Új hozzászólás Aktív témák
-
Polllen
nagyúr
Nagyon egyénfüggő. Ezeknél az autóversenyeknél pl. általában sokkal kevesebbet lehet látni a fülkéből, mint a valóságban. Így nehezebb is felmérni mi van körülötted. Ha nem destruction derby stílusban mész, sokat segíthet. Nem tudom xbox-ra van-e valami egyszerű repülő/helikopter szimulátor, de oda meg aztán maga a tökély. Fps-ről nem is beszélve, de túlságosan előreszaladtam, ez majd talán egyszer...
"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"
-
őstag
Sziasztok keresek gyári eredeti Kinectes játékokat tud nekem ebben segiteni valaki?
Minőségi üzleti kategóriás laptopok garanciával,számlával!Üdvözlettel: Miklós Zoltán 709400131 Viberen is!
-
Peat;)
veterán
Szerintem ez a fejkövetés inkább hányingerre jó, főleg hogy jó lassan vontatottan teszi a szerkezet a működést. Max az elején fogja az ember próbálgatni milyen jópofa, utána már 99%-ban úgyis meredten fogja nézni a tv-t és csak annyira fog mozogni a feje hogy az a plusz képmozgás megzavarja a gyomrot.
-
Smile13
csendes tag
Azta ez a "head tracking" igen csak komoly ,főleg egy ilyen brutál autós játéknál...
-
fasterware
aktív tag
Azért remélem rágyúrnak a grafikára forza 4 - nél, nem csak a kinektre koncentrálnak. Ja meg rengeteg pálya legyen ( mondjuk ha annyit felvonultatnak, mint a sfift 2 - ben akkor okés lesz ).
-
havasa
aktív tag
Ha lenne olcsón(15K) Kinnect PC-re, vennék egyet a Head tracking miatt. (Most van egy épített, de nem használom, mert macerás).
[ Szerkesztve ]
Commodore 16 Hyper-V cluster
-
R4v3n319
csendes tag
nekem 10 éve volt egy infrás sisakom (de hogy hova lett passz, még képet se találok róla a neten), az lekövette a fejmozgást és elég sok játékban lehetett használni. Épp ideje volt már valami hasonló dolognak.
-
Def26
félisten
Kár, hogy már nem gyártják az eredeti MS kormányokat.
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
anulu
félisten
valami pálca lesz a SW játékhoz? márcsak a feeling miatt
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
Új hozzászólás Aktív témák
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AutoCAD
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Autós topik
- Nagyon kevés GeForce RTX 5090 készül, és senki sem tudja, hogy miért
- Gaming notebook topik
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- További aktív témák...
- Playstation 5 Fat - sok játékkal - egyben - csere ON
- Hibátlan - MICROSOFT Xbox 360 Slim RGH 500GB HDD tápegységgel, gamepaddal - nagyon szép állapotban
- PlayStation 4 Pro 7216B, makulátlan állapotban, 6 hó teljes és 1 év SW garanciával üzletből eladó!
- Konzolok karbantartása // Portalanítás - Pasztázás // www.brservice.hu // Posta // Számla
- Dobozos, garanciális ASUS ROG Ally ex1 konzol+ dokkkoló+ táska! AkciÓÓ!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest