Új hozzászólás Aktív témák
-
bpx
őstag
válasz GegeWarrior #18 üzenetére
nekem is ez ugrott be először, de az a hír csak Angliára vonatkozott
-
culaaa
csendes tag
elárulom nektek hogy énis így álltam hozzá mint ti, és miaz hogy 26giga. én 1napig töltöttem de rájöttem hogy megérte. mikor játtszottam olyasmit éreztem mint eddíg kevés játéknál... kvára élvezhető játék nagyontettszik minden , legfőképp az hogy egy szaros 5450es atival játtszom 1440x900as felbontással és mégis szépen fut és a grafika se egy ratyi
CHILLS NOT SKILLS!
-
keIdor
titán
válasz Darth_Revan #44 üzenetére
Annak is nagy értelme van, biztos remekül lehet irányítani az egészet érintőkijelzőn.
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
wikings2
őstag
Biztos hogy remek története van ezt nem vitatom, de ennyi erővel beülök az árán 5 mozira popcornal.
A Max Payne korábbi részeinél sose fogott el olyan érzés, hogy kényszerjátszok azért hogy egy történet kikerekedjen. Egyszerűen nem fogott meg a dolog.Szerk: de ahogy elnézem nem csak én vagyok ezen az állásponton. Pedig sok reményt fűztem hozzá és ahogy elnézem az előző Max Payne 3 as híreket csak pozitív volumenű hozzászólást kapott. Hát ez itt már közel sem mondható el.
[ Szerkesztve ]
Talán én is Pest vagyok... Pest a pestiségem. Pest,hogy rég Pesten lakok, s nem lettem pesti mégsem.
-
keIdor
titán
Ez csak PC szerintem, konzolon nincs Diablo III bele se szólhat az eladósokba, a játékosok nagy része meg ott játszik.
Egyébként meg rohadt jó lett a játék, a másik meg hogy a büdös életbe nem lesz már semminek régi a hangulata, mert 10 év alatt mindenki változik és nem fogja visszaadni semmi.
Én néhány hónapja elővettem a Max Payne 2-t, mert olcsó volt Steam-en, azt megvettem. 4 órát játszottam vele 1 hónap alatt, annyira nem kötött már le. Nem nézem a grafikát most, de egy gagyi játékot láttam, amit annak idején 10 éve imádtam, már egyszerűen gagyi volt.[ Szerkesztve ]
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
Darth_Revan
veterán
Nem jött be videók alapján nekem ez a Max Payne 3, inkább befektettem a Max Payne 1 androidos változatába
-
Low Noise
senior tag
A nyári megjelenés sem biztos, hogy szerencsés, ilyenkor sokan nyaralnak és eszükbe sem jutnak a PC vagy Konzol játékok. No meg erős az akciójáték felhozatal ( Inversion, Binari Domain, Ghost Recon)
[ Szerkesztve ]
-
stargazerhu
aktív tag
válasz kriszpontaz #1 üzenetére
Én felraktam, majd nem túl sok játék után le is szedtem...Szimplán szar. Még jó hogy nem vettem meg. Ilyenkor is jó az üldözött torrent, hogy az ember szarra ne dobjon ki pénzt...Az 1 és a 2 után eléggé nagy csalódás...
Azt sem értem, hogy 2 éves játékok (pl starcraft2) ára miért nem csökken le....illetve értem -
Robi86
senior tag
Bezzeg az nfs fogy mindig...
-
huskydog17
addikt
válasz #52815360 #36 üzenetére
Igen, ez az egyik. A Crysis első részénél is összesen félmillió eladott példányt írnak PC-nél, ami szintén hülyeség.
Ráadásul ha rákeresel egy régi játékra, akkor nem lehet tudni, hogy az melyik időszakra vonatkozik, de valószínűleg a megjelenéstől számított néhány nap, vagy néhány hét.
Ez az oldal így nem ér semmit.Gameplay csatornám: https://www.youtube.com/channel/UCG_2-vD7BIJf56R14CU4iuQ
-
Tikakukac
titán
Jó játék. De mint Max Payne számomra értékelhetetlen. Mert ez nem az, maximum a név, amit ráakasztottak.
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
Gergosz2
veterán
válasz huskydog17 #33 üzenetére
van heti lebontásban is [link]
Nokia 6030 Hardcore User // I Panic Restaurant by Taito
-
huskydog17
addikt
A VGChartz-nál az a gond, hogy nem írják, hogy a számok melyik időszakot jelentik. Rákerestem ezen az oldalon több játékra és teljesen fals adatokat dobott ki, valószínűleg megjelenést követő max. egy hónapot nézik azt kész, de így ez sem ér semmit.
Gameplay csatornám: https://www.youtube.com/channel/UCG_2-vD7BIJf56R14CU4iuQ
-
törölt tag
válasz GegeWarrior #23 üzenetére
440ezer 1 hónap alatt egy AAA játéknál? Az egy vicc. Ha 1,6 millió fogyott volna, se R sem az a csóka nem károgna miatta elhiheted. Év végéig meg felesleges nézned, ha nem fogy és leárazzák, akkor örülhetnek ha visszajön a gyártási és logisztikai ráforditás, nem hogy még hasznot termeljen.
-
leviske
veterán
Mondjuk a diablo 3 körül kialakult hypehullám mellett nem is csoda, hogy totál jelentéktelennek minősült a MP3 megjelenése. Nem ártott volna inkább a karácsonyi hajrára tolni a megjelenést.
-
Löncsi
őstag
Ha már Max, nemrég jött ki a mobilos verzió Androidra.
[link][ Szerkesztve ]
Elvették a radírját, azt az egész élete egy nagy kompenzálás, hogy ő igenis kan és igenis 2 méteres a fallosza - by stranger28
-
djculture
félisten
Minden sarkon bevág egy videót amit átlépni luxus aminek a nagy százalékában villog össze vissza a kép. Elb egy valami.
chevron7 Nem hiszem a duke nukem forever vezet utána a prey. 3D Realms-nál nem siették el a játékok készítését, mindkettő megélt van 4-5 grafikai teljes generált. A prey végül tűrhető is lett, a duke meg fércmű a különböző korok színvonalán.
[ Szerkesztve ]
-
mzs718675
csendes tag
8 éveig fejlesztették? A Rage-et hány évig csinálták 6 vagy mennyi, mer akkor lehet a payne áll a leghosszabb készülő helyen.
-
törölt tag
Mondjuk egy demó lehet segitett volna az eladásokon...
-
Gergosz2
veterán
Nekem tetszett Szerintm korrekt volt , bár a konzolport az minősíthetetlenül szar volt.
(#17) BeLucZ
az csak jó. Úgyis előbb utóbb leárazzák majd benevezek rá.
(#18) GegeWarrior
Szerintem megbízható forrás: [link]
Bár így sem sok[ Szerkesztve ]
-
Diablo18
senior tag
ezen nem kell csodálkozni
ez már nem a 90 es évek
hogy örültek hogy játékot csinálnak pénzt hoz nekik
és meg akarták mutatni mi jót lehet kihozni 1 kis p1-2-3 as ból
és írdatlan jó játékok készültek még ha nem is néztek ki úgy mint a valóságde játék szaguk volt
és össze voltak rakva sztory és játék menetben isde hát ez már csak a pénzről szól
lásd diablo 3 is
olyan pénz szaga van le se tagadhatnák hogy főként a pénz behúzása motiválta őketRHAM
meg 30 k a gyűjtőiam meg az egész játék 1 unalmas fostenger egyelőre
érdekes a diablo 2 ő lekötött évekig ezt meg 2 hét után adtam is el mert annyiszor végig mentem norm night hell en hogy már kívülről tudtam mi hol merre van -
FragMaster
addikt
Szerintem zsír játék lett. A régi részek hangulata nincs meg, de ettől függetlenül az egész simán vállalható.
"FragMaster felhasználónak 11 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!": http://goo.gl/vYc6Ml
-
GegeWarrior
senior tag
Ezt nem tudom értelmezni 1 hónapos hír volt, hogy több fogyott a Max 3 ból, mint a Dio3-ból.
Akkor most mi az igazság?Lehet ez PC-s adat?
Mert az mondjuk magyarázat lenne.De biztos, hogy össz platformon nem ennyi fogyott.REKVIESZKÁT IN PÁCSE!
-
Löncsi
őstag
Bezzeg a COD-ból...
Amúgy szvsz nem hozta azt a játék, amit az 1-2 részek tudtak, hiába a csilivili motor...
[ Szerkesztve ]
Elvették a radírját, azt az egész élete egy nagy kompenzálás, hogy ő igenis kan és igenis 2 méteres a fallosza - by stranger28
-
wikings2
őstag
Arni hozzászólásán annyit változtatnék az én szemszögemből hogy:
Játszottam vele 5 percet. Elég is voltBeLucZ: Az alap koncepcióval bajom nincsen, de számomra tized annyira se hozza az előző részek Max Payne feelingjét amit közel 10 éve hiányoltam már az "életemből".
[ Szerkesztve ]
Talán én is Pest vagyok... Pest a pestiségem. Pest,hogy rég Pesten lakok, s nem lettem pesti mégsem.
-
BeLucZ
addikt
Mi lenne ha valaki olyan is írna be a fórumba aki játszott vele? Szerintem kurva jó játék lett, minőségi munka és nem is értem miért csak ennyi fogyott belőle!
Nem tom mit van mindenki úgy megőrülve a d3-ért.... de ez elég gyenge ürügy, hogy az miatt nem tudtak venni mp3-at.Kérdezzetek meg olyan embereket is akik játszottak vele és higgyétek el nem csak a pazar grafikai megvalósítás miatt fognak áradozni róla.
(#12) wikings2 : ahogy érzed öreg, de nekem kurvára bejött és még sok-sok embernek.
[ Szerkesztve ]
-
Armahun
addikt
Megnéztem egy 5 perces gameplay videót, elég is volt.
Ha szerinted egy tárgy lehet Ő, akkor te is az vagy. Jó étvágyat evés előtt illik kívánni. A már evő embert ezzel étkezésében megszakítani igen nagy illetlenség.
-
wikings2
őstag
válasz kriszpontaz #1 üzenetére
Osztom a véleményt.
Szimplán nevezzék át a játékot The Great Adventures of Bruce Willis -re és akkor menni fognak feljebb az eladási ráták. (No meg persze hype-olják agyon még így megjenelés után is hátha segít egy kicsit).Talán én is Pest vagyok... Pest a pestiségem. Pest,hogy rég Pesten lakok, s nem lettem pesti mégsem.
-
kriszpontaz
veterán
Lehet amit eddig legyártottak és a polcokon vár, nem?
(#7) xRagna: Ezt vedd meg sorozat, Tesco, 700Ft?
(#9) wikings2: Már a gameplay jelenetek alatt látszott hogy köze nincs az eredeti sztorihoz. Azt meg végképp nem értem honnan jött ez a Vajdamintás inges Bruce Willis??
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Jó vétel lesz ez még a 15 fontos ársávban
-
Gergosz2
veterán
szaksajtó- bullshit
Úgy kenik meg őket a kiadók ahogy akarják. Lsd 2K pár ilyen lapnak megmondta hogy nem kapnak többet sajtó példányokat a készülő játékokból mert nagyon lehúzták a DNF-t.
(#4) vg
Ez így igaz.
Bár ezt sem nevezném valami soknak, pár hét azt akciózzák is le. Amúgy tényleg ennyire rossz?[ Szerkesztve ]
-
Gery9112
őstag
Háát... nem csodálkozom rajta, ha az lett volna a címe hogy a "Tűzben edzett férfi visszatér és nagyon morcos" azt mondom első osztályú játék. Mint Max Payne ez sajnos édeskevés, a Remedy tökéletesen lezárta a sztorit a 2. résszel (tudom van egy alternatív befejezés is de most attól eltekintve). Ez a megmentem a lányt mert bajba került dolog nagyon izzadságszagú főleg, hogy eddig személyes bosszú motiválta, itt meg egyszerűen nem értem mi készteti arra, hogy egy vad idegen emberért küzdjön miközben leírtja fél Brazíliát.
PSN: KGery91 | https://psnprofiles.com/KGery91 | Origin: G3ry_HUN | BNet: Gery#2832
-
vg
addikt
A vgchartz 1.57m összesített darabot ír.
-
FrozeN`
tag
Talán maradni kellett volna a régi hangulatnál... csak tippelek, mert nem játszottam vele. Nem is fogok.
Meg nehogy már 26 giga legyen egy játék... -
Psychopeti
senior tag
Nah fórumtársaim ti mit szóltok ehhez
Kend azt hiszi ez csak úgy van, hogy befogjuk a kancát a szekér elé, és gyi te szürke???
-
kriszpontaz
veterán
Hát nem csodálom. Inkább végignyomom újra az 1. és 2. részt, úgymond gagyi grafikával mint hogy ezt a valamit megvegyem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bugok, problémák a PROHARDVER lapcsaládon
- AliExpress tapasztalatok
- Autós topik
- Path of Exile 2
- Dőlnek az S25 Slim és Ultra infók
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- OHH ! Lenovo ThinkPad P16s Workstation LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6850U 32/1TB RADEON PRO 4GB FHD+
- Bontatlan Lenovo ThinkPad P16s Workstation LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6825U 16/512 RADEON 680M FHD+
- MSI RTX 3060 Ti VENTUS 2X OCV1 LHR
- Razer Blackshark v2 Pro Wireless White
- Hibátlan állapotú & Garanciális Samsung Galaxy Z Fold 4 (512/12GB) + Gyári S-pen tok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest