Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Attila xy
tag
Üdv!
Tudnátok linkelni oldalt ahonnan leszedhetem a teljes verziót,és a hozzá járó javításokat illetve modokat.?
Kellene a többi része is.
Kösz szépen. -
Bubee82
őstag
Üdv!
Vki mondja már el nekem, h lehet fejleszteni az egységeket Még csak a játék elején járok, de már szükségem lenne kicsit fejlettebb egységekre h tovább tudjak jutni, de eddig nem igazán jöttem rá h kell. De az alapegységek is elfogytak már Szóval eddig elég "érdekesnek" tartom a játékot.
-
Tenken
őstag
Hali, kerestem neten de nem találtam ilyen quest térképet.
A bajom a következő lenne, elvállaltam egy küldetést a szabadság szigeteki kormányzótol, ahol ki kéne iktatnom egy tövis kutya vagy valami ilyesmi nevű kalózt az egyezség megszegése miatt. A bajom az hogy már bejártam szinte mindent (keleti és nyugati oldal) de nem találtam sehol. Esetleg valaki találkozot vele? Vagy merre keressem?
Előre is köszi.
Tudom nem nagy dolog, de ha bevállalok egy questet akkor szeretem befejezni, zavar ha gyűlnek a logban, és ezzel tényleg nem tudok mit csinálni."Minden nő 20 centist akar, de 10 centinél már fulladozik" -Torrente
-
Sárpac
nagyúr
Ez nem Heroes C64 adaptáció pc-re, egyetlen egy hős kalandorról szól minek vár?
Rengeteg féle egység van, rengeteg féle dolgot össze lehet gyűjteni.Varázslat pedig annyi van, hogy ki sem lehet látni belőlük. Én 3x nyomtam végig mind a 3 féle kaszttal.Alapfesz alatt a maximumon túl!
-
DanteHix
tag
En meg anno C64-en nyomtam a jatekot. Imadtam. Az egyik nagy kedvenc volt, nem tudtam megunni. Kiprobaltam ezt, es hat...2 ora utan en meguntam. Sajnalom, de majd talan adok neki lehetoseget..
A cikk jo, leirta a lenyeget## 5.15 The Angels Have Gone ##
-
brownus
veterán
jó cikk lett
-
Borgi
aktív tag
Hi
a cikk jó lett grat, saját tapasztalatom az hogy érdemes akár minden fokozaton is végig nyomni mert a különböző nehézségek nél is mások az itemek, spellek, fellelhetősége és ezáltal a kihívás. én először normal fokozaton nyomtam végig paladinnal most nyomom inpossible-n hát azért van kis különbség.
azt a cikkhez hozzá tenném hogy: a feleségek elég rigolyásak és mind mihamarabb gyerekeket akar melyek a hülgy item slotjait foglalják el és további bonuszokat adnak (áltlaában itemek jobbak), Viszont ha megtetszik valaki más akkor az előző hölgyeményt és teljes pereputtyát ki lehet penderíteni. Ennek 1 következménye van: viszi az itemeket/gyerekeket (nyilván kirugás elött vetkőztetés van ) ÉS a pénzed 20% át ennek biztos sok férfi társunk örülne a valóságban.
irányítás: kurzollal is lehet irányítani bár csak néha jön jól illetve szükséges pl: egérrel nem talál rá a kivezető útra miután beakadt valami tárgy mögé.
A játékba rengeteg játékidőt beleraktak és tele van ötletekkel. Én nagy heroes Fan vagyok de nekem ettől még tetszett is. Az irányítéás engem leginkább a H5 -re emlékeztet de a warcraft 3 is rokonságban állhat. (személy szerint nekem a H4 volt a kedvencem)
A zene meg a hangulat mint már említették sokan fergetegesen jó.
Nekem Angol vezrióm van és nem sajnálom nekem mindezek a szövegek furcsák lennének magyarul talán UFO -ból találkoztam egyszer magyarral hát alig talltam meg hogy mi micsodaa játékhoz amúgy van egy nagyon jól összeszedett adatbázis:
http://www.gamebanshee.com/kingsbountythelegend/spiritsofrage.php
üdv,
Borgi[ Szerkesztve ]
Resistance is Futile!!
-
tzsolesz
nagyúr
Köszönöm szépen ezt a kis játék ajánlót.
A személyemben már találtál is egy meggyőzött embert.Szeretem ezt a műfajt, pláne ugye ha megjelent magyarul is akkor az még egy plusz érv.
A képek pedig szerintem pont elegendő nagyságúak, na nem annak akinek 15"-os monitorja van. -
totyax
aktív tag
válasz HUNNIA1920 #16 üzenetére
A pénzedet igenis van mire költeni, ugyanis csaták alkalmával fogy a sereged Ahogy egyre erősebb leszel, úgy a kihívás is egyre nagyobb lesz, és egy-egy fajta "katona" ha százezren felüli összegbe kerül, el lehet képzelni mennyibe kerül az egész sereg...
-
Na én még nem játszottam végig, de az eleje nekem elég nehéz volt. Bár idáig mindenkitől ezt hallottam.
Az a cikkből is kiderül, hogy a végére már jó sok pénzed megmarad, mivel már nincs mit venned / fejlesztened. Na odáig még el is kéne jutnom."Amit a szem lát és a fül hall, azt az agy elhiszi."
-
zdanee
őstag
Oh, igen emlekszem a cimre. C64-en killer app kategoria volt Es igen, en is HoMM-fan voltam a 3ig bezarolag.
Zipit Z2 idomár - S23u 1TB - HP Envy x360 13 - SGW4 - Miyoo Mini
-
totyax
aktív tag
válasz HUNNIA1920 #11 üzenetére
Nekem nem volt nehéz közepes fokozaton, több millióm maradt a vége után, pedig mint fentebb írtam, a heroes féle játékokat nem csípem.
-
Annyit azért javítanák a cikken, hogy intro igenis van a játék elején, csak nem ilyen renderelt csuda videó, hanem a játékból kivágott jelenetek összessége.
Nálunk MAGYAR nyelven forgalmazzák, így aki lehet úgy szerezze be, mert nagyon sok olvasni való benne, beszéd viszont 0.
Aki még csak kezdő ebben a műfajban, az nyugodtan kezdje csak el Könnyű fokozaton, mert már Közepesen is piszok nehéz tud lenni a játék.
Az utóbbi idők egyik legjobb játéka, így senki se legyen rest kipróbálni, mert tényleg tisztességesen összerakott iparos munka. Ja és az ára se földet rengető, web shop - ba 4.990 Ft a lokalizált verzió."Amit a szem lát és a fül hall, azt az agy elhiszi."
-
totyax
aktív tag
Bár hasonlít rá, szerencsére ez nem heroes, amit az ember 3-4 térkép után halálra un, és ezáltal az összes részt is unja a 3-tól 5-ig. Ezt végig lehetett vinni, van történet, és ez valahol rpg is, bár a vége felé kezdett unalmassá válni. A grafika kissé ellentmondásos, mert iszonyatosan, már-már szembántóan csicsás, viszont zoom-ot használva a textúrák élessége rohamosan romlik, tehát igazán csak távoli nézetben élvezhető. Mivel végig lehetett vinni elalvás nélkül, nem lehetett ez rossz játék. A grafika "maxon" elmegy, ami vérpisitkéknek maszturbációra ad okot hogy milyen fasza gépük van, én inkább sajnálkozom, hiszen pár év múlva jobb géppel rendelkezve nulla plusszt fog nyújtani a játék grafikailag a mostani állapothoz képest.
A képeket nem értem miért úgy linkelted ahogy, de ha már linkelted, akkor jó lett volna látni rajta valamit. Tehát kicsit nagyobb felbontásban. Kedves ismerősöd feltehetően nem magyar, mivel a játék megjelent magyarul is, ami azért jobban fekszik annak aki nem bírja az angolt. Magyar verzióval viszont a modok nem nagyon mennek, de mondjuk nem is nagyon van rájuk szükség.
-
Alyr99
csendes tag
Azért ne felejtse el senki, hogy ez a játék a Heroes of Might and Magic elődje volt. Ez szolgálat anno a HoMaM alapjául. Amit most kiadtak az egy remake. Azért ezt jó tudni. Szvsz nagyon ott van a toppon azt sem igazán értem, hogy miért budget kategóriában jött ki. Én már végigvittem és most elkezdtem a harcossal előröl. Nagyon szép jó a zene jó a hangulat és az a jó, hogy a csatákban nagyon sokat kell taktikázni nem úgy mint a Heroes-ben, ott csak a létszám a lényeg.
-
Nunder
őstag
Mikor betettem a képeket csak a középre zárást meg a képet pakoltam bele azt hittem naívan hogy majd át lesznek méretezve. De nem így történt így gyorsan kijavítottam mielőtt sokan elolvasták volna.
“It's the job that's never started as takes longest to finish.” // blackbird3dworks.hu
-
marcias
őstag
Hát igen. Én nagy lendülettel álltam neki ennek a játéknak, mint Heroes3-fan. Sajnos csalódnom kellett. Nem mondom, hogy rossz játék, de nem erre számítottam. Talán csak túlságosan a Heroes-hoz vagyok szokva, mert a Disciples2 sem jött be. A Heroes5 Tribes of the East ellenben azt kell mondjam, méltó utódja a 3-nak.
A Legendben főként az nem tetszett, hogy túlságosan szűkek a lehetőségek: kevés féle egység, kevés nyersanyag, nem lehet építkezni, nincs annyi varázslat. Nekem hiányzott a Heroesban megszokott nagy részletességű világ.Az írás egyébként tetszett, kellőképpen részletes. A képeket viszont tedd be képként, mert én pl lusta vagyok a linkekre kattingatni. A képet is meg lehet csinálni kattinthatóra, és akkor kijön nagyban.
[ Szerkesztve ]
-
Nunder
őstag
Próbáltam segedelmet kérni Racecam-től de ő is azt mondta hogy a kepfeltoltes.hu-ra rakjam.
Igazából nem is linkelgetni akartam, hanem beletenni a cikkbe, de rájöttem hogy ahhoz nem vagyok elég skilles
[ Szerkesztve ]
“It's the job that's never started as takes longest to finish.” // blackbird3dworks.hu
-
-
Nunder
őstag
Az esetleges hibák miatt elnézést kérek visszajelzések esetén igyekszem mihamarabb javítani őket. Kritikákat várom ugyanis ez az első ilyen írásom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest