Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
EczkE
veterán
-
Kisgépkezelő
senior tag
Van még néhány hasonló adásuk ahol a 80-as 90-es évek többi Novotrade-es öregjeit és más korabeli fejlesztőket interjúzzák, azok is nagyon jó adások. Azok amikben nem fejlesztőket, hanem újságíró cimbiket hívnak meg dumálni egy témáról és ők is szóhoz jutnak, egy kicsit lazábbra vannak véve, de ha bírja az ember a rossz szóvicceket, akkor azokat is érdemes meghallgatni.
-
nyogo83
senior tag
Szuper volt! Akinek bejonnek ezek a "korrajzok" a jatekfejlesztes hoskorabol, ajanlom hogy hallgassak meg az iddqd-s podcastet Kiss Donattal. Iszonyatosan nagy arc a csavo, zsenialis sztorijai vannak.
A magyar játékfejlesztés a szocializmusban -
Kisgépkezelő
senior tag
Végre! Megnéztem premierkor moziban, de mindenképp visszanézem, mert tele volt jobbnál jobb poénokkal. Remélem csinálnak egy második részt is, mert láttam már egy rahedli kimaradt jelentet és azok sem voltak semmivel rosszabbak annál mint ami a filmbe bekerült.
-
EczkE
veterán
Oriasi, fantasztikus film! Sokat megtudtam errol a korszakrol is. Ja es Terep2!
Asszem mindenféleképpen!
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Borzasztóan sajnálom hogy nem 5-10 évvel korábban születtem, kicsit (nagyon!) irigylem ezeket az embereket.
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
Televan74
nagyúr
Jó volt végig nézni,volt benne néhány emlékezetes cím a számomra.Kicsit hiányolom ma hogy nem vagyunk nagy játék kiadó ország.Pedig ha a vezetés jobban oda figyel és támogatja akkor lehettünk volna.
Én ha miniszterelnök lennék, inkább a szoftverfejlesztésbe és a hardverfejlesztésbe ölném a milliárdokat és nem a fociba,talán több értelme lenne.Rátkaitól mai napig a kedvencem. "Anyád.....Tied!"
Mindenbe beleugatok!!!
-
Kasya
nagyúr
Szuper film lett, mindenkepp erdemes megnezni!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest