Hirdetés
- PlayStation 5
- Call of Duty: Black Ops 6
- Akciófigyelő: PlayStation "Januári" leárazások
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Limitált ideig ingyen játszható a Diablo IV
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Elindult a Test Drive Unlimited Solar Crown második szezonja
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- World of Tanks - MMO
- Star Citizen
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovsol
titán
Ps vitára megint jó hónap lesz, főleg a cross buy miatt.
May the Force be with you!
-
Gzolo
senior tag
válasz mentoloshypo #6 üzenetére
Én valamikor márciusban fizettem elő Ps3-n Plus-ra, és azóta azért kaptam jó címeket, pl.:
-Tomb Raider
-Dead Space 3
-Crysis 3
-Borderlands 2
-Bioshock 3
-Sly Cooper Thieves in time
-Uncharted 3
-PES 2014
-XCOM: Enemy Unknown
-... és még pár jobb indie játék,de az utóbbi 2 hónap felhozatala tényleg siralmas, remélem karácsonyra lesz valami nagy dobás!
Az ingyen cuccok mellett pedig sokszor 70-80% kedvezmény van jobb játékokra, azt se felejtsük el Úgy érzem, jól el vagyok látva a 14 ezerért
-
pigster
senior tag
válasz mentoloshypo #6 üzenetére
Írtam: nem is veszek.
Régebben szoktam nézni a kínálatot PS3-ra. Ott azért volt jópár meggyőző cím.
Egy éven keresztül 14000 Ft-ért meg bőven el vagyok látva PC-n játékokkal. Persze nem előrendelésben veszem, meg van, hogy (több mint) egy éves játékokkal játszom, de ez teljesen megfelel nekem.[ Szerkesztve ]
-
mentoloshypo
senior tag
Csak azért ne vegyél PS4-et, hogy a Plus-os játékokkal nyomulj!
Még a PS3-as korszakban se lehetett a Plus kínálatra hagyatkozni, pedig akkor jóval minőségibb játékokat adott a Sony....
Gyalázatos a felhozatal már hónapok óta, szó se róla, nem is védem én a Sony-t de azt meg kell hagyni, hogy a Plus-t nem azért találták ki, hogy te el legyél látva játékokkal 1 éven keresztül 14 ezer Ft-ért.
Ilyen a tündér mesékben sincs. -
Thodeus
aktív tag
20. század nem?(19. században számítógép nem volt nem, hogy játék rá ) Mellesleg némelyik ilyen indie cím szórakoztatóbb, mint a ~60 dolláros társaik. A gond ott van, hogy beígérték, hogy év végén azért szivárogtatnak "nagy játékot" is és sehol semmi. Persze ott van még a december, de a Sony nagyon érzi, hogy megy a szekér aztán minek fáradozni.
[ Szerkesztve ]
-
AshaNoR
tag
Ezeknek a játékoknak a tudása nekem a XIX. századot idézi fel..
Ezek még PS3-an is gázak lennének, utoljára mikor Nintendoztam, akkor láttam ilyen csodaműveket.. -
pigster
senior tag
Néhanapján eszembe jut, hogy esetleg vennék egy PS4-t, mellé meg Plus előfizetést, és el lennék látva - igaz nem a legújabb - játékokkal. Újra és újra sikerül meggyőzniük, hogy ne vegyek.
The Binding of Isaac Rebirth és SteamWorld Dig? Vicc. SteamWorld Dig egyébként jópofa, de rövid, fiam már végig is vitte PC-n. Bundlimaradékért cseréltem. Másikat meg bottal sem... Ezekhez minek az új generációs hardver? -
törölt tag
Mostanra azert mar eleg lehetne az indie dompingbol, raadasul a Driveclub meg mindig a Holdon. Ciki...
-
Sirandrish
legenda
Nem vertem földhöz magam az ajanlat láttán
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox One S 500GB, 2 kontroller+játékok!
- XBOX ONE S 1TB, dobozában, gyári tarozékaival és 6 hó garanciával, Bp-i üzletből!
- XBOX 360 Games - Fiók kisöprés
- XBOX ONE X 1TB, makulátlan szép állapotban, 6 hó teljeskörű és 1 év SW garanciával Bp-i üzletből!!
- Gyerekeknek hétvégén is átvehető! Ps4 / playstation 4 lego és egyéb gyerek játékok
- Hibátlan - MICROSOFT Xbox 360 Slim RGH 500GB HDD tápegységgel, gamepaddal
- XBOX Series X - 1 kontroller - nem sokat volt használva - 2,5 éves
- Spirit of Gamer CROSSGAME 2 egér + billentyűzet adapter konzolhoz
- Eladó Xbox Series X + Turtlebeach Stealth Gen 2
- Hibátlan - MICROSOFT Xbox 360 Slim RGH 500GB HDD tápegységgel, gamepaddal - nagyon szép állapotban
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest