Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr. Akula
félisten
Jó ez valamire? Eddig még egyik JC videó után se éreztem azt hogy nekem most ezt feltétlenül fel kéne rakni a gépemre a következő GTA (netán RDR ) részig. Valahogy olyan semmilyen, tipikus. Maga a játék milyen?
-
Sanchez638
addikt
Összes részével el baromkodtam. Jöhet csak nyugodtan a fa alá.
Számom az adatlapomon.
-
NandorHUN
addikt
Engem kifejezetten zavar az ha ebben szabad kezet adnak + mimika is általában el van cseszve.
Egy játék készítése során azért rendes történet mellé illik rendes és részletes karaktert tenni: nemet megadni, és normális VA-t szerezni alá, különben elég lelketlen lesz az egész játék.
Már Mass Effectben is eléggé látszodott ez, hogy még ha alap Sephard-del is mentél úgy nézett ki a tag, mint egy botoxreklám.
www.kamerapro.hu | FOTÓS TERMÉKEK SZÉLES VÁLASZTÉKA
-
Agostino
addikt
ilyen alapon miért kellett kegyhelyeket felkeresni és sírhalmok előtt tiszteletet lerónod a harmadik részben? nem új keletű a vallási vonulat a játékban. fiktív déli országban játszódik, ahol a való életben is mélyebben élik meg a vallást.
hey friend listen, i know the world is scary right now but its gonna get way worse
-
Fred23
nagyúr
Nem szoktam trollkodni, tényleg zavar.
"Ez még mndig jobb, mintha hagynák a karaktereket a levegőben és szerkezd meg magadnak, történetbe utána sokkal nehezebb beleilleszteni,"
Tény, hogy több munka lenne vele a fejlesztőknek, de én örülnék neki, ha magam szerkeszthetném a karakterem minden játékban, vagy ha éppen ez annyira megoldhatatlan, akkor legyen mondjuk 5 választási lehetőségem.
-
NandorHUN
addikt
Ez a komment most nem tudom eldönteni, hogy trollkodás akar lenni vagy ezt komolyan gondolod.
A keresztet az esetek 99,9%-ban nem fogod látni, amúgy meg a karakter ennyi erővel lehet keresztény is, téged azt mit zavar?
Legtöbb ember meg szerintem nem kap instantbonert attól se ha női karaktert irányít.
Ez még mndig jobb, mintha hagynák a karaktereket a levegőben és szerkezd meg magadnak, történetbe utána sokkal nehezebb beleilleszteni, kb. mint ha egy filmben a főszereplőnek nem lenne arca.www.kamerapro.hu | FOTÓS TERMÉKEK SZÉLES VÁLASZTÉKA
-
Fred23
nagyúr
Szerintem több embert taszít, mint vonz, de ha mégse, akkor is problematikus a jelenléte. Engem például kifejezetten zavar, nem szeretnék olyan karakterrel játszani, akinek kereszt van a nyakában. Ami idegen az embertől, azzal így van. Hasonló ez ahhoz, mint mikor női karaktert kell irányítani; nem esik jól, ha szeretem is a játékot. Elvesz az élményemből, zavar. Egyik kedvenc sorozatom a Tomb Raider, mégsem tudtam teljesen megbékélni azzal, hogy női karaktert irányítok. Esik egyet valahol, nyög egy nőieset, és máris nem tudok azonosulni a kalandor szereppel, nem én vagyok ott, csak egy általam irányított és idegen pixelhalmaz. Ha "csöndben marad", valamennyire el tudok tekinteni attól, hogy nő.
Próbálgatom úgy is felfogni, hogy Larát irányítom, de nálam gyakori és megszokott, hogy szeretek valamennyire azonosulni a játékbeli karakterrel; ezt viszont ellehetetleníti, ha tőlem nagyon eltérő figuráról van szó. (Mondjuk nő, vagy kereszt van a nyakában.)
[ Szerkesztve ]
-
Fred23
nagyúr
Minek kellett Rico nyakába a kereszt?!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest