- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 12. nap: REDACTED
- 2025 - Melyik játékot várod a legjobban a következő évben?
- Call of Duty: Black Ops 6 - Napokon belül indul a Squid Game event
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 11. nap: Orc Must Die 3
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 10. nap: Kill Knight
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 12. nap: REDACTED
- Delta Force (2024)
- Path of Exile 2
- PlayStation 5
- EAFC 25
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- 2025 - Melyik játékot várod a legjobban a következő évben?
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Xbox Series X|S
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sirandrish
legenda
válasz szupermacs #19 üzenetére
Hát ez legalább két okból is nagyon vicces volt
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
szupermacs
veterán
válasz Sirandrish #17 üzenetére
Akinek Zelda van a képén, azon nem csodálkozunk.
-
Jakesz
addikt
A kiadó/fejlesztő részéről a pénzen kívül nincs más értelme kiadni őket (ez az új játékokra is igaz, még a legjobbakra is, csak ott megvan az igényesség, és a "ha már dolgozunk, akkor jó munkát adjunk ki a kezünk közül" elv). Játékos szemszögből meg akkor jók ezek a remastered címek, ha valaki az előző generáción kimaradt ezekből, és most pótolhatja őket.
-
Sirandrish
legenda
Nah akkor lehet lincselni.
Nekem a 4 és az 5 a kedvenceim és várom is őketEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Memora
senior tag
Én nagyon jól szórakoztam a klasszikus első és az akció orientált második trilógián is (a közvélekedéssel ellentétben mindegyikben vannak félelmetes helyszínek és epizódok), mindet nagyon jó játéknak tartom (+ CODE Veronica, Revelations 1-2 sem volt rossz, a Zero viszont még hátra van).
De azt nem értem, ilyen relatíve fiatal játékoknál mi értelme a remaster kiadásoknak? A pénzen kívül persze...Fancy quote placeholder
-
rdt89
addikt
válasz szupermacs #14 üzenetére
Jó azért vannak klasszikusok.
-
rdt89
addikt
Most ennyi lesz a divat? Hozzák ki a felturbózott grafikai játékokat? Nem, hogy elkezdenék az új generáció adta plusz lehetőségeket és játékokat szórni...
-
negyedes
addikt
RE Revelation 2 jatszottam, az atjott, bar mar a reboot-ot varom.
Három dolog biztos az életben: az adó, a halál és az adatvesztés. - Baráth Gábor
-
james001
veterán
válasz szupermacs #8 üzenetére
Igen az Overkill volt az utolsó HotD ha minden igaz. PS3-on játszottam vele,baromi jó volt,vicces meg minden Kicsit viszont már ilyen Rodriguez stílusú horror-vígjáték volt inkább.
Ez az írós verzió meg sírva röhögős,nagyon nagy ötlet bárki is találta kihttps://psnprofiles.com/kazama001
-
szupermacs
veterán
De vannak benne ZOMBIK!!!44!!4!444nÉGy
Mai napig jönnek ki a tucat zombis túlélő játékok, Dunát lehet rekeszteni velük, mégis jönnek. Ajtóstul.
Én azért kíváncsi lennék erre a lövöldére.HotD. Ó mennyi szép emlék. Akárhol láttam árkád termeket, mindig bementem ismerősökkel lövöldözni egy kicsit. PC-n végigtoltam az első 3 részt, sajnálom, hogy csak konzolon (Wii) adtak ki valami újabb részt. Ha most nem nézzük a gépelős verziót Steamen. Az viccnek tűnt.
[ Szerkesztve ]
-
james001
veterán
válasz szupermacs #6 üzenetére
Na neked semmi se jó Ha már olyan feeling-es lesz mint az 1. rész remake-je,akkor jöhet.
Az UC meg egy ötlettelen multis lövölde,Resi köntösben. Vagyis inkább Operation Racoon City köntösben,ami még rosszabb. X+1 ilyen multis lövölde van már,amik ráadásul még szebbek és jobbak is,már videók alapján látszódik az UC-n hogy mennyire egy sz*rkupac az egész Szerintem a készítők is látják ezt,ezért sincs a címben a Resident Evil logóRE Survivor meg asszem az első House of the Dead stílusú lövölde volt,nem játszottam még vele de videók alapján biztos fun lehet pisztoly kontrollerrel valami árkádgépen Az Umbrella és Darkside Chronicles is biztos jó lehet,azok is hasonlók,csak Wii meg PS3-on jöttek ki elvileg.
[ Szerkesztve ]
https://psnprofiles.com/kazama001
-
szupermacs
veterán
Én az UC-ra kíváncsi vagyok, de nagyon gyenge a gépem hozzá. Tetszenek azok, amik nem a sorozat folytatásai és más szemszögből akarják bemutatni a játék világát. Sok potenciált látok ezekben.
Régebben láttam a RE Survivor(?) játékból videókat még PS2-n, az is érdekes volt. Nem tudom, hogy az eredeti sztorit hova lehetne folytatni. A zombik érdekesek voltak, de a mutáns űrlény-szerű fertőzöttektől már kiakadtam. És a náthásoktól is a 4-ben.
Remake meg... meg! A feeling a grafikájában volt régen. -
james001
veterán
válasz szupermacs #4 üzenetére
Igaz,de amit most művelnek a sorozattal az már nevetséges. Ez az Umbrella Corps is sírva röhögős komolyan.
A 2 Remake-re leszek kíváncsi,már ha egyszer mutatnak már valamit róla,mert eddig csak annyit mondtak hogy "készül" azt csókolomhttps://psnprofiles.com/kazama001
-
james001
veterán
válasz szupermacs #2 üzenetére
Nekem az a felfoghatatlan hogy a 6-ot is kiadták PS4-re,és azt is vannak akik megveszik
Az 5 amúgy nem volt a legjobb,de nem volt olyan rossz se szerintem. De persze látszódott rajta hogy már nem Shinji keze van a dologban,illetve hogy már egy akciójáték műfaj felé terelik a sorozatot...https://psnprofiles.com/kazama001
-
szupermacs
veterán
A negyedik résztől számomra hallot a sorozat. Az Operation Raccoon City nagyon tetszett, mert más szemszögből mutatta be a RE világát és eseményeit, de az optimalizáció miatt kuka lett az is. Ennyire jó lenne ez az ötödik rész, hogy megveszik az új konzolokra? Számomra felfoghatatlan.
-
nebulo
tag
Kíváncsi vagyok, hogy fog majd futni az új vasakon? Az előző generáción elég nyeglén ment a játék, főleg annak tekintetében, hogy, hogy nézett ki... Indokolatlannak éreztem az adott látvány mellett a teljesítményt...
Új hozzászólás Aktív témák
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ukrajnai háború
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Háztartási gépek
- Óra topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest