Új hozzászólás Aktív témák
-
Szerintem több embert taszít, mint vonz, de ha mégse, akkor is problematikus a jelenléte. Engem például kifejezetten zavar, nem szeretnék olyan karakterrel játszani, akinek kereszt van a nyakában. Ami idegen az embertől, azzal így van. Hasonló ez ahhoz, mint mikor női karaktert kell irányítani; nem esik jól, ha szeretem is a játékot. Elvesz az élményemből, zavar. Egyik kedvenc sorozatom a Tomb Raider, mégsem tudtam teljesen megbékélni azzal, hogy női karaktert irányítok. Esik egyet valahol, nyög egy nőieset, és máris nem tudok azonosulni a kalandor szereppel, nem én vagyok ott, csak egy általam irányított és idegen pixelhalmaz. Ha "csöndben marad", valamennyire el tudok tekinteni attól, hogy nő.
Próbálgatom úgy is felfogni, hogy Larát irányítom, de nálam gyakori és megszokott, hogy szeretek valamennyire azonosulni a játékbeli karakterrel; ezt viszont ellehetetleníti, ha tőlem nagyon eltérő figuráról van szó. (Mondjuk nő, vagy kereszt van a nyakában.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Tőzsde és gazdaság
- Eredeti játékok OFF topik
- Mini-ITX
- Mozilla Firefox
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Házimozi belépő szinten
- Hegesztés topic
- További aktív témák...
- LG Ultragear 27GN60R (fekete szín)
- Azta! Dell Latitude 7440 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" i7-1370P 16/512 FHD+ IRIS Xe
- Lenovo Thinkpad X280, 12,5" FHD IPS Touch , I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11 ( olvasd végig )
- Lenovo Thinkpad T480, 14" FHD , I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11
- Eladó Garanciális Thrustmaster T248 kormány és pedál + TH8S váltó + kamion váltógomb
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
- BESZÁMÍTÁS! HP ZBook 15 G6 munkaállomás - i7 9850H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Quadro T2000 4GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest