Új hozzászólás Aktív témák
-
tatabike
őstag
válasz
Donki Hóte #302 üzenetére
Oké
Csak az a vicces, hogy mi autós család voltunk, fateromnak megvolt az összes kategóriája, anyámnak is volt jogsija, mindig volt legalább 2 autónk, de volt, hogy 5 járgány állt az udvaron, mikor apám maszek fuvaros volt. De abban a 12 évben, míg otthonról suliba jártam, egyszer sem vittek vagy hoztak az iskolába/ból, és városi gyerek voltam. Mikor elsős lettem (nem jártam oviba), anyámmal busszal mentünk be az első napomon a suliba, haza már egyedül mentem, vagyis mentem a többi gyerek után a buszhoz, sosem volt gond. Az öcsém mikor ovis volt , én meg elsős, én hordtam az oviba biciklivel, és hoztam haza délután, akkor 7 éves voltam, az öcsém 4. Akkor sem volt semmi baj, egyszer kapta be a nadrágja szárát a biciklilánc, emlékszem, akkor jó nagy szidást kaptunk.
Akkor még volt értéke egy nadrágnak is. Szóval elég erős a kontraszt a mai világhoz képest. (Amúgy félig kamuzok, egy időben fater hordott a suliba, ugyanis mikor másodikos voltam, Ő vezette azt a buszt, amivel suliba jártam
Én voltam a menő gyerek a suliban, mert faterom buszsofőr volt
)
[ Szerkesztve ]
Apám, látja mit csinál az a kutya? Látom fiam, nyalogatja a tökeit. Apám, ezt én is kipróbálnám. Próbáld fiam, de szerintem meg fog harapni...┌∩┐(◣_◢)┌∩┐
-
szabonagyur
félisten
válasz
Donki Hóte #196 üzenetére
Olyan nincs, hogy jobban tetszik egy SUV, ezt olvashattad, hogy csak be beszéled magadnak
Vegyél rendes nagy kombit vagy egyterűt, csak az az igazi autó, az fog keveset fogyasztni.
Új CHR tetszik nekem is
Taigo se rossz.
-
bambano
titán
válasz
Donki Hóte #74 üzenetére
A gtc az a csicsás külsejű astra volt, a gsi/opc meg a sportos.
Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis
-
bambano
titán
válasz
Donki Hóte #69 üzenetére
mert régen a flottavásárlók kedvence volt az opel meg az opel astra, most meg az octavia az.
másrészt (szerintem) drága is lett.Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
Donki Hóte #69 üzenetére
Insignia kifejezetten pofás autó volt a kategóriájában. Ez az új Astra ami most fut viszont egy borzalom. Alig hittem el hogy ezzel a szögletes formával ez egy Opel 2024-ben.
Més que un club!
-
bambano
titán
válasz
Donki Hóte #67 üzenetére
Miért, mi lett?
A Mantához képest az Insignia gsi az miért csúnya? hint: nem csúnya
Az astra sem rossz. Corsa se annyira.
Az opel eddig nem csak suv pótlékot gyártott.Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis
-
Snoop-y
veterán
válasz
Donki Hóte #64 üzenetére
Plusz a Manta az szerepelt a B rally-n is szoval annyira nem neznem le...
New level... Advertising has us chasing cars and clothes, working jobs we hate so we can buy shit we don’t need
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
Donki Hóte #63 üzenetére
Nekem ilyen van (nem a régi Baleno ami inkább az Scross elődje), ez újabb mint a Liana: [link]
Més que un club!
-
avl
senior tag
válasz
Donki Hóte #60 üzenetére
volt régen is Baleno utána volt Liana, a pár évvel ezelőtti Baleno a legjobb belőlük (szerintem)
-
ncc1701
veterán
válasz
Donki Hóte #33 üzenetére
Igen, ki tudnám használni a platóját. Komposztot, marha trágyát simán tudnék vele hordani, nem kellene utánfutóval xarakodni.
De ha már pickup, akkor olyan kéne, amire rámegy egy szabvány 80x120-as raklap.[ Szerkesztve ]
-
brumi1024
veterán
válasz
Donki Hóte #33 üzenetére
Melyik Raptor? Az egy felszereltségi szint. Egy Bronco Raptor SUV, de a Ranger vagy az F-150 inkább teherautó/pickup.
-
Dilikutya
félisten
válasz
Donki Hóte #33 üzenetére
Mercedes-szel is hordhatsz ma már trágyát, nekik is van pickup-juk.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
Új hozzászólás Aktív témák
lo Hát ezért:Nem is új reklám. De megragadja a lényeget: a város tele van mindenféle lassító elemmel, mint pl a...
- Proxmox VE
- Gitáros topic
- Szilícium-szén teleppel készül a Galaxy S26
- Mikrotik routerek
- OLED TV topic
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 5
- Bestbuy játékok
- További aktív témák...
- Bebetto Luca 2in1 babakocsi - mózeskosár és sport résszel
- ASUS GeForce RTX 5080 16GB ROG Astral OC (ROG-ASTRAL-RTX5080-O16G-GAMING) garanciális bontatlan
- MSI MPG Z390 Gaming Plus + i5 8400 + Cooler Master + 16 Gb HyperX 2.400 Mhz Beszámitok!
- Black Shark 4 PRO 5G 12GB/256GB garanciával dobozában eladó
- ThinkPad T14 Gen1 27% 14" FHD IPS i5-10310U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest