- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 12. nap: REDACTED
- 2025 - Melyik játékot várod a legjobban a következő évben?
- Call of Duty: Black Ops 6 - Napokon belül indul a Squid Game event
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 11. nap: Orc Must Die 3
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 10. nap: Kill Knight
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
Az idő nagy részében real-time toltam a DAO-t, inkább csak hébe-hóba stoppolgattam. A DAII-t is lehetett stoppolni?
[ Szerkesztve ]
TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."
-
mrhitoshi
veterán
válasz GeneraL_XTX #10 üzenetére
Majd akkor fognak visszakapaszkodni, ha nem a pénz fog számítani.
PS4
-
wikings2
őstag
válasz Plazmacucci #34 üzenetére
még jó hogy azért tetszett a dolog mert h&s
Talán én is Pest vagyok... Pest a pestiségem. Pest,hogy rég Pesten lakok, s nem lettem pesti mégsem.
-
félisten
-
wikings2
őstag
válasz Plazmacucci #31 üzenetére
Lehet is. Elöször DA2 szereztem meg szóval őt nyüstöltem, de én az életbe nem stoppoltam le a harcok közben a játékot. DA1 videókban meg kb csak azt látam hogy ellő a csóka 2 varázslatot minden karival és már állítja be pause alatt a következő kört. Ha ilyet akarok játszani akkor ott a Heroes 2-3.
Talán én is Pest vagyok... Pest a pestiségem. Pest,hogy rég Pesten lakok, s nem lettem pesti mégsem.
-
Dumbass
csendes tag
Úristen.. újabb epic fail a láthatáron?! -szarkazmus-
Amit az ME3-al csináltak felháboritó ,de azért kijelentik már készítik az új trasht gőzerővel...
"Home Is Now Behind You, The World Is Ahead"-Gandalf the Grey
-
félisten
-
wikings2
őstag
Nekem DA 2 is bejött. Várom sok szeretettel.
-
Brutális eb
addikt
Jöhet.Hamar feledném a második rész butaságát.
Vakker még nem játszottam az ME3-at majd emberi áron megveszem.
Remélem addigra jön egy szép csomag és méltóra polirozza a cuccot mert az isemrőseim 99%-a kiakadt a végén.[ Szerkesztve ]
Panni net lemondva már távol tőlem. Voda vicc! Nordtelekom korlátozza a p2p forgalmat,!Ice dsl trükközik a sávszélességgel.T-kábelnet?Próba hónap után jön a szekventálás vigyázz velük.Digi most még rendben.
-
M3Ny3'T
senior tag
Ha igaz a pletyka, akkor a vége az egy mentőkapszula volt, amit az utolsó percekben rittyentettek össze, mert kikerült az eredeti befejezés (bár ha ez így lenne, dugig lenne vele a net).
Ellenben (megintcsak pletyka) készül a "kibővítés", ami elvileg a mostani befejezéstől kezdve folytatódik (gondolom nagyban épít az Indoctrination teóriákra majd, ami viszont igencsak jó lehetőségeket nyitna szvsz). Erre bizonyíték lehet, hogy a sztori befejezését követően nem a főmenübe dob vissza minket a játék, hanem TIM bázisának lerohanása előtti pontra. A DLC (ami egyébként ingyenes lesz a pletykák szerint) neve The Truth lesz.
Ha ez így A-tól Z-ig igaz, akkor tőlem megkapja a játék a 10/10-et, de addig csak (az utolsó 15 perc miatt) 5/10.Skype-on lány az informatikusnak: Milyen színű a szemed? Informatikus: #0034ff
-
csaba951
veterán
Már a pénztáraknál sem lelkesednek a tömegek a ME3-ért. Legalábbis PC-n.
A DA2 után is megigérték, hogy figyelni fognak a rajongók visszajelzéseire. Mindenki tudta, hogy majd a ME3-nál bizonyíthat a csapat. Hát, nem így történt...
[ Szerkesztve ]
-
Rexdemon
aktív tag
Most miért? Casey "MegaLiar" Hudson azt mondta,h nagyon elégedettek a ME3 végével és néhány fanatikus rajongótól eltekintve a playerek is rendkívül pozitívan nyilatkoznak. Nagyon mókás, eszerint én csak fanatikus ME3 funokat ismerek, sehol egy casual-kazuár
"We also recognize that some of our most passionate fans needed more closure, more answers, and more time to say goodbye to their stories-and these comments are equally valid," - hogy oda ne oldalazzak...
[ Szerkesztve ]
Victory needs no Explanation; Defeats allows NONE.
-
Wasp_HUN
tag
Előző résszel és az ME3-al elérték, hogy azt se hiszem már el nekik amit kérdeznek.
Senior Wasp - 1st Legion/HUN Reloaded [RAX]
-
Lenry
félisten
az a baj ezzel, hogy attól félek, hogy az eleje rizsa, a vége meg ennek fényében tökmindegy: hiába látjuk, hogy merre fejlődik a játék, ha az nem az az irány, amit látni szeretnénk
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
Apika
addikt
"...nagyon aktívan figyelik a rajongók visszajelzéseit a következő Dragon Age játékkal kapcsolatban, valamint megígérte, hogy ezúttal sokkal többet mutatnak a játékból fejlesztés alatt, mint eddig valaha is tették."
Talán még valami jót kerekítenek belőle...
-
Youri
veterán
válasz Sixkiller6 #18 üzenetére
Maximálisan önreklám, mint az 5 dollárért adott 10 dolláros kuponok
RTX ON
-
havasa
aktív tag
Végre valaki, aki látja hová süllyedt a Bioware a 12 éves konzolosoknak készített RPG-ivel.
Az SW:TOR kimaradt felsorolásból, habár az eladási mutatói nagyon jók, a HC MMO játékosok szerint egy 0 a játék, gyak. egy online RPG, semmi több.
Aki minőségre vágyik, annak maradt a Blizzard és a sokak által értelmetlenül szidott ázsiai fejlesztőcsapatok.Commodore 16 Hyper-V cluster
-
Sixkiller6
őstag
remélhetőleg nekiállnak ME3 Endinget írni...
- no es importante -
-
Rexdemon
aktív tag
Én nem, pedig DA1 collector, ME1, ME2 collector, sőt DA2 siganture ed. is megvan. ME3 előrendelési verzió done. Ezekből DA2 full kidobott pénz volt, ME3 végéről meg eleget sírtam mindenféle posztokban. A Bioware játékok előrendelésének érája nálam teljesen lejárt.
(DA2 nagyon xar volt, de legalább nem vette el a kedvemet a DA1 újbóli végigjátszásától - ME3 nagyon jó volt, de uccsó 15perc kinyírt mindent, beleértve az előző részek újbóli játszását és a multit is.)Victory needs no Explanation; Defeats allows NONE.
-
Lenry
félisten
nagyon nagyot kell ütnie a DA3-nak, hogy megint hinni tudjak a Bioware-nek, mert a második rész után nagyon mélyre ásták magukat a szememben.
még Felicia Day se tudott meggyőzni arról, hogy nekem ez kell
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
GeneraL_XTX
veterán
Most az gáz ha a pocsék második rész és a Mass Effect 3 elbaxása után ezért nem lelkesülök? Csak remélni tudom h a BioWare visszakapaszkodik még valahogy a süllyesztőből.
-
válasz Rabbitf_24 #7 üzenetére
Én ugyan megvettem a DA2-t, de még nem tudtam rávenni magam, hogy fel is installáljam. A demójával persze játszottam, és el is vette a kedvem tőle.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Rabbitf_24
addikt
Ha az első részre fog hajazni, akkor vétel lesz. Ha a másodikra, akkor az is, csak max ezeröccázér...
[ Szerkesztve ]
-
válasz Plazmacucci #3 üzenetére
A vége. Gyakorlatilag lenullázza mindhárom rész történéseit.
(#4) Youri: az EA történt velük
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Youri
veterán
Mi történt a Biowarrel komolyan!?
RTX ON
-
félisten
-
A DA2 és az ME3 után ki fogja ezt megvenni?
-
félisten
Ha a DA2-t hasonlítom a DA: O-hez, és az ebből leszűrt tendenciát követem, akkor most valami ázsiai mmorpg szintű színes fényes gyors h&s maszlagot fogunk kapni párbeszédekkel. De remélem tévedek!
[ Szerkesztve ]
Vissza kell vinnem pár kazettát.
Új hozzászólás Aktív témák
- Szó szerint táptitán a Seasonic legfrissebb üdvöskéje
- Gran Turismo
- Interactive Brokers társalgó
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok