig néhány korábbi videó alapján még reménykedtem benne.. de úgy látszik a konzolok miatt ezt is a béka ... alá lőtték be.
Pont jól jön utána a GTX 690-es hír.. nyilván idle órajelen elviszi..
[ Szerkesztve ]
Pssszt, csendet kérek BIOS-t frissítek!
-
M3oH
addikt
Nem mondanam, hogy ez a video meggyozott. Agyatlan futas es csapkodni az egeret, nekem gagyin hat ez egesz.
-
Psychopeti
senior tag
Nekem erről a pályáról az MW2 jutott eszembe Nektek is?
Kend azt hiszi ez csak úgy van, hogy befogjuk a kancát a szekér elé, és gyi te szürke???
-
InHell
senior tag
Borzalmasan gagyinak tűnik számomra.
Futnak egymással szemben, és 1 méterről lövik egymást pisztollyal... most lehet a konzol miatt, és a kontrolleres gyerekek nem bírják eltalálni a másikat vagy nem tudom, de ez nagyon bénának tűnik.
Ingyen sem kéne a látottak alapján.< béna duma helye >
-
veterán
Hu ez nagyon gaz , 2012 ben ilyet kiadni ?
a 2nek is szebb grafikaja volt ennel -
Silentfrog
veterán
Szerintem irtózatosan gyenge. 100szoros gépigény a második részhez képest,amit nem látok ebben a videoban,hogy mire is megy el....
-
addikt
Annyira várom!
iPhone felvásárlás előfizetéses is!
-
bishoplogan
senior tag
Talán
-
Mukorka
addikt
Nem tetszik
Mukor#2214 --- "Ezt nem én gondolom így, EZ EGY TÉNY!"
-
Ps Vita
őstag
Tetszik
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objetkív + táska ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest