Új hozzászólás Aktív témák
-
hommeros
őstag
válasz GeryFlash #31 üzenetére
Ez a része, már ha tényleg egy teknős fejlesztő volt a kommentelő, eléggé etikátlan. Amúgy részben igaza van. Kapitalizmus, annyiért adja el, amennyiért megveszik. A megoldás, nem kell megvenni.
Szaby59 COD AW Atlas Pro-n, ami 33eFt PS4-re, is van mikrotranzakció. 1500Ft/skin. Szánalmas. És még csak nem is szép skinek.
[ Szerkesztve ]
Le style est l' homme même. | Azt mondani, hogy nem érdekel a magánélethez való jog, mert neked nincs titkolnivalód, ugyanolyan, mintha azt mondanád, hogy nem érdekes a szólásszabadság, mert nincs mondanivalód.
-
törölt tag
válasz GeryFlash #31 üzenetére
A cikk első felében még arról ment a panasz, hogy találtak pár DLC-fájlt, erre írom, hogy az SW-nél a komplett DLC rajta volt ami tervbe sem volt PC-re...
BF3/4-ben vannak DLC-k, Prémium és ezen felül pénzért is feloldhatsz fegyvereket/csomagokat például, Mass Effect 3-hoz szintén volt fizetős DLC és lehetett valós pénzért is a MP módban cuccokat feloldani... A CS:GO-nál meg jóformán ebből élnek az Operationos/ládanyitogatós (skinek, matricák) cuccokkal - érdekes módon ezek miatt senki sem panaszkodik. De biztos van még egy tucatnyi példa, a DLC/Season Pass+ különféle mikrotranzakciós skinek/booster packok nem Evolve találmány...[ Szerkesztve ]
-
GeryFlash
veterán
válasz #85552128 #30 üzenetére
Nem csak ez a gáz, hanem hogy még reggelnek és próbálják megmagyarázni kamu néven, nem pedig vmi közleménnyel. A Force Unelashed nem volt amúgy buy to play+mikrotrankackió+dlc kombós, szerintem nincs is játék ami mindhárom lenne egyszerre. Csak azért vicces, mert rohadtul hypeolva volt a játék itt (msáhol tized ennyi hír se volt róla), aztán erről meg semmi, gondolom Ori nagyon várta a játékot, ettől függetlenül ezt illett volna kirakni.
Hi, i'm new to APHEX TWIN, so i was wondering how much the IQ requirements was to enjoy his stuff. and understand all the underlying themes, because its really complex stuff. I have IQ of 119 but i heard that you need atleast 120 is it true?
-
törölt tag
válasz GeryFlash #28 üzenetére
Érdekes a Force Unleashed 2 PC-s verziójában ugyanúgy benne volt - még most is - az Endor DLC 90%-a amit PC-seknek ki sem adtak annál mégsem történt ilyen felismerés pedig jóval undorítóbb húzás volt.
Egyébként a "hülyére vett" kicsit túlzás, a vásárlók nagyon jól tudták mi lesz benne a játékban és miértkellLEHET majd külön fizetni... Az meg, hogy találtak pár fájlt ami DLC-re utal miért is meglepő ? A modellek/textúrák többsége már simán kész lehet az első DLC-hez. Hónapok óta tudni lehet, hogy lesznek...
Megint csak az istenített Borderlands 2-t tudom felhozni, mintapéldája a DLC lehúzásoknak, de felsorolhatnám példának a Blizzard/BF3/4 játékokat ahol eleve benne van TELJESEN a kieg/dlc és csak egy kód kell az aktiválásukhoz.
Valahogy ennél a játéknál mindenki hirtelen öntudatra ébredt DLC ügyben...[ Szerkesztve ]
-
-
GeryFlash
veterán
Itt
Nem tudom, hogy én nem szúrtam-e be semmit, vagy az oldal tiltólistán vanHi, i'm new to APHEX TWIN, so i was wondering how much the IQ requirements was to enjoy his stuff. and understand all the underlying themes, because its really complex stuff. I have IQ of 119 but i heard that you need atleast 120 is it true?
-
GeryFlash
veterán
Erről mirét nem ír a kedves gamepod? A hype, heti 3-4 cikk az ment, ez már nem?
Hi, i'm new to APHEX TWIN, so i was wondering how much the IQ requirements was to enjoy his stuff. and understand all the underlying themes, because its really complex stuff. I have IQ of 119 but i heard that you need atleast 120 is it true?
-
hommeros
őstag
Kérdezhetnénk akkor azt is, hogy a díjazást is mi motiválja illetve mi alapján osztják.
A hype is okokzhat 80% feletti értékelést. Szerintem erre a témára 3-6 hónap múlva kell visszatérni és megnézni egy aktív játékos statot.Le style est l' homme même. | Azt mondani, hogy nem érdekel a magánélethez való jog, mert neked nincs titkolnivalód, ugyanolyan, mintha azt mondanád, hogy nem érdekes a szólásszabadság, mert nincs mondanivalód.
-
Mister_X
nagyúr
válasz cskamacska #23 üzenetére
, fanboy... pfej, mocskos pécé, szét kell rúgni mind.
De amúgy mi határozza meg egy játékról, hogy "közepes"? Az Evolve jelenleg 80% fölött van, ami jó. Titanfall végképp. Utóbbi több év FPS-e díjat is kapott, közönség szavazat alapján még népszerűbb. Ha a Titanfall közepes, akkor a CoD átlagon aluli?
[ Szerkesztve ]
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
cskamacska
addikt
"Mióta is reveláns a PC?" Hopp, ott mászott ki belőled a fanboy, elteheted emlékbe. Egyébként ez direkt a Glorious Console Gaming Master Race-nek készült cím, hogy PC játékos parasztok nem értékelik a felsőbbrendűségét?
Csak arról van szó, hogy leígérték az égről a csillagokat(the hypetrain is coming for you), erre kaptak a népek egy profin kivitelezett, de erősen közepes játékot, körítve az átlagnál tenyérbemászóbb DLC politikával.
Mintha már láttunk volna hasonlót valamikor, hmm, hol is pontosan?[ Szerkesztve ]
"Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"
-
hommeros
őstag
válasz #85552128 #15 üzenetére
Első perctől lehetett sejteni, hogy DLC Station a játék. Első béta után már biztos voltam benne.
[ Szerkesztve ]
Le style est l' homme même. | Azt mondani, hogy nem érdekel a magánélethez való jog, mert neked nincs titkolnivalód, ugyanolyan, mintha azt mondanád, hogy nem érdekes a szólásszabadság, mert nincs mondanivalód.
-
törölt tag
válasz vegitossj7 #13 üzenetére
Nem volt 90%, tegnap 75%-ról indult azt is még a béta alatt kapta.
A negatív értékeléseket elnézve azok meg nem a játékról szólnak... Day 1 DLC, Season Pass, Skinek, drága - egyrészt igaz, de ezek miatt az összes játékot le lehetne húzni - ráadásul ezt vétel előtt is tudták...[ Szerkesztve ]
-
Radványi
aktív tag
NS2 jobb....
-
törölt tag
válasz Rigormortiis #10 üzenetére
A steam statisztika oldalán van [link], de ez nagyon nem reális. Jelenleg is 25 ezren játszanak ezzel a játékkal...
[ Szerkesztve ]
-
Rigormortiis
veterán
válasz vegitossj7 #6 üzenetére
Milyen lista ez? Sehol egy Cod vagy bf...
[ Szerkesztve ]
Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 6 Classic, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled
-
törölt tag
Mikori is ez ?
A steamchart a dupláját mutatja... [link] -
Mister_X
nagyúr
Mióta is reveláns a PC?
Egyébként bekerül egy Steam Sale-be és megduplázódik az eladás PC-n (lol).
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
vegitossj7
addikt
Szerintem ütni fog.
Tévedni emberi dolog, de néha velem is megesik.
-
gyáliSanyi
őstag
Jó a videó, de a játék ráér majd később, olcsóbban.
Szerintem túl nagy a felhajtás körülötte.Hogyan nyerjünk a szörnyel: Ha az egyik ellen a földön van maradjunk ott a közelbe szt...ni az oda siető játékost.
[ Szerkesztve ]
Live poor, die rich.
-
ribizly
veterán
Bár nem játszottam vele, de valamiért nem érzek akkora potenciált benne. Ha majd nagyon jók lesznek a véglegesről is a kritikák és olcsóbb is lesz megveszem, de addig van más...
|•| https://hardverapro.hu/tag/ribizly |•|
-
Mokó
aktív tag
Tetszetős videó,a kraken igen jól néz ki szerintem
-
kengyel
nagyúr
Így jól néz ki a videón, ki kellene próbálni.
kengyel
-
Mister_X
nagyúr
Gamerankingson a PC verzió 85%-on áll. Kíváncsi leszek a többi értékelésre is.
De nem lett sz*r!!!4
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest