Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kaiku
senior tag
-
Kaiku
senior tag
Remélem ez elindít egy a játékokra kiható pozitív folyamatot. Azért nem semmi, hogy ott még nem a portást meg takarítónőt rúgják ki elsőnek ha a cég nem kezd jól működni.
(#47) csaba951
Neki is kell elvinnie első sorban !
[ Szerkesztve ]
-
Puma K
nagyúr
"Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘
-
csaba951
veterán
Azért nagyon ne sajnáljátok! A vezérkar simán őt nevezte ki fekete báránynak. Elviszi szépen az egész balhét, közben meg a többiek meg ugyanúgy dolgoznak tovább. Ő meg lelép pár millió dollár végkielégítéssel, biztosítási és nyugdíjpénzzel. Fél év múlva meg csendben felveszik egy másik hasonlóan nagy céghez.
-
Wolverine
félisten
-
bitblueduck
senior tag
A költségek meredeken növekednek a minőség ugyanilyen tempóban csökken és csodálkoznak
Volt néhány jó kezdeményezés - dead space, mirror's edge többre nem emlékszem - de azok is félresiklottak szerintem.
Én kimondottan örülnék ha az a pénz ami az EA-nál landolt eddig kickstarteres projektekbe ömlene. Ugyanezt gondolom az UBI-ról is.An open mind is like a fortress with its gates unbarred and unguarded.
-
SkyS1gn
félisten
Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.
-
Archer
őstag
Régen a nevük garancia volt legalább egy tisztes iparos minőségre. Ma meg... khm. Pedig amilyen címek vannak náluk. Nem nagyon látok bele a dolgokba de melyik éri meg jobban, két év alatt kiadni ugyanabból két rókabőrt mérsékelt sikerrel vagy kiadni egy jót és kapni érte elégedett vásárlókat? Persze sok pénznél jó a még több.
Beszélni már gyerekkorában megtanul az ember. Hallgatni csak sokkal később.
-
félisten
A Dead Space 3 oltári jó lett, a a 3 rész közül szerintem ez a legjobb.
"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)
-
Glenda
addikt
válasz Peterson_ #33 üzenetére
Agyatlan jétékmenet mindig is volt, kivéve amíg nem csináltak Z kategóriás történetet hozzá. A rendőrök minden részben csaltak. Innováció? Minek? Pont a HP volt az, amelyiknél vissza mertek térni a régi vonalhoz. A Run is jó volt a maga nemében, az autóváltás volt hülyén megoldva meg NAGYON rövid volt. A MW-ról nem tudok nyilatkozni.
Ja és tinimetál a régi részekben is volt. Innen ismertem meg a Hot Action Copot
from r in rings where r.Owner == "Sauron" select r
-
Peterson_
addikt
válasz fusmester #25 üzenetére
Az a baj, hogy már nagyon-de nagyon- rókabőr szagú volt az egész.
Persze az elején minden alkalommal tűkön ülve vártam a legújabb überkirály epizódról kiszivárgott E3 videót, ami persze renderelt, hatásvadász csoda volt mind.
Aztán jött a kopp.
Ez egyszer-kétszer oké, de amikor leültem a 8000Ft-os Hot Pursuit elé, és szembesültem vele, hogy kb ugyan az a zéró innovációt és agyatlan játékmenetet kínáló förtelem, mint az előző x db félévente kiadott rész, végleg lemondtam úgy az egész Brandről is.
Kb el sem tudom képzelni, hogy tinimetált hallgatva 560 km/h-val repesszek, hogy a rendőr állva hagyjon a Ford Szarrera-jával.
Max telefonon, kézi konzolon.
De mondom, lehet, hogy én vagyok túl öreg ezekhez.
A régi részek is ilyenek voltak, de azokat csak végigvittem azóta is kb húszszor, mégsem volt ilyen gondolatom.
Remake kell ide:
Pc-re, nagy konzolokra új textúra, kis gépekre meg 1:1-beni portApu mi ez?-Ez? Feketeribizli...-Akkor miért piros?-Mert még zöld...
-
rt06
veterán
-
djculture
félisten
crysis3 lett a legnagyobb pofára esés... Attól tényleg sokat várt mindenki de egy halál unalom az egész..
Dead space3 egész jó lett ha nem nézzük azt hogy ez a sorozat elvileg egy horror játéknak indult.
Need for speed meg évek óta egyre szebben néz ki, de egyre inkább értelmetlen hülyeség a játékmenete.
Tönkremenni nem fognak, a Battlefield sorozat magába szép bevételeket termel.[ Szerkesztve ]
-
daneeeeee
aktív tag
Na, már épp ideje volt, hogy távozzon a szarkeverései miatt. Remélem az új management nagyobb szabadságot ad majd az alkotóknak és nem okoskodik/kontárkodik bele a munkájukba!
-
SSJmeszes
senior tag
Miért ne múlhatna rajta.. "Márpedig srácok, ha tetszik hanem ezt még a kól of dutyi előtt ki kell adni" teszem ezt példának.. És akkor már nincs is annyi idő fejleszteni, hanem csak összecsapják.. És kész. Így is születhet rossz játék.
Flickr: flickr.com/photos/63962202@N05 | Insta: natural.sight
-
őstag
Inkább megszökött mint megszokott
Nem az érdekel,hogy hova postázod,hanem hol van a termék!!!!!
-
fusmester
csendes tag
válasz Peterson_ #18 üzenetére
Ez egy érdekes megközelítés. Tény, hogy a felsoroltak közül az Underground-al játszottam a legtöbbet, talán egy végigvitel erejéig, de ez meg sem közelíti azt az időt amit régen az első és második (+SE) részekre szántunk osztott képernyőn haverokkal info órán, vagy újgazdagéknál hyper DX4-en Más világ, új elvárásokkal, vagyis biztos jól jön egy kis vérfrissítés. Kíváncsi lennék, hogy még, mely részlegeken váltanak vezetőket, hátha kirajzolódik az új irányvonal. Én szurkolok nekik, tapasztalt cég és sok-sok elvesztegetett, de annál kellemesebb órát köszönhetek nekik.
-
wolfman
veterán
Vezérigazgatót le lehet váltani?
„Ami mérhető, mérd meg! Ami nem mérhető, tedd mérhetővé!” – Galileo Galilei
-
KillBorn
senior tag
Biztos szóltak a részvényesek, hogy egyre kevesebb a lóvé. Ebból is láttszik, hogy nem mindig az a főnök akinek nevét olvassuk. Elég nagy név a fickó a játékiparban, de láttszik neki is van kinek elszámolnia, és ha az árnyékban ülő öltönyösöknek bizony valami nem tettszik, mehetsz is, akármit tettél le eddig az asztalra.
Lehet majd máshol szívesen látják.
[ Szerkesztve ]
"I guess your purge wasn't efficient enough, Vader!"
-
Peterson_
addikt
válasz ViiiiktorOC #19 üzenetére
Ug1 Droid/WP/IOS port
Apu mi ez?-Ez? Feketeribizli...-Akkor miért piros?-Mert még zöld...
-
FRENK1988
veterán
Patkány és a süllyedő hajó
Nem a lóerő öl, hanem a NYOMATÉK! :)
-
james001
veterán
Az első részekben még nem voltak ilyenek,de utána az Underground-tól az Undercover-ig volt tuning is,és sztem nagyon sokan viszont látnák a hasonló részeket. Ezért is csalódott mindenki mikor az új Most Wanted-ben semmi tuning nem volt,mivel a régi kb. csak arról szólt.
(#6) Mister_X: Egyébként egyetértek veled,de ha csinálnak is egy új Burnout-ot ne olyat mint a Paradise,mert az nekem nagyon nem jött be. Olyan kéne mint a Takedown vagy a Revenge.
[ Szerkesztve ]
https://psnprofiles.com/kazama001
-
rt06
veterán
nekem vannak pontos informacioim arrol, hogy mikent vettek fel az uj elnok vezerigazgatot
Politikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.
-
Televan74
nagyúr
Csak a Vezérigazgató távozott , nem az egész vezetés. Egy ember kevés az EA csődjéhez.
Mindenbe beleugatok!!!
-
törölt tag
Csak nem volt annyira munkamániás, hogy EA és I love DLC tetkókat csináltatott magára?
-
Cathulhu
addikt
Üdvözlendő dolog, én a részvényesek helyében bizakodnék és örülnék, nem pedig pánikolnék.
Amúgy a cikkben, csakúgy hemzsegnek, a fölösleges vesszők
Ashy Slashy, hatchet and saw, Takes your head and skins you raw, Ashy Slashy, heaven and hell, Cuts out your tongue so you can't yell
-
Mister_X
nagyúr
A 2013-as Most Wanted jó játék lett csak... csak nem szabad NFS-ként tekinteni rá. Egy NFS-ben van tuning, de egy Burnoutban nincsenek zsaruk meg licenszelt autók. Ha mondjuk Burnout: Cop Chase néven jött volna ki, mint spin-off, akkor nem húznám a számat, de azért sajnálom, hogy nem lesz új Burnout De ha lesz PS4-re, én már csak amiatt gépet fogok venni.
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
sbai
tag
Na nem mintha rajta múlott volna a játékok minősége...
-
SkyS1gn
félisten
CSŐDBE?
ugyanmár... csak esni kezdett a hatalmas bevétel aztán kihűlt a jakuzziban a víz úgy megijedtek hogy most akkor kilesz a pezsgőbeszállító, hogy kirugatták ezt a fószert!Komolyra fordítva a szót teljesen érthető, ez kéne az Activisionnek is, kicsit észhez térni és normális játékokat kiadni, hagyni a fejlesztőket befejezni a játékokat nem félkészen kiadni, meg beleuntunk a rókabőrökbe is!
Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.
-
törölt tag
remélem csődbe mennek.
-
Tikakukac
titán
Meglepő? Nem. Kéne megint rendes játékokat csinálni, nem pedig elkaszálni őket, kedves EA és akkor vennék is őket.
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
james001
veterán
Amik fel lettek sorolva játékok tényleg nem lettek vmi jók,de sztem még megemlíthetnénk a NFS-et is...
Am valamiért én örülök a hírnek,remélem csődbe megy az EAhttps://psnprofiles.com/kazama001
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Resin (gyantás) 3D nyomtatás, tervezés, profi festéssel
- Razer Viper Ultimate, kábel nélkül
- Xbox One S 500GB, 2 kontroller+játékok!
- HP Pavilion 15,FHD 15.6",AMD Ryzen 5 3500U,16GB DDR4,512GB SSD,2GB VGA,WIN11
- Indiana Jones and the Great Circle - Digital Premium Edition - beváltás: 2025.1.30 - RTX 40XX
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest