Új hozzászólás Aktív témák
-
MasterMark
titán
Bakker ehhez Gold kell, és most járt le a 200 Ft-os, ehh.
Switch Tax
-
tiborv
aktív tag
Akkor dec 18 utan mar nem is lehet jatszani vele? Vagy csak addig valthato be a kapott kod? Mas jatekoknal lehetett hasznalni a jatekot barmikor pl ARK
D2r.guide; http://classic.battle.net/diablo2exp/; https://d2.maxroll.gg/
-
törölt tag
Zárt bétától kezdve játszottam vele. Ezért is mondtam azt, amit. Class balance az első naptól fogva nem volt, és a mai napig nincs. Archer + berserker duó együtt kitett 1 sorcerert. Kickelték is szép számmal a pugok mind a kettőt. Az első HM dungeonök Balder és Kaprima voltak. Balder hardban még maxos gearben sem bírták megütni az emberek a dps checket, ezért is exploitoltak a Kaia buffal. Igaz volt később egy nagy ban hullám, ahol szinte az összes "top játékos" eltűnt. Igen, MC HM volt a játék fénypontja, de az is inkább a lassú reflexek miatt büntetett, mintsem a debuffváltás miatt.
-
Cythyel
senior tag
Elin mánia az egy dolog. Aranyosak, vihognak, de közben kegyetlen vérmesek tudnak lenni...
race lock class-ek még a reaper esetén okés volt, rendes történet meg egyebek, de a többi...
bam és insta nerf az még az alliance content hozadéka volt, többi egyszerűsítés már a játékos bázis csökkenése miatt van, pedig a régi nehézség még ally content előtt... az volt az igaz Tera
(#5) Raysen623:
pont hogy addig volt élvezhető amíg nehéz volt, ahogy bejött a bam nerf, avatar fegyók meg egyebek, iszonyat hamar 60-65 lehetett a player, semmi kihívás nem volt benne, csak rush aztán meg a 6 havonkénti újabb endgame set farm, semmi rendes történet, pedig ally content helyett simán lehetett volna folytatni az Argon szálat, Manaya is említett egy nevet mikor meghalt, egyértelmű volt a sztori, errefel elcseszték a fejlesztők... -
Raysen623
addikt
Én meg hallottam olyan véleményt miszerint az elején volt szar és utána vált játszhatóbbá. Számomra sem hozta azt PC-n amit vártam tőle. Volt klántársam miatt próbáltam ki és vettem meg, de aztán le is álltam vele. Ingyenes időkben másokkal újrakezdtem és akkor még elég jól el lehetett vele lenni. Insták jók voltak és kellően nehezek.
A MÁV-nak öt ellensége van: a négy évszak, meg az utasok.
-
Cythyel
senior tag
Kár érte, jó játék volt amíg 2013 nyarán meg nem érkezett az alliance patch content. Nem is beszélve az elbaltázott további tervekről. Fél évenkénti grindfest lett az egész...
2011-ben lett bejelentve, de a hivatalos start 2012 júniusa volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Warhammer 40k: Space Marine 2 (PC, PS, XO)
- Külpolitika
- Sorozatok
- Horgász topik
- Windows 11
- nVidia tulajok OFF topikja
- A 70 milliárd paraméteres DeepSeek R1 LLM-et is lokálisan futtatná az AMD
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- Beszámítás! Lenovo Legion Go 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Nintendo Switch Lite Animal Crossing EDITION 32+256GB CFW Tinfoil Hekate RP2040 Picofly chip
- XBOX ONE X 1TB, makulátlan szép állapotban, 6 hó teljeskörű és 1 év SW garanciával Bp-i üzletből!!
- Nintendo Switch OLED 19.0.1. Dual-Boot Cfw okositott + 256GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó gari!
- Új, bontatlan dobozos XBOX Series X gép 2 év gyári Microsoft garanciával
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest