Új hozzászólás Aktív témák
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Kinek? Igazából akinek szánták ezt a demót az magasról szarik rá, hogy még miben fog javulni a grafika. Ez a potenciális vásárlóbázisuk 99,9%-át teljes egészében hidegen hagyja.
Vannak amúgy felvételek, hogy játék közben leesett Drake a sziget alá, tehát látszik, hogy pre-alpha.[ Szerkesztve ]
Senki sem dől be a hivatalos szóvivőnek, de mindenki hisz egy meg nem nevezett forrásnak.
-
törölt tag
Hat az amit mar leirtam
Na jo, akkor megegyszer kibovitve: a Naughty Dog a jelenlegi egyik legugyesebb, legnagyszerubb fejlsztobanda, ami tobbek kozott azzal is kitunt, hogy minden egyes konzolgeneraciot valami teljesen uj IP-vel inditottak es vittek azt tokelyre - lasd Crash Bandicoot, Jack, Uncharted. Ez most megszakadt, es az, hogy egy regi frencsajzt kell tovabbvinni jelentos mertekben koti a kezuket - nem adhatnak egy mmo-rpg-t Uncharted neven peldaul (!ezzel nem azt akarom mondani nyilvanvaloan, hogy azt is vartam!). Ha osszehasonlitod azt a videot egy U3-al pl, alig fogsz felfedezni kulonbseget, kicsit nagyobb a terep, kicsit finomabbak az animaciok, kicsit bovultek a lehetosegek, de ettol meg erezni, hogy valami reginek latjuk egy friss iteraciojat. Ennek pedig egyetlen oka van: a penz, ugy uj cimmel nem lehetne annyit kaszalni - hiaba tettek azt minden egyes generacio elejen. Szoval ezert vagyok kicsit csalodott, mert hiaba voltak nagyszeruek az Unchartedek, az ujdonsag varazsa mar nincs meg - es az ND-tol PS4-re vartam volna valami frisset.
Na persze kaptunk tavaly TLoU-t, szoval megbocsatok a Sonynak (elegge nyilvanvalo ugyanis, hogy miattuk keszul negyedik resz es nem azert mert a ND mindenaron a kaptafanal akart maradni), de remelem Uncharted 5-ot mar nem fogunk latni.
Nah, remelem igy mar egyertlemu.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Hat egy idealis vilagban a cimben negyes helyett 1 lenne, az Uncharted helyett pedig valami teljesen mas - ahogy az a ND eseteben minden egyes uj konzolgeneracio soran megtortent. Na persze az nem hozna annyit a konyhara, a Sony meg gondolom nem hagyta, hogy a TLoU utan megint valami teljesen ujat csinaljanak - na majd hatha ezutan.
-
-
Raysen623
addikt
Halkan jegyzem meg neked, hogy manapság én egy játékkal sem tudok stabil 60fps-en játszani PC-n...de inkább hagyjuk! Ennyi erővel miért nem 120fps-t követeltek. Ez a játék is 30-60fps közt fog futni és kész. Attól még ugyanolyan jó lesz, amennyiben a játéknál nem csak a grafika lesz a fő mondanivaló.
Nekem a videón látottak magyon tetszenek, pont ez tetszett a legutolsó TR-ben is. Kötelező darab lesz PS4 tulajoknak függetlenül attól te mire emelgeted a kalapodat....
A MÁV-nak öt ellensége van: a négy évszak, meg az utasok.
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Politika
- Tesla topik
- Saját chipekkel enyhít NVIDIA-függőségén az OpenAI
- Autós topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- nVidia tulajok OFF topikja
- Lightyear - befektetési app
- A gyári kábelek fontosságára hívják fel a figyelmet az új GeForce-ok gyártói
- További aktív témák...
- Újszerű Xbox Series S 512 2db kontroller
- Nyugatinál gyerekeknek hétvégén is átvehető! Ps5 / playstation 5 lego, spiderman, horizon játékok
- Raktáron, PlayStation 4 Slim 500GB SW:11.00!!!, györű szép állapotban, 6 hó garanciával, üzletből!
- Nintendo Switch Oled The Legend of Zelda TOTK Edition 64+256GB OFW+CFW RP2040 Picofly Tinfoil Hekate
- Asus ROG Ally Z1 Extreme
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest