Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sirandrish
legenda
Sokáig vártam, de már nem érdekel
-
krx21
nagyúr
Pont ezt mondom én is... Amúgy meg szintén igen hiteles csatornán, a hardver paraméterek is kint vannak a neten, bár még nem hivatalos, de annál csak erőssebb lehet az új xbox árnyékában...
A lényeg, hogy sima slimbe nem fogok gondolkodni, miért is tenném. Abban az a ráció maximum amit a kolléga írt, hogy csak az lesz a neo mellett egy idő után, hisz azt biztos olcsóbb gyártani...orichalcos: Nekem hiteles, biztos vagyok benne, hogy lesz...
-
konikan
aktív tag
Szó volt erről a konkurens részéről is, hogy akkor egy kicsit érvágás bejelenteni egy Slim verziót a gépből, ha vele egy időben, vagy kicsit később bejelentenek egy erősebb modellt.
Nem tudni mekkora lesz az árrés a két modell között, de ha számottevően nem nagy, akkor én nem vennék Slim gépet, hanem az újabbat.
-
krx21
nagyúr
-
krx21
nagyúr
Kérdés, hogy ki vesz slimet, mikor vele együtt jön a NEO???
-
Mister_X
nagyúr
Igazából az eredeti PS4 konstrukciója is "életveszélyesnek tűnik" (erős hardver, kis ház, beépített táp), és ezt meg fokoznák a ház csökkentésével?
Új hozzászólás Aktív témák
gp A The Wall Street Journal újságírójának állítása szerint nem csak az erősebb PS4-re kell számítanunk.
- Használt VGA / videókártya ajánló
- YouTube
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Xbox Series X|S
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- GARIS/AKCIÓS PlayStation 5 825GB (CD-S kiadás)
- Xbox Series X, dobozában, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 + Android 15, 512GB MicroSD + okositott OLED Atmosphere 3 hó garanciával
- Eladó Új Steam Deck 1TB, 3 év jótállásal
- Eladó lemezes Playstation 5 825GB
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Csere-Beszámítás! Gamer Számítógép játékra! I5 14600KF / RTX 3080Ti / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2019 i9 9980HK 32GB 500GB Radeon Pro 560X hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest