Új hozzászólás Aktív témák
-
davidsone
addikt
"elnyomó szöldzsöröket"
...reklámozzák, terjesztik, beszippantják az agyadat, megerjesztik...
-
atike
nagyúr
Ránézésre egy óra játék = garantált fejfájás...
-
kelly416
veterán
Egy olyan embertől, aki képes ezt leírni: "elcasuálosodása", bármi kitelik. Na jó, nem bántásnak szántam, inkább viccnek. Csak a szemem és az agyam is háromszor futott neki ennek a szép magyar szónak.
A cikkhez:
A játékmenet totál unalom. De aki nem kipörgetni vesz meg egy játékot, hanem a játék kedvéért, az órákat el tud szórakozni vele 0% előrehaladással is. Mi haverral "egymás kezéből téptük ki a kontrollert" a második részt játszva, hogy minél nagyobb baromságokat csináljunk, közben meg könnyesre röhögtük magunkat.
A fizika gyenge. A végtelen ernyő kritikán aluli. A buta forgalom és a félig brutál táp félig kőhülye ellenfelek szintén érdemelnének egy kis AI-t. Vagy nem is kicsit. De akkor is baromi jól el lehet ezzel szórakozni, ha szórakozni akar az ember, nem trófeát gyűjteni meg 100%-ot kipörgetni. De mondom, én csak a Just Cause 2-t toltam, ebből annyit láttam, amit itt mutattak, sok előrelépést viszont nem fedeztem fel. -
addikt
Sajnálom hogy ez lett belőle.
iPhone felvásárlás előfizetéses is!
-
Aron1988
tag
Szokásos bugyuta konzolos TPS, a sandbox játékmenet összes fogyatékosságával.. 40 óra játékmenet, ugyanazzal a repetatív báziselfoglalós toronyrombolós open world unalmas "küldetéssel". Fél óra után ellövik az összes "poén" játékmechanikát, meg rombolási módokat. Azután a szokásos végeláthatatlan területfoglalás a halál unalmas "mindigcélbataláló géppuskáskatona" és "visszagyógyulósélet" kíséretében. Üvöltően "konzolszagú" játék, halálos büntetést érdemlő cinkostárs a játékipar elcasuálosodása, elbutulása, elkonzolosodása vádjában. Hol van ebből a játékbol az a lélek, az a skill igény, mint a klasszikus PC játékokban? Sehol. Megint egy fröccsöntött játékfolytatás az elbutított fotelgamerek pénzének kisajtolása érdekében.
A budai elit nívóját nem szabad lentebb adni! Mutasd a telefonod, megmondom ki vagy!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest