Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
No, én nem értem a logikáját továrra se a bejegyzéseknek. Töröltem, feltettem újra, bepipáltam mindent, de se a kósza gondolatoknál nem látszik, se a címlapon a bal oszlopban, csak és kizárólag a bejegyzéseknél.
Az 54e tonnás meg látszik, de annál nem is jelöltem be a címalpot.[ Szerkesztve ]
<< Tananyagok: informatikaora.hu >> Lego technic 42139 eladó
-
Ha írok egy bejegyzést, és nincs bepipálva a kósza gondolatok publikálásnál, akkor sose lesz kint főoldalon, csak a bejegyzések között? Utána bepipáltam...
Ami előtte volt, a Vodoo kártyás írás, meg utána a Disney+ az pl. kint van.
Erre gondolok: Olcsón jót: új konfig 14 év után[ Szerkesztve ]
-
Írtam egy rövidebb bemutatót. A végén a kulcsszavaknál szóközre egyből új kulcsszót kezd. De pl. Fractal Design jó lenne, ha egyben maradna. [kép]
-
-
Csúnya ez a rikitó piros, a régi valahogy jobban harmonizált.
Nem lesznek külön címlapos cikkek? Akkor annak az írása is pár nap alatt eltűnik, aki belefektet egy csomó időt egy komolyabb bemutatóba/tesztbe?<< Tananyagok: informatikaora.hu >> Lego technic 42139 eladó
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest