- Ravenswatch - Előrendelői előzetesen a Switch kiadás
- Half-Life - A G-Mant megszólaltató színész rejtélyes bejegyzéssel zárta az évet
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 15. nap: Hell Let Loose
- PlayStation Plus 2025 Essential - A januári lista
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 14. nap: Kingdom Come Deliverance
Új hozzászólás Aktív témák
-
hajsza
aktív tag
Szia! A bolti változat egy hónapnyi "ingyenes" játéklehetőséget ad, utána már havidíjat kell fizetni. Fizetni lehet dombornyomásos bankkártyával, illetve "kaparós sorsjeggyel". Az utóbbi a drágább (2 hónap emlékeim szerint kb. 8000 ft) , ezért csak akkor javasolt, ha más megoldást nem tudsz használni. Ha jól emlékszem, akkor a bankkártyás megoldásnál több lehetőség is igénybe vehető, úgy mind 1, 3 és 6 hónap előre kifizetése. Értelemszerűen a hosszabb időtartamoknál az egy hónapra jutó díj kedvezőbb. Ezeken kívül lehetőség van az úgynevezett lifetime fizetésre, ekkor kb. 1 évnek megfelelő díjért a szerverhasználatot örökre megváltod. Azért fogalmaztam így, mert a jelenlegi (Mines of Moria, Siege of Mirkwood) és a később jövő kiegészítőkért külön kell fizetni.
-
jaksajani
csendes tag
Hát nézd, más mmo-khoz hasonló. Szerintem napi pár óra játékkal az első hónap végére közel kerülsz hozzá. Most 65 a szintlimit, én a 3. hónapomat játszom ezzel a karakterrel, szépen kíméletesen, és már 65 vagyok, bár az utolsó 5 szint a mostani kiegészítő, nos ez igazából 4 nap alatt jött össze, annyi quest van, meg minden... szerintem kitűnő. High-level instance-okat nem csináltam még, talán ma este, így azokról nem tudok mit mondani.
A játék első fele eléggé el van néptelenedve, főleg most, hogy mindenki a kieg. területén van, de azért Móriában is sokan vannak még (előző és egyben első kiegészítő).
-
jaksajani
csendes tag
Van egy PvP rész a játékban, ami úgy néz ki, hogy vagy a rendes játékos karaktereddel odamész, vagy a karakterlistán megnyomod a "monster play" gombot, és ott kreálsz magadnak egy 'gonosz' pvp-karaktert. Lehet orkot indítani, wargot, pókot ilyesmi. Ez utóbbi rögtön legmagasabb szinten készül el, és csak azon a nagytérképen használható, ami erre a célra van kijelölve.
Szerk:
Régiek, még lvl 50 volt a max de, kb. így néz ki a karakter készítés -
kép 1 és kép 2 illetve kép 3[ Szerkesztve ]
-
baleee89
aktív tag
ebbe a játékba a "gonoszal" lehet lenni
VESZEK rossz, javíthatatlan, fizikai sérült (6fele tört), alkatrész hiányos pc cuccokat http://www.eh-pc.eu/
-
jaksajani
csendes tag
Ajánlom mindenkinek, nagyon jó lett az új rész, hangulatos a fősztori, a megszokott módon rengeteg küldetés. A skirmish rendszer implementálva lett, nagyon klafa, igazi kihivást jelent!
Új hozzászólás Aktív témák
- Fotók, videók mobillal
- Házimozi belépő szinten
- 3D nyomtatás
- Trollok komolyan
- Mikrotik routerek
- One mobilszolgáltatások
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autós topik
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- További aktív témák...
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- Gamer Pc eladó! I5-9400F/Asus GTX 1660 Ti/16GB RAM 3000mhz/256GB SSD+500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest