Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
TheProb
veterán
Sziasztok!
Előre is soz az offért, de nem volt ötletem, hogy melyik másik topic lett volna alkalmasabb erre.
Szóval, van olyan oldal, ahol az esetlegesen jónak ítélt ötleteket honorálhatják bizonyos cégek?"Boba is Mickey, Mickey is Boba" - Finkle Einhorn | PC Rig: https://pcpartpicker.com/b/bBy48d
-
Mister_X
nagyúr
Nem játék, de most ünnepli a Classic Game Room a 15. évfordulóját és ennek alkalmából van nekik Kickstarterük DVD-re. Ahogy elnézem két nap alatt összejött nekik a lé, én majd szeptember elején fogok tolni egy DVD-nek megfelelő támogatást a gyűjteményre.
[ Szerkesztve ]
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
ldave
félisten
Ezek közül most egyik se hat meg, utoljára a Timespinner volt, amit támogattam.
A Slime draws near! Command?
-
Bazsii2
csendes tag
A címből kimaradt egy t betű.
-
nap
addikt
Végre olyan játék, ahol grafikusokat és nem 3d animátorokat alkalmaznak!
browser.tabs.insertRelatedAfterCurrent;false | wing32.dll -> Windows\SysWOW64 | január, február, itt a nyár...
-
nagyúr
a GSTD Nálad az "egész vállalható" kategória? akkor mi esik a "kib****ott király" besorolás alá?
amúgy szerintem a KS-en nagyon sok jó játék van, viszont jellemzően a játékon van a hangsúly, és a körítés minősége gyengébb - megjegyzem, ez pont az, amit számos játékos annyit követel a kiadókon.
"We put all our politicians in prison as soon as they're elected." "Why?" "It saves time."
-
fogtunder
nagyúr
-
raziel01
veterán
Kickstarter 90%-ban arra megy, hogy mindenféle gagyi szemét játékra kunyeráljanak pénzt.
Persze van 1-2 kivétel ami egész vállalható pl Giana Sisters.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NOTHING Ear B171 TWS fehér Új!
- Eladó Asus Tuf FA507NV - RTX 4060 - AMD Ryzen 5 7535HS - 32GB
- Új Bontatlan Apple Studio Display 27 5K Retina Thunderbolt Azonnal Átvehető Deák Térnél.
- Openswim pro fejhallgatót keresek
- Modolt, prémium vezeték nélküli billentyűzet, választható switch - Keychron Q2 MAX ISO
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest