Új hozzászólás Aktív témák
-
Sirandrish
legenda
Sokáig vártam, de már nem érdekel
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
krx21
nagyúr
Pont ezt mondom én is... Amúgy meg szintén igen hiteles csatornán, a hardver paraméterek is kint vannak a neten, bár még nem hivatalos, de annál csak erőssebb lehet az új xbox árnyékában...
A lényeg, hogy sima slimbe nem fogok gondolkodni, miért is tenném. Abban az a ráció maximum amit a kolléga írt, hogy csak az lesz a neo mellett egy idő után, hisz azt biztos olcsóbb gyártani...orichalcos: Nekem hiteles, biztos vagyok benne, hogy lesz...
[ Szerkesztve ]
-
konikan
aktív tag
Szó volt erről a konkurens részéről is, hogy akkor egy kicsit érvágás bejelenteni egy Slim verziót a gépből, ha vele egy időben, vagy kicsit később bejelentenek egy erősebb modellt.
Nem tudni mekkora lesz az árrés a két modell között, de ha számottevően nem nagy, akkor én nem vennék Slim gépet, hanem az újabbat.
"-De engem szeretnek!" ..."-Az nem feltétel"
-
Mister_X
nagyúr
"a Sony bejelentette, hogy valóban készül egy erősebb PlayStation 4, de további részleteket nem kaptunk a sokak által csak NEO kódnéven futó projektről" - ennyi.
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
Mister_X
nagyúr
Amíg nincs bejelentve, addig a pletyka is pletyka marad. Ott van pl. az NX, ahány oldal, annyi meg nem erősített pletyka, aztán már van öt fő koncepció a gépre és még vagy ugyan annyi alfaja.
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
krx21
nagyúr
Már tudni, hogy nem a 4K játék a fő cél, az csak egy esetleges opció. Jobb frame rate, több effekt, stb...
Az ára pedig ha minden igaz max kb. 1.5 játék árával lesz több... Racionálisan gondolkodva ki az aki így megveszi a régit újra csomagolva? Én biztos nem.[ Szerkesztve ]
-
krx21
nagyúr
Kérdés, hogy ki vesz slimet, mikor vele együtt jön a NEO???
-
Mister_X
nagyúr
Igazából az eredeti PS4 konstrukciója is "életveszélyesnek tűnik" (erős hardver, kis ház, beépített táp), és ezt meg fokoznák a ház csökkentésével?
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest