Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
DestinyLord
csendes tag
Edenyke: nem tudom miről beszélsz nekem volt psp-m és se giroszkóp se érintőképernyő (jó gombok meg ipodon nincsenek) és pl fifazni ipodon sokkal jobb sztem ráadásul psp-re semmi nem jön ki van 15-20 cím ami tényleg dúrva de konzolnak nevezni egy ijen cuccot? ráadásul a psp ormótlan ahoz hogy igazán hordozható legyen az ipod akkora mint egy telefon simán zsebre lehet vágni.
Wifi mindkettőnél van(körülbelül ugyanolyan).
Zenehalgatás 100%ig ipod.
Filmnézés ok psp nagyobb kijelző nem nézem a fényerőt meg a felbontást csak a méretet ezt viheti a psp (én 2percél hosszabb vidit ritkán nézek hordozható cuccokon)
Proci ipod 3g 833mhz psp: 333mhz
Ram: ipod dram 256mb (3gen) psp: 64Mb dram (slim/lite)
Tömeg: 115g ipod 3g / 180g lite,slim
Akkut nem nézem mert psp-be cserélhető ipodhoz meg fillérekért lehet külsőt venni
Szóóóval nekem volt mindkettő de nállam a psp csúnyán leírta magát. A sony elrontotta hogy felállt a tv mellöl. Amúgy konkurencia témára visszakanyarodva az apple valaha konkurenciát jelentett a microsoftnak? beeep nem!! nem véletlen hogy Bill Gates a világ egyik leggazdagabb embere És Steve Jobs sem jár az ingyenkonyhára nem ugyanaz a vásárló réteg. Valószínűleg nem most kezdi keresni a balhét amikor full gazdag az egész cég (csak szimplán a pénzre hajt)
amúgy én nem az ipod miatt adtam el a psp-t szimplán nem értettem az egészet (azért az hozzá tartozik hogy a god of war a jackass meg a dragon ball psp-n vadállati de kb ennyi a többi nállam felejthető.Sic vis pacem para bellum! Jöttem nyertem csibét ettem.
-
DriderG
tag
Egyszerűbb lenne egy Windows Mobile 7 installálási lehetőség hozzáadása, mivel így csak megosztja a játékosokat, egyrészt, mert az iPhone OS csak az Apple iPhone/iPod touch-okon megy, nem is beszélve arról, hogy a Live-ba lassan be fog kerülni a portolhatóság lehetősége is (elkezded Xbox-on, folytatod PC-n, majd befejezed a buszon a mobilon)
-
félisten
-
Zirowe
nagyúr
Pedig burkoltan az a célja
De sok pénzt is csak úgy tud keresni,hogy ha konkurenciát állít,mert ha nem,nem veszik a játékokat
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
h-yle
addikt
"De akkor sem fog sikerülni az apple azon célja,hogy "komoly" konkurenciát állítson a kézikonzoloknak."
Látod barátom itt bukik el a logikád.
Az Apple célja nem az, hogy konkurenciát állítson a kézikonzolokak. Az Apple célja az, hogy kibaxott sokk pénzt keressenek. Ezt a célt pedig, véleményem szerint, elérték.
[ Szerkesztve ]
Talent is over rated, get back to practice. - Jeremy Piven
-
Zirowe
nagyúr
Szívem szerint sok ipod/iphone játékkal játszottam,meg mellette psp-t használok.
De bármilyen szép lehet az a pár megás app (tudom,vannak már nagyobbak is és nem a méret a lényeg),közel sincs élményben,hosszban,összetettségben és grafikában a psphez.
Iphone/ipod másra lett készítve, ez egy mellékzöngéje,psp viszont célkonzol..
Szóval érdekes elgondolás.
De akkor sem fog sikerülni az apple azon célja,hogy "komoly" konkurenciát állítson a kézikonzoloknak.
[ Szerkesztve ]
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
Sicilian
addikt
válasz FoxiestFox #3 üzenetére
Előbb, utóbb az is meglesz...
nothing is true everything is permitted..
-
félisten
-
őstag
válasz FoxiestFox #3 üzenetére
gomboknak lenne értelme
csak egy kis keret kéne és mehet is.
csak az a baj hogy játékokat újra kéne írni hozzáVGA-t, AM4, AM5/ Intel 10-14. gen CPU-t, Alaplapot, Tápot, DDR4-, DDR5-t, SSD-t veszek!
-
félisten
-
Zirowe
nagyúr
Mondjuk azért az ms féle xbox megoldásnak több értelme van..
Ki az az állat,aki pár villamos megállónyin kívül több időt szánna egy iphone játékra?
Sőt,achievment,meg online közösség,stb..Elképzelésnek persze jó,de ez nem egy psp!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest