Új hozzászólás Aktív témák
-
Fred23
nagyúr
Szerintem több embert taszít, mint vonz, de ha mégse, akkor is problematikus a jelenléte. Engem például kifejezetten zavar, nem szeretnék olyan karakterrel játszani, akinek kereszt van a nyakában. Ami idegen az embertől, azzal így van. Hasonló ez ahhoz, mint mikor női karaktert kell irányítani; nem esik jól, ha szeretem is a játékot. Elvesz az élményemből, zavar. Egyik kedvenc sorozatom a Tomb Raider, mégsem tudtam teljesen megbékélni azzal, hogy női karaktert irányítok. Esik egyet valahol, nyög egy nőieset, és máris nem tudok azonosulni a kalandor szereppel, nem én vagyok ott, csak egy általam irányított és idegen pixelhalmaz. Ha "csöndben marad", valamennyire el tudok tekinteni attól, hogy nő.
Próbálgatom úgy is felfogni, hogy Larát irányítom, de nálam gyakori és megszokott, hogy szeretek valamennyire azonosulni a játékbeli karakterrel; ezt viszont ellehetetleníti, ha tőlem nagyon eltérő figuráról van szó. (Mondjuk nő, vagy kereszt van a nyakában.)
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Újszerű Dell Latitude 7390 2-in-1 Prémium érintőkijelzős-13,3"FHD-i5-8350U-8Gb RAM-256Gb SSD
- Lenovo ThinkPad T480 S széria 8 mag/ 16 GB DDR4 Memória/512 GB NVMe SSD
- Sony xperia M
- Eladó iPad 9th gen 10.2" 64GB Silver (2021) + Apple Pencil +1 bontatlan heggyel!
- Nyugatinál gyerekeknek hétvégén is átvehető! Ps5 / playstation 5 lego, spiderman, horizon játékok
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest