Új hozzászólás Aktív témák
-
tag
(most veszem észre hogy konzol szekcióba van a játék én meg a PC beszerzésről írok... mindegy most már nem tudom törölni )
65%-al van akciózva mindenhol, érdemes beszerezni, mert ennyit, megér a játék.
A játékmenet tényleg önismétlővé válik egy idő után. De a monotonitást a csapat buzdítással meg lehet törni, berakjuk a kazettát a walkman-be, és máris mehet a 80as évekbeli zenére zúzás.
A játék humora, a karakterek kidolgozottsága, a hang és színészi játék, úgy önmagában az egész környezet és hangulat, simán megéri a jelenlegi VIP mozijegy áránál valamivel olcsóbb árcéduláját.
[ Szerkesztve ]
Os iusti meditabitur sapientiam et lingua eius loquetur iudicium - Az Igazság ajka bölcsességet kell hordozzon, és a nyelve ítéletet kell szóljon. -- http://egyatucatbol.blog.hu/ --
-
GAbre
veterán
Azért szomorúnak tartom,hogy közel sem kapja meg azt az fényt a játék,amit megérdemel.
Főleg,annak fényében,hogy mindenki csak jókat mond róla.
Nem robbant közel sem akkorát,mint pl a fallen order.
Pedig én azt mondom,van olyan jó majdnem ez a játék.
Ugyanúgy csak single.
De pl.:
Ebből pc-s virágbolti verzió sincs talán.
És még a virágbolti konzol változatban is,a régebbi fallen orderben 4x többen osztják jelenleg is,mint a marvel-t :S
Szóval kicsit méltatlannak érzem helyzetét játéknak :SUnknown 9 awakening
-
callmeakos
veterán
Úgyszint egyetértek.
Tegnap fejeztem be, én se vártam tőle semmit, ahogyan a legtöbben, de amit kaptam, attól a hajam letettem. Az utolsó dolog amit vártam az az, hogy elpityergem magam, pedig a finálénál ez volt. Hihetetlen hogy mekkora mélységet képesek voltak az írók adni a történetnek, miközben továbbra is ott van a kirakatban a hamisíthatatlan Örzők féle ökörködés (a láma nálam mindent visz )A harc az tényleg másodlagos, de én ezt nem rovom fel hibának, mert cserébe élvezetes volt az aprítás, és nekem nem vett el a lendületből (kivéve az a pár bug ami miatt párszor újra kellett töltenem egy mentési pontot (PS5)).
A színészek hibátlanok voltak, a helyszínek változatosak voltak, a zene csillagos ötös (és nem csak a klasszikus licenszelt zenék, hanem mint a Star Lord dalok, mint az OST remek lett).All→M8
-
S e t h
nagyúr
Jól tükrözi az évet, hogy ez a játék ott van a legjobbak között, viszont mutatja a the game awards színvonalát is, ahol valahogyan erről megfeledkeztek.
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
Zsinder
aktív tag
válasz TheNewDawn #4 üzenetére
Engem nem izgat ki milyen pontszámmal illeti a játékokat, de az általad linkelt teszt mitől hitelesebb mint ez? Mert Te azt írod? Azért ne legyünk komolytalanok.
-
TheNewDawn
addikt
Rengeteg ez a 75 pont, 65 NAGYON maximum...Tényleg annyira könnyű a játék, hogy kb máshol a story mod/very easy is 20X nehezebb. Mikor ennyire hülyének néznek minket, hogy automata célzást tesznek be, hogy mellélőni se lehet, amit kivenni se lehet, meg összes rejtvény olyan szinten van, amit nemhogy egy 5 éves gyerek, hanem a kutyám is röhögve megoldana, akkor..... Érdemes megnézni Youtubeon worth a buy REVIEW JÁT....
-
p34c3
csendes tag
Már vártam a tesztet Grath, mióta mondtad a Checkpointban, hogy készül. Úgy látom a pontozás maradt és a pontszám korrektül tükrözi is a leírtakat, azt hittem olvasása közbn, hogy szigorúbb leszel egy kicsit.
A lényeggel egyetértek, bár csak a filmekből ismertem az Őrzőket, de az első trailerben beleszerettem a játék karaktereibe, és így a vége felé azt mondom, hogy eredetibbek is lettek.
Pont azok közé tartozom, akiknek nem hiányzik most annyira a kihívás, inkàbb egy "jàtszható képregényként" fogtam fel, annak viszont lenyűgöző...a fasza zenei kínálat már csak hab a tortán.
-
Lacee1986
senior tag
Nálam egyértelműen az év játéka, habár ehhez nem volt nehéz dolga. Az a rengeteg jól megírt párbeszéd nagyon megdobja a hangulatot. Külön tetszett, hogy majdnem mindenre reagálnak, beszólnak a csapattársak. Ha lemész az útról, egyből jön a szöveg valakitől, hogy "Hé, te mit csinálsz arra?" Remélem jön hozzá valamilyen DLC a közel jövőben.
-
.LnB
titán
Eléggé egybehangzóak a vélemények amikkel találkoztam. Jó minden, csak éppen mint játék, úgy nem olyan jó. Vagyis játszani nem olyan szórakoztató vele, mint amilyen szórakoztató, maga a körítés.
Így én még várok egy nagyobb leárazásra. Egyébként se vagyok egy nagy Marvel rajongó.„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
Új hozzászólás Aktív témák
- Mazda topik
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Bemutatkozott az ASUS ROG NUC mini PC idei kiadása
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Synology NAS
- E-roller topik
- A Meta húzása miatt egyre többen keresnek rá, hogyan lehet törölni a Facebookot
- Bundle topik
- Revolut
- Iqos cigaretta
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 Pro 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Sony Playstation 5 Slim Lemezes 1TB Tárhely, Bontatlan, 2 Év garanciával!
- Ps3 Játékok
- PlayStation 4 Pro 1TB, frissen pasztázva, 6 hó garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Steam Deck 512GB hordozó tok + választható tok + skin + üvegfólia