Hirdetés
- Apple MacBook
- Így festenek a PowerColor AMD Radeon RX 9000 sorozatú VGA-i
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- SONY LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- 3D nyomtatás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Šolaire
veterán
válasz
BomiBoogie #48 üzenetére
Bocs
patch-re gondoltam. A második része félkészen jött ki arra utaltam. Kedvenc sorozatom most tolom az első részét laptopon.
-
Šolaire
veterán
válasz
BomiBoogie #46 üzenetére
Szerintem kap egy csomó foltot mint a második rész. Az is megfektette a legbrutálabb pc-ket is.
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
Ide a rozsdás bökőt, hogy nem fog 4 szálnál többet használni.
-
Šolaire
veterán
Már nagyon vártam ezt a gépigényt mert tavasszal akarok pc-t építeni
kicsit túlzónak érzem megvárom hogy megjelenjen fórumokon úgyis kiderül mennyire fut jól gyengébb konfigokon a game,remélem jól optimalizáltak a lengyel srácok.
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
Csak én látom, hogy meglepően kicsi a különbség a minimum és az ajánlott között?
-
tálusz
tag
válasz
callmeakos #39 üzenetére
Szerintem várjuk meg a megjelenést, majd akkor kiderül!
-
callmeakos
veterán
Ez vagy földbe döngöli a Crysis 3-at grafikai téren, vagy lepacsizik a Unityvel. Szerintem utóbbi.
-
dergander
addikt
Elég pocsék az egész...mi az hogy vagy 770 vagy 290 ajánlott??? Hagyjuk már ezt a szemét nvidia futurisztikát,istenem komolyan mondom ami nvidiás játék annak sosincs jó gépigénye
Azt ne mondjuk már hogy a 770-es ami azért jóval gyengébb egy szinten lesz majd a 290-el. Aha , értjük hogy is volt az a kijelentés hogy azért halasztják el mert nemakarnak AC unityt kiadni? Tessék...lett volna gaming evolved-es a játék és akkor mindkét konkurens kártyán jól ment volna.
Majd aztán megint kapunk egy jó kis stutteringes játékot -
Ellia
addikt
Az utóbbi idők bullshit gépigényei után is túlzónak találom. Nem mellesleg a megjelenés után pár hónappal majd jön az EE edition, kijavítva a bugokat, növelve a teljesítményt.
Amúgy a Witcher 2 Super Sampling-je a mai napig megfekteti a gépeket, itt is valami ilyen csodára számítok.
-
törölt tag
A CDProject mögött valóban nincs nagy kiadó. Ahogy a Valve mögött sem. Csak ahogy az utóbbinak ott van a Steam a pénzt termelni, úgy előbbinek erre a célra analog módon van egy GoG.
rezessanyi: Az, hogy az a két proci egymás mellé került azt mutatja/mutathatja, hogy a CDProject-nél nem tudták megoldani, hogy több szálat használjon a jéték kettőnél. Fenti összehasonlításhoz simulva: a Valve a verziószámokban nem tud kettőről háromra jutni, a CDProject meg a használt processzormagok tekintetében.
-
VictorHUN
aktív tag
nincs probléma
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
ProEvoFan #26 üzenetére
Az semmit nem jelent. Hivatalos oldalon ott van.
-
Dealer95
őstag
Ja, hogy a HD7850 az a minimum alatt van?
Eddig 1 játék sem volt ami legalább 1080p high-medium beállításokkal ne ment volna min 30FPS-sel.
Majd meglátjuk...Szerintem csak marketing.
-
Mura
csendes tag
Maradok a Borderlands mellett... Ott a Pre-Sequel egy i5-2400 - 660GTX konfigon 3x1920x1200-as Surround-ban gond nélkül megy (DOF, soft shadows és supersampling kikapcsolva). Tudom, hogy a motor régebbi, meg a textúrák nem olyan részletesek, de a játék szuper, és megy mint a villám.
-
rezessanyi
csendes tag
"CPU: Intel CPU Core i5-2500K 3.3GHz // AMD CPU Phenom II X4 940"
Eléggé vicces. Nem leszólni akarom az AMD Phenom II-es prociját de nem mindegy hogy;
"kecsesen ringó fecske, vagy recsegve fingó kecske"Hol él aki ezt a két processzort egy szintre emelte a minimum gépigény meghatározásánál?
-
Gergosz2
veterán
Nem, mert elvileg már egyszer csúsztatták a játékot. És gondolom nem a PC-s portra koncentrálnak.
(#20) xRagna
Nekem a leges legnagyobb bajom ezekkel a gépigény táblázatokkal, hogy nem mondja meg milyen beállítások mellett.
Mit takar hogy minimum? 800*600-ban , minden effekt nélkül 30 fps-sel eldöcög? De tényleg mibe telneodaírni, hogy milyen beállításra gondolnak ilyenkor. Én személy szerint csak egy játékra emlékszem ami konkrétan meg is adta, hogy minimum konfig mellet mi hogyan volt beállítva.
-
Shing
őstag
Az oké, hogy a GTA-t végletekig húzzák, de ezt nem adták ki egy kicsit hamar? Vagy már nem optimalizálnak a játékon csak ülnek rajta? A másik dolog, hogy már évek óta úgy kellene kinéznie a gépigény leírásoknak, hogy külön felbontás, FPS és beállításokhoz megadnának pár gépet és onnantól mindenki besaccolná magának. Mert itt pl. a minimum gépigénytől biztos, hogy elfut gyengébb gépeken is a játék.
Na meg még mindig ott tartunk, hogy teljesen más szintű hardvereket írnak be 1 kategóriába... -
törölt tag
A minimum gépigény 2015 -ben egy teljesen alap gamer konfig.
-
babkukta
senior tag
Gondolom ez is egy jól optimalizált játék lesz, mint az összes 2014es év "év játéka" jelölt. Oké, a minimum még elmegy, de az ajánlott azért már durva egy picit. Egy GTX770 nem olcsó példány
-
Raysen623
addikt
Az első játékok egyike, amivel nem fogok tudni játszani jelenlegi hardveremen. Legalábbis full grafikával nem...mivel igényes vagy, ezért lehet ki sem próbálom.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
ImpersonatoR #14 üzenetére
A magas gépigény általában arra bizonyíték, hogy a játék szarul van megírva. Nagyon kevésszer láttuk ennek az ellenkezőjét. Felhozható példának az Assassin's Creed Unity. Ott sem azért kell gép, mert kihasználja, hanem pont azért, mert nincs jól optimalizálva.
De ez egyébként normális, amelyik stúdió nincs egy nagy kiadó pénztárcája mögött, amely kiadó egyébként esetleg hajlandó áldozni a PC-s optimalizálásra, az nem tud mit kezdeni a mai PC-s helyzettel. Nincs meg az idő és erőforrás arra, hogy egy alapvetően elbaszott ökoszisztémára specifikus módon optimalizáljanak. Ennek az eredménye a nagy gépigény lesz. -
törölt tag
A második rész is optimalizálatlan volt még ha az ubersampling-et nem is vesszük figyelembe, valószínű itt is ugyanez lesz a helyzet (az nV partnerség szinte garancia erre)...
-
Szerintem éppen ideje volt mar, hogy végre rendes vas kelljen a játékok alá, ami ki is használja a benne rejlő potenciált és ne Tesco s gépekre fejlesszenek.
Aki nem tud gépet fejleszteni annak adott a lehetőség XO / PS4 formájában.
Aki pedig gépére költötte a pénzét az végre elvezheti is.Ez persze akkor igaz ha nem a hanyag port miatt indokolt a magas gépigény. Nemi bizakodásra ad okot, hogy csak x64 en fut.
-
csabsz13
aktív tag
-
gyáliSanyi
őstag
Minimum 2500K
Muhahaha!!! -
Bloksma
aktív tag
Sejtettem, hogy az i5-750 és HD5850 kevés lesz, de szerintem ez azért kicsit túlbecsült. A Far Cry 4-nél is a gépem elvileg pont ütné a minimumot, mégis medium-on, fullHD-ban szépen megyeget.
-
Gergosz2
veterán
viccnek is rossz
-
wolfman
veterán
Én azt nem értem, hogy amióta kijöttek az R-es radeonok, azóta majdnem minden játékhoz azt írják oda ajánlottnak, hogy R290 fog kelleni. Értem én azt, hogy marketing is, de hogy mindig a legdurvább és legdrágább kártyák kellenek már lassan a sakkszimulátorokhoz is.
Mondjuk egyszerűbberővel menni a házba, mint megkeresni az ajtóterős VGA-t ajánlani mint optimalizálni. -
Helmoras
őstag
"GPU: Nvidia GPU GeForce GTX 770 // AMD GPU Radeon R9 290"
legalább két egy szinten levő vgat dobtak volna be... vagy ennyivel gyengébben fut a játék amd-s kártyán ?:S
-
Zedz
addikt
Nem adja magát olcsón. Én csak azt nem értem, hogy tudtommal a 2500k még tudja hozni az FX-8350 szintjét, de még is az egyik a minimum a másik már az ajánlott. Utóbbi csak azért ajánlott, mert több szálon tud dolgozni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- Apple MacBook
- Így festenek a PowerColor AMD Radeon RX 9000 sorozatú VGA-i
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Eredeti játékok OFF topik
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Politika
- Milyen program, ami...?
- További aktív témák...
- 250db DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W10 I Gari!
- Dell Latitude 7420 és 7420 All-In-One i7-1185G7, Intel Iris Xe Graphics, 16GB, 256GB-2TB
- Samsung Galaxy Z Flip 5 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest