Új hozzászólás Aktív témák
-
hatred
tag
-
törölt tag
"De örülök neki ha nem nekem van igazam."
Hát nincs, az meg csak téged jellemez, hogy anélkül szidod, hogy tudnád mi az...
"Ennek nem tartom értelmét, hogy buta MI-al felvértezett undorító egy kaptafa szörnyek jönnek ellenem és valahogy minden játékban hasonlóak a fegyverek"
Honnét veszed, milyen az AI? Csak nem ebből a vidiből? pfff...fegyvereket meg szintén nem látni, azt meg már mutasd meg melyik játékban az elektromosságot ilyen mértékben fegyvernek használni? De honnét is tudnád, nem is játszottál vele, szidni meg ugye könnyű...
"főhős pedig a fizika törvényeinek ellentmondva ugrál,"
Talán ha ismernéd a háttérsztorit?
"2-3 variációnál nem látunk többet egész játék alatt."
újból...ezt megint ebből a prezentációból vetted? mégegy gratula...
Mellelseg ha már említed a Prototype-t, épphogy abban nem volt semmi eredetiség, vagy önálló ötlet. Nem lehet egy lapon említeni az inFamous-el, a többi általad felsorolt cucc meg egészen más kategória, bármiféle hasonlítgatás tökéletesen felesleges....
[ Szerkesztve ]
-
bartucc
addikt
Nem tud az ilyen megfogni, Prototype-t is kipróbáltam, és delete....
D1Rect: biztos van aki szeret tombolni (monjuk ki nem?), de én CoD-ban ki tudom élne. Egyébként meg nem fognak meg ezek a játékok, túlságosan kevés értelmet látok benne.
[ Szerkesztve ]
"Azért jó tengerparton lakni, mert akkor csak három oldalról van hülyékkel körülvéve az ember." //Galla Miklós//
Új hozzászólás Aktív témák
gp Egy brutálisan jó játékmenet videó került elő az inFamous 2-ből.
- Nintendo Switch Oled The Legend of Zelda TOTK Edition 64+256GB OFW+CFW RP2040 Picofly Tinfoil Hekate
- Sony PlayStation 5 (PS5) Pro 2TB! (2028.02.02.-ig garanciás)
- XBOX One/S/X/360 Series S/X konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Hibátlan - MICROSOFT Xbox 360 Slim RGH 250GB HDD tápegységgel, vezetéknélküli gamepaddal
- Xbox Series X 1TB Halo Infinite Limited Edition
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest