Új hozzászólás Aktív témák
-
beers
addikt
válasz -=Sziszi=- #14 üzenetére
"Remélem a BF3 only PC lesz, mint a 2. és akkor valószínű a siker."
Ebben én is reménykedem, mert ha konzolra is jön, akkor el se kezdjék a pc-s átiratát csinálni!
M&N
-
-=Sziszi=-
aktív tag
Azért a rombolható környezet, hangsúlyozom jó megvalósítás esetén, nagyot fog ütni.
A többiben igazat adok neked. Remélem ez méltó folytatása lesz a sorozatnak. Igazi BF2 utód. Az 1943-tól semmit sem várok , a BC2 PC-s változata megér egy próbát. Remélem a BF3 only PC lesz, mint a 2. és akkor valószínű a siker."Pár évvel később azért a Doom, Wolfenstein 3D már szerves része volt a közoktatásnak is." - Dilikutya
-
beers
addikt
-
beers
addikt
válasz Black Dragon #10 üzenetére
Bf nem bf repülők nélkül szerintem (akkor akár codozhatnál is)!
Majd kíváncsi leszek rá, mennyire tetszik majd ez az összeomlósdi, amikor a sok vérpisti rádomlasztja a fedezéket szinte mindig!
Nem lenne ez rossz, de szerintem átestek a ló túloldalára![ Szerkesztve ]
M&N
-
Black Dragon
addikt
Sztem a Bad Company rohadtul jo játék, konzolon többször is végigtoltam, rohadtul bejött a grafika az irányítás, minden.Az hogy te nem szereted a konzolokat egyéni szocproblem, amugymeg ha nem látad volna a házak ugy bomlanak szét mint a való világban, ami eggyik BF ben sem volt eddig.A BF sorozattal pedig játszok minden nap, az összes része megvan eddig, és jo lenne ha egy Bad Companyhoz hasonló game lenne a BF3.
-
beers
addikt
válasz Black Dragon #8 üzenetére
BF alkotni ,mire gondolsz?
Bad Company szerinted jó? Megmondanád mi a jó egy konzolos sz@rban, ahol pl. repülő sincs?!
Áruld már el nekem légyszíves, mennyit játszottál a bf sorozattal?M&N
-
Black Dragon
addikt
Remélem a BF már normálisat is fog alkotni, mint pl a Bad Company.
-
feka007
veterán
Végre lesz egy normális BF, nem csak ilyen 10 perc alatt összedobott szarok mint a Heroes...
[ Szerkesztve ]
-
beers
addikt
Igazából a bf1943 a bf3 főpróbája!(pl kevés pálya, nem is lesz csak letölthető változata)
A bc2 pedig egy konzolos átirat! (pl nem lesznek benne irányítható repülők)
Hagyományos értelemben véve igazi battlefield az a Battlefield 3 lesz!
Reméljük jobban sikerül, mint a bf2!
Az, hogy a battlefield 1942-t is megszorítja szerintem csak álom!M&N
-
twollah
nagyúr
Demo mikor lesz belole?
-
Lenry
félisten
"szerinte lenyűgöző volt" - ehh... mit várt a cég emberétől? "láttam futni, egy rakás sz*r"
meglássuk milyen lesz, mindenesetre várom
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
munky
őstag
Nem lesz kicsit sok BF-ből?
Új hozzászólás Aktív témák
- Wuthering Waves
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Futás, futópályák
- One mobilszolgáltatások
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest