Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
Ha ez a raid-re való felkészülésre vonatkozik:
Akkor egyáltalán nem hülyeség. Sőt!
(Régen, amikor én még WoW-oztam) Ha felkészül a csapat rendesen egy raid-re/boss-ra. Akkor is beletelhet(ett) akár 100 try-ba is, mire lemegy a boss. Akkor most ezt gondold el, hogy mi van akkor, ha világtalan mindenki, és nincs szervezettség. Ez neked szórakoztató lenne?!„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
.LnB
titán
A bunkósság az más tészta. Ugyan akkor a raid leader-nek az a dolga, hogy rendet tartson. Annál jobb, minél könnyebben megy ez neki. Ez társaság függő.
A mai napig utálom a focit, és általában engem választottak utoljára.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
.LnB
titán
Nem elitizmus ez. Az se volt elitizmus, amikor gyerekként a grundon, focinál nem választottak ki valakit, vagy jó esetben utoljára maradt. A gyengék elhullanak, természetes kiválasztódás. Ezek csapat játékok, a csapat érdeke az első, nem az egyéné.
Az életben nem hallottam még erről a Vindictus-ról.
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
.LnB
titán
Inkább úgy van ez, hogy ha rendesen akarsz haladni, akkor jól kell játszani. És akkor nem fognak lebaszni, meg kitenni. Van egy szint ami már áldozatokkal jár. Utána járás, tanulás stb stb. Ha te nem vagy erre hajlandó, akkor nem is akarsz te igazán haladni.
Nekem szerencsém volt, borzasztó jó élményeket szereztem WoW-ból, a csapat nagyon jó társaság volt. És ez rengeteget is dob azon, ha most visszaemlékszek a WoW-os időkre, így maga a játék is sokkal jobb emlék.
Ez egy ilyen szakma. Ma már nincs időm MMO-ra, el kell fogadnom ezt. Valószínűleg nem is állnám ma már meg a helyem egy normálisabb csapatban, de ez nem az ő hibájuk, nem az elvárások magasak, hanem én lettem "hurka" hozzá.
[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
válasz BoneDragon #5 üzenetére
Jó, ha WoW-os, akkor nagy baj nem lehet. Én nem nézek streamereket, azért nem ismerem.
Mi az, hogy nen akarják áthozni!? A videóban már a nyugati csomagokat beszélik ki. Itt a link: [link]
Én ezt pár éve nagyon vártam PC-re. Aztán időközben meg teljesen váltottam konzolokra. Ezekre meg nem jön. Kicsit vérzik a szívem, de ez van. Szenzációs játéknak néz ki.
[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
válasz BoneDragon #1 üzenetére
Te jó ég! Milyen boss fight mechanika!? Nagyon állat az a fight.
Ez a srác nem 'tom ki, de azt se tudja, hogy kóreai a játék?!„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest