- Ravenswatch - Előrendelői előzetesen a Switch kiadás
- Half-Life - A G-Mant megszólaltató színész rejtélyes bejegyzéssel zárta az évet
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 15. nap: Hell Let Loose
- PlayStation Plus 2025 Essential - A januári lista
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 14. nap: Kingdom Come Deliverance
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
Azért az ugye megvan hogy a sony-nak egyedül a ps4 nyereséges, minden más veszteséges, tv, telefon, stb.stb. Az MS meg a szoftvereladásokból él meg. Könnyű úgy jobb címeket adni, hogy ha kell akkor milliókat csoportosítanak át az xbox részleghez, csak hogy fenntartsák a brand-et.
Amúgy mindig leírom, ahogy most is, 7 évig voltam xbox live előfizető, és semmit nem kaptam a pénzemért, csak annyit hogy multizhattam. És akkor nem sírt senki semmiért, pedig nem kaptunk semmit, most legalább adnak valamit mindkét oldalon, most meg mindenki panaszkodik.
Én személy szerint nem adnék semmit, aztán lehetne panaszkodni ...
[ Szerkesztve ]
A nyugat a szakadék szélén, de mi egy lépéssel mindig előtte járunk.
-
Sirandrish
legenda
Hát az elmúlt néhány hónapban a plus felhozatal egy darab sz*r volt , épp ezért írtam hogy EZT most odatették
A`rpi Én se vagyok oda az autós játékokért. De szerintem te azért nem szereted a GT-t mert rohadt kemény benne a platina
[ Szerkesztve ]
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
Új hozzászólás Aktív témák
- Fotók, videók mobillal
- Házimozi belépő szinten
- 3D nyomtatás
- Trollok komolyan
- Mikrotik routerek
- One mobilszolgáltatások
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autós topik
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- További aktív témák...
- Ultimate előfizetés akár 2100 Ft/hó áron? Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Nintendo Switch 19.0.1. Dual-Boot Cfw + 128GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival
- Playstation 4 játékok,akár 1000ft-tól(a többi a leírásban)
- Nintendo Wii - Minden kütyüvel - Játékokkal - FIX ÁR
- Xbox Series X Black 1TB dobozos konzol Jegelve Tamás részére
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest