- Ravenswatch - Előrendelői előzetesen a Switch kiadás
- Half-Life - A G-Mant megszólaltató színész rejtélyes bejegyzéssel zárta az évet
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 15. nap: Hell Let Loose
- PlayStation Plus 2025 Essential - A januári lista
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 14. nap: Kingdom Come Deliverance
Új hozzászólás Aktív témák
-
$p@rr0w
őstag
válasz Johnny Cage #19 üzenetére
mánn kigyütt! ehun tekincsed
[ Szerkesztve ]
Kinőhetnétek már abból, hogy leírogatjátok miből nőttetek ki.
-
Johnny Cage
addikt
na hol a trailer?
-
pottAIR
csendes tag
Nagyon várós, remélem nem rontják el a sztorit és meg lesz az a bizonyos Max Payne fílíng
-
dave666
aktív tag
Na arra kíváncsi leszek, az első nagy kedvencem volt
Dave666
-
Mukorka
addikt
Pedig az előző részek is nagyon jók . Kain-el a Blood Omen 1-2 , Raziel-lel meg a Soul Reaver széria is eszméletlen. Sok logikai feladat meg az általad említett sunyítások a spektrált világban. Ezek mind egy történethez tartoznak, Blood Omen-ek, Soul Reaver is többrészes és a Legacy of Kain. Ez volt az utolsó ettől a sorozattól, azóta is várom hogy feltámasszák...
[ Szerkesztve ]
Mukor#2214 --- "Ezt nem én gondolom így, EZ EGY TÉNY!"
-
Dany007
veterán
Megnéztem a "jobbik" videót. De szerintem abszolút nem nagy szám. Úgy értem, hogy pl UT3 szintekkel jobb volt, össze sem hasonlítható.
Persze szépe meg jó meg minden egy mobilhoz képest. Mondjuk ja, én mobilról beszéltem nem iPad2-ről, de végülis nincs sok különbség.
Minimális a fény effekt, a shadder gyenge, árnyékokat alig látni... stb. Szóval egy telefonhoz képest überjó az igaz.Erről az jut eszembe, amikor sógorom mutogatta nagy hévvel a játékokat iphone 4-re. Hogy milyen fasza mennyire szép stb... De én már, aki PC játékhoz szokott - nem tudok ájuldozni ilyenen. Tényleg szép volt az a játék, de kb NFS HS szintű volt a grafikája, amire én már nem tudok elélvezni.
Persze, telefonhoz képest jó (sokadjára mondom ) de nálam ez kb a "ki nem szarja le" kategória, mikor ott van a PC, a konzol, meg a 110-es LCD full HD-ben olyan játékélményt nyújt mondjuk egy Crysis 2, TDU2, de akár egy sima stratégiai játék is, amihez képest ezek a mobilos játékok számomra ilyen régi kvarcjátéknak tűnnek.@Mukorka:
Egyetértek. Én most tolom végig másodszorra a játékot. Viszont az első két részt nem próbáltam. De ez... mármint a LoK Defiance eszméletlen. Már 7 éves játék, de még mindig olyan szép és látványos a grafikája hogy csak lesek! A story hatalmas! A játékmenet pörgős és izgalmas. Arról nem is beszélve, hogy milyen a világok képi megjelenítése. Meghát végülis 3 külön részen játszhatunk ha úgy tetszik. Kain, Raziel, meg Raziel a spektrál világban. Ami nálam abszolút nyerő hangulat szempontjából. A végletekig kidolgozott. Gondolok itt arra, hogy a másvilágban az oszlopok elhajlanak, eltorzul minden! És sokszor ez a megoldás a továbbjutáshoz... Hihetetlen...
Ja, és a slusszpoén, pár éve kitoltuk haverokkal már ezt a játékot. Akkor több, mint 21 órát játszottunk vele. 21 óra tiszta játék... Nem sok mai van, ami akár csak ennek a felére is képes... -
keIdor
titán
Ezért ez kb. 3-4 éves PC grafika azért... az első UE3 játékok nem voltak semmivel szebbek.
[ Szerkesztve ]
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
Mukorka
addikt
Én örülök a mobil játékoknak mert bár én Ipod touch-on tolom , munkában nagyon jó időtöltés ( a kezeim szabadok majdnem mindig ). Viszont fps-t frusztráló játszani, meg ilyen tps nézetű játékokat is de van aki ezt is szereti.
Szemét bagázs, miért nem ezt a kiváló sorozatot folytatják a sok mai ostoba játék helyett. Jó története volt, sok résszel. Mindegyiket végigtoltam Nekem is Raziel volt a kedvencem, bátyámnak meg Kain
[ Szerkesztve ]
Mukor#2214 --- "Ezt nem én gondolom így, EZ EGY TÉNY!"
-
Dany007
veterán
Én csak iP4-en láttam játékot. Meg sima 3G-n. Látszik a kül. és nem gyenge elismerem.
De telefonon max unaloműzésből játszanék. Ha igazi élményt akarok, akkor PC/konzol és nagyképernyős tévé. Ezért is gondolom azt, hogy egyenlőre fölösleges erőltetni ezt a mobilos játék kategóriát ennyire."Az avatarod Raziel?"
Igen!
-
feka001
csendes tag
[ Szerkesztve ]
-
Mukorka
addikt
-
Dany007
veterán
Mire gondolsz? Egy telefon már tudja az SM4-et? Vagy tesszellációt? Esetleg a milliós poligon számot?
Azért ne essünk túlzásba Láttam én iPhone-on brutál szép autós játékot. És tényleg eszméletlen volt, főleg a saját felbontásán - ahogy írtad is - de még akkoris kb 8-9 éves PC-s konzolos grafikának felet meg.Egy ilyen Max Payne szintű játéknak a gépigénye olyan core 2 quad-nál szokott kezdődni. Meg mondjuk GTX460-as VGA fél-1GB videómemóriával, 2-4GB ram szükséglettel.
Nyilván ezt még az új duplamagos iPhone se lesz képes teljesíteni, így eleve nem hozható ki olyan grafika rá.De mindettől függetlenül értem a motivációt. Nem rossz ötlet, hogy kihoznak egy mobilos verziót. Biztos nagy lesz rá a kereslet. És biztos szép lesz a grafika, de csak mobilokhoz mérten.
-
fondorlatos
aktív tag
Remélem azért nem mobilra fejlesztik és a pécések csak portolt verziót kapnak belőle
-
-
$p@rr0w
őstag
Minek jelenik meg mobilokra HD mior a mobilok jó ha az akkori szinvonalon tudják futtatni...?
Kinőhetnétek már abból, hogy leírogatjátok miből nőttetek ki.
Új hozzászólás Aktív témák
- Trollok komolyan
- Mikrotik routerek
- One mobilszolgáltatások
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autós topik
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- Gamer Pc eladó! I5-9400F/Asus GTX 1660 Ti/16GB RAM 3000mhz/256GB SSD+500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest