Új hozzászólás Aktív témák
-
ez_meg_emaz
őstag
válasz TazLeacher #12 üzenetére
Nagyon helyes. FIFA09 kéne nekem boxra, bár ittvan nekem PC-re a pes2009 meg nba 2k9 amik elég ütősek igy pc-n. De konzolra a fifa igen jo lenne, bár vannak kicsit de mégis feltünő hibái annak is. De amibe kerül. Töredékét érné nekem.
Én boxnál döntöttem ugy hogy kell a gari és nem viszem buherászni, meg szvsz sokkal macerásabb a boxos letöltögetés, kiírás mint a pc-s. Szal boxra csak eredeti, sokkal egyszerűbb és nyugodtabban alszom. Ja és igy a multit se bukom, ez nagyon fontos.Viszont ha left 4 dead-el akarnék multizni meg kéne vennem. De így karácsony fele nem hiszem hogy megveszem. Majd elválik. Mindenesetre single-t kitolom. Azt ha vmeik haver megveszi akkor én is.
-
TazLeacher
nagyúr
válasz ez_meg_emaz #11 üzenetére
Csak eredeti game-mel tolom. Már egy jó ideje nem használok ilyen sz@rokat, úgyhogy részemről ez nem lesz akadály, a többiek meg oldják meg, ahogy akarják. Mondjuk az árképzés az megint érdekes. Lezsoktam már arról, hogy EA-s játékot vegyek megjelenés után fél éven belül.
-
ez_meg_emaz
őstag
válasz TazLeacher #9 üzenetére
Természetesen ha eredeti akkor mindenképp működőképes.
A tört már tuti morcosabb lesz ha nem csak egyedül akarsz single-t tolni, steam törés mindig macerás. Én ha multi mókázni akarok steam játékkal akkor megveszem/megszerzem eredetibe, vagy nem multizok. -
janeko
őstag
válasz TazLeacher #9 üzenetére
Horror+FPS+multi+coop? Csak jó lehet...
hmm, jól hangzik, egy próbát mindenképp megér -
illusiON
őstag
-
illusiON
őstag
válasz TazLeacher #5 üzenetére
steambe be lehet lépni offline módban is, és akkor valaki create game aztán többiek find serversben LANnál csatlakoznak gondolom
( : no woman no cry : )
-
TazLeacher
nagyúr
válasz ez_meg_emaz #4 üzenetére
Király lenne, mert LAN-ba nagy móka lenne 4-en végignyomni a Single részt...
Mondjuk Steam-es gammel még sose lanoltam. Arra kíváncsi lennék, hogy hogy működik... -
ez_meg_emaz
őstag
válasz TazLeacher #3 üzenetére
Lesz single player része is.
Legalábbis amikor én utoljára utánanéztem még így volt. De manapság nem követtem nyomon. -
TazLeacher
nagyúr
Most nekem annyira nem teljesen tiszta ez a játk. Ez csak multi lesz, mint mondjuk a TF2, vagy lesz u.n. story mod is, ahol csapatosan nyomulhatunk előre a zombik ellen, de ha kedvem tartja én meg 3 gép is mehetek?
-
janeko
őstag
válasz ez_meg_emaz #1 üzenetére
hát elég valószínű, hogy 12-e előtt fent lesz már a demo
-
ez_meg_emaz
őstag
Vki majd csak felteszi vhogy netre azt a nov 6.ai demot reméljük. Azt akkor mi is tolhatjuk nov első hetében.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Asszociációs játék. :)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Mikrotik routerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Szolnok és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Robotporszívók
- Egy újabb érdekes eset [Update HSZ-ben]
- Hogwarts Legacy teszt
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest