- Ace Combat 7: Skies Unknown - Hatodik évforduló, 6 millió eladott példány
- Final Fantasy VII: Rebirth - Újabb videón a PC-s kiadás
- Hosszabb előzetesen a Bleach: Rebirth of Souls
- Mortal Kombat 1 Khaos Reigns - Középpontban Conan, a barbár
- Free Play Days 2025 - 3. hét: FC 25, College Football 25, Madden NFL 25, F1 24
Új hozzászólás Aktív témák
-
szupermacs
veterán
Minőségi platformer játékok már nagyon régóta vannak PC-n és konzolokon is. Most a mobilplatformokra kezdték el gyártani azokat, amik régen jók voltak. Nem csoda, hogy konzolra is áttérnek ezek a címek. Gondolom mobilokra olcsóbb megcsinálni és ott nem is drágák ezek. Megnézhették, hogy mennyire tetszik az embereknek és láttak potenciált benne, hogy megcsinálják konzolra.
De én még mindig úgy vagyok, hogy Dunát lehet rekeszteni a platformer játékokkal és nem adok ki pénzt olyanért, amit már egyszer megvettem régen. Rayman, Mario, stb. Nem tudom mi igény van mindig újabb indie ugrabugra játékokra. -
Csapoati
nagyúr
Egyebkent hol 1390 Ft? Steamen 6,99 Euro.
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
electrodoki
aktív tag
Már szedem is iOS-re Köszi a tippet
"A lét határozza meg a tudatot! Ha megiszom a lét, elszáll a tudat!" /Hofi Géza/
-
addikt
Nagyon jó játék. Szép grafikával. Ipaden szerettem.
iPhone felvásárlás előfizetéses is!
-
félisten
válasz Fitzgerald #10 üzenetére
Nem is lett kifejezetten jó fogadtatása.
Én amúgy elvoltam vele, tabletjátékhoz képest rendben volt. -
kerekfej
addikt
Legjobb játék Android-ra. Sajnos más hasonló színvonalút lehetetlen találni.
-
maximilian4
addikt
Baromi jó játék. Androidon végigtoltam. Iszonyat jó a hangulata, simán magába szippantja az embert.
Maxi
-
Csapoati
nagyúr
Tetszik, megvesszük.
Dominó85: Nincs az idővel semmi gond, kivéve ha rosszul állítják be.
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
Dominó85
addikt
Már a megjelenésekor addig olvastam el, hogy "időre". Egy jó játék sohasem megy időre... Főleg hogy általában 1-2 másodpercen idegeskedik az ember, mert úgy lett megírva a gamma. Hát gratulálok! Az Orcs Must Die is ezért volt qrva unalmas. Lazán győz az ember vagy nehezen, de az idő valahogy sohasem klappol, csak ha bizonyos fajta csapdákat bizonyos helyekre raksz le és éppen ott vagy helyileg a hőssel, ahova a devek gondolták... Időkorlátos játék nálam sajna nem pálya.
* Péter - 06302461862 *
-
félisten
-
Weeman1
veterán
Nem nagyon játszom,de ez a játék nagyon megfogott.
Mindenkinek ajánlom,nagyon jó.Xiaomi 11T Pro
-
Saccco
nagyúr
Ezt is megéltük? Mobilról konzolra!
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- BestBuy ruhás topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Xbox Series / Xbox One lemezek - akár INGYEN FOXPOST - HOGWARTS LEGACY - DIABLO - AC STB.
- Eladó új, bontatlan dobozos Nintendo Switch/OLED/Lite gépek, 2 év gyári garanciával
- Új, bontatlan dobozos Playstation Disc Drive lemezmeghajtó PS5 Pro géphez, 2 év Sony garanciával
- Nintendo Switch OLED 19.0.1. Dual-Boot Cfw + 256GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival
- Sony Playstation 5 Slim Lemezes 1TB Tárhely, Bontatlan, 2 Év garanciával!