Új hozzászólás Aktív témák
-
SZATA
senior tag
válasz RetepNyaraB #7577 üzenetére
Odáig jutottam, hogy restart után egy darabig jó, aztán elromlik.
Mi indulhat el a háttérben olyankor, ami letiltja?
-
SZATA
senior tag
válasz RetepNyaraB #7577 üzenetére
Erről hogy tudnék megbizonyosodni?
-
SZATA
senior tag
Miért lehet, hogy a teljesen gyári, V31a-EUR-XX verziójú szoftvert futtató telefonomra azt írja a Share Now, hogy rootolt (vagy más huncutság van vele)?
-
SZATA
senior tag
A zárolt képernyőről indított vészhivás funkcióban megjelenő orvosi adatokat hol kell megadni, kitöltetni?
-
SZATA
senior tag
Tudnátok dobni egy ali vagy ebay linket egy ajánlott hydrogel fóliáról?
Már nem elérhető azon a 2 helyen, ahol rendeltem.Köszi!
-
SZATA
senior tag
Milyen minőségibb, vagy jó ár-érték arányú hátlap tokot ajánlanátok a telefonra?
Gondolkoztam Voia-ban, de abból most nincs navy blue.Fél-egy éve az volt a mondás, hogy egyik üvegfólia sem jó a készülékre? Most akkor mégis van olyan, ami használható, nem porosodik a széle, nem rontja a kijelző minőségét?
-
SZATA
senior tag
válasz dajkapeter #6563 üzenetére
Köszi a választ!
Sajnos kifutottam volna az időből, így végül megcsináltam a boot menüs wipe-pal. -
SZATA
senior tag
Tudnátok segíteni abban, hogy az ajánlott LGUP refurbish módszerrel hogy tudnám újrahúzni a telefont a legfrissebb, hozzá való gyári ROM-mal?
Most a V30b-EUR-xx van rajta. Nincs semmi komoly baja, csak még frissítés után nem volt HR. Szóval lag, memória elfogyás, elmaradó értesítések, stb.
Köszi.
-
SZATA
senior tag
Nincs hír újabb gyári Pie verzióról?
Újrahúznám a telefont PC-vel, de jó lenne egy frissebbet, javítottat feltenni.
-
SZATA
senior tag
válasz RetepNyaraB #6522 üzenetére
Az hogy, milyen programmal megy?
-
SZATA
senior tag
A Telekom 4G+ szolgáltatásának mennie kellene a (független) telefonon?
Ugyanott, ugyanakkor egy G4-on, ugyanolyan előfizetéssel kiírta az értesítési sávon a 4G+-t.
-
SZATA
senior tag
Nektek gyári Pie-on mennyi memóriát fogyaszt egy belakott rendszer?
Nekem 3.6 GB-ot, úgyhogy nem sok marad, azért jelentek meg az új rendszerrel a belassulások szerintem.
-
SZATA
senior tag
Nekem is lassabbnak tűnik a taskváltás.
Úgy érzem, kedvesebb a szabad memória.
A pie rendszer többet eszik, úgy látom. -
SZATA
senior tag
Nem arról volt szó, hogy a kilencesben lesz beépített sötét mód?
A névjegyzék javítását.viszont elég gyorsan kiadhatnák alkalmazásfrissítésként.
-
SZATA
senior tag
Próbált már valaki Digi kártyát a telefonban?
Miért van az, hogy az iPadben (A1567) fullon van az LTE térerő, ugyanott a V30-ban csak GSM van? Ugye emiatt nincs net.
-
SZATA
senior tag
Nektek fólia nélkül mennyire karcolódik a kijelző?
Nekem az első fél évet kihúzta egy karc nélkül, de sajnos az utóbbi egy hónapban lett rajta 3-4 darab mély, és nem jövök rá mitől. -
SZATA
senior tag
Sziasztok!
Két kérdésem lenne.- Hol lehet azt megadni - a G4 -hez hasonlóan -, hogy egy adott Wi-Fi hálózatot hotspotként kezeljen, ezáltal ne szálljon el az adatforgalommal azzal, hogy frissít, szinkronizál mindent? Nyáron sokszor használok sávos árazású Mifit, emiatt kellene.
- Ti nem tapasztaltatok olyat, hogy időnként, mikor egy ideig nincs bekapcsolva a képernyő, lekapcsolja a wifit, mobilnetet?
Ki van kapcsolva minden energiatakarékosság rendszer szinten, és a wifinél is.
Abból veszem észre, hogy mikor felébresztem a telefont, utána 1 másodperccel jelenik meg az adott hálózati kapcsolat jele, és jönnek meg a korábbi értesítések. Úgy emlékszem, eleinte nem.volt ilyen gond.
Például a Mifi használat sem olyan egyszerű emiatt, mert lekapcsolódik a routerről ami emiatt meg elmegy készenlétbe, lekapcsolja a hálózatot, viszont mikor bekapcsolom a telefont, nem tud visszalépni a mifire. A G4-en ez olyan jól, egyszerűen működött.[ Szerkesztve ]
-
SZATA
senior tag
Próbálta már valaki, Type C > HDMI konverterrel ki lehet tenni a telefon képét TV-re?
-
SZATA
senior tag
Olyan problémám van, h nem megy a roaming net.
A Telekomnál már 2 részről is átnézettem mindent, de rendben találták.A szitu az, hogy ahogy feláll a telefon bekapcsolás után, egyből jön egy értesítés, hogy betelt az adatkeretem (nem) és hogy vegyek adatcsomagot.
Volt már 3g/4g váltás, manuális hálózat kijelölés, számtalan restart, de semmi.
A fenti értesítést a carrierdefaultapp nevű rendszerprogram küldi. Egy módon sikerült rövid időre működésre bírni az internetet, hogy letiltottam ezt az alkalmazást, töröltem az adatait és újraindítottam a készüléket.
Viszont fél-1 óra után ugyanúgy bejött az értesítés és megszűnt az internet.Mit tudnék tenni ezzel?
Használtan vettem a telefont, de van gyári garanciajegye, és elvileg magyar vásárlás, H930 modell.
Köszi -
SZATA
senior tag
válasz DJ. Ru$y #3811 üzenetére
Az rendben van, a te linkedről meg is vettem a 2 elsőt, viszont az nem ugyanaz a link, mint amit ő tett be. Az övében szettben van első-hátsó, vagy valamit elnézek. Mondjuk az nem derül ki számomra, hogy 2-2 vagy 1-1 darab van benne.
Mindegy, nem gond, jó volt a tiéd is.
[ Szerkesztve ]
-
SZATA
senior tag
válasz MaxxDamage #3804 üzenetére
Én is rendeltem ilyet (hasonlót), de a képed alapján kicsit elbizonytalanodtam. Ez most fólia, vagy üveg?
Nekem Rusi a szimpla előlapit linkelte, nem is kerestem, hogy van ilyen kombó csomag is, illetve nem tudtam, hogy az is jó minőség-e.
[ Szerkesztve ]
-
SZATA
senior tag
Mit kell tudni a type-c kábelekről? Valami speciális kell?
Rendeltem 3 db Blitzwolfot (PVC verzió), de még nem ért ide. Az szerintem tud minden qc szabványt, remélem jó lesz.
-
SZATA
senior tag
Nektek a fb app ikonon megjelennek az értesítések (számmal)? Nálam minden engedélyezve van, de mégsem működik, pedig előtte a G4-en jó volt.
-
SZATA
senior tag
válasz stemplar07 #3550 üzenetére
Az értesítési sáv is biztos.
-
SZATA
senior tag
válasz dajkapeter #3547 üzenetére
Igen, közben megláttam én is. Elsőre a régi fajtát kerestem, mikor felcsúszik a képernyő es alul megjelenik az USB. Ezen újabb van, csak egy kis pezsgés látszik alul.
Más kérdés. Ugye 3 lépésben lehet állítani a grafikai elemek méretét. Viszont, mikor húzom a csúszkát, úgy tűnik, több lépés is lenne.
Nem lehet azt a közbenső lépést valahogy - akár külső programmal - előcsalni.
Az a baj, hogy a legkisebb tetszene, viszont akkor olvashatatlanul kicsi az értesítési sáv - hiába állítom nagyra a betűméretet. Van erre megoldás? -
SZATA
senior tag
válasz turikcsaba #3541 üzenetére
Nektek van animáció, mikor bedugjátok az USB-t? G4-ről váltottam, azon tetszett, ezen kicsit hiányolom.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 15 Pro Max 256 GB 100%
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G, 12/512 Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- OPPO Reno7 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A54 5G 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest