Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
kriszpontaz
veterán
Megjöttek az új játékok!!! 4 plusz játék került bele a csomagba, mind nagyon jók főleg a Bastion és a Limbo!!
[ Szerkesztve ]
-
Carlas
senior tag
Koszonom egy kedves kolleganak aki segytett nekem a Mark of ninjaban le a kalappal koszonom, ha barmiben tudok segitek en is. Apropo a Trine 2 feleslegbe ha van valakinek szoljon kerlek. koszonom
igazabol ez a ketto erdekelt csak.
amugy kiraz a hideg amikor humble akcio van es van aki 800ft ert arulja aaaaaa
Több mint 15 éve a Hardveraprón!
-
félisten
válasz GhanBuri Ghan #50 üzenetére
Fajonként változik a harcmodor, a mantis az a faj ami inkább harcias a teleporttal.
Érdemes fejelszteni az ajtókon, rengeteg idő amíg áttörik a lvl3 ajtókat.
Közben a személyzet 1-2 tagjával lehet őket ütni, amikor már kevés a HP-jük elküldöd őket gyógyulni, majd vissza.
Érdemes a pajzsot eggyel az "ellenséges szint" fölött tartani, így elkerülhető a jelentős hull veszteség."The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
GhanBuri Ghan
őstag
Tegnap este megint mentem pár kört, easyben: kereskedőknél sehol nem volt fegyver, pedig az alap lézert érdemes lecserélni ionra, pajzs ellen semmit nem ér.
Persze legalább a második szektorban felbukkantak a drónküldők és az átteleportálók, amik folyamatosan soroznak, és azok ellen a cloak semmit nem ér.
Viszont volt olyan, hogy zsinórban egymás után három rabszolgakereskedőbe botlottam, gyakorlatilag minden szobában volt egy emberem. Egészen a következő szemét húzásáig.
Egészen olyan ez a játék, mint a Pirates! annak idején -
hunbi
tag
válasz GhanBuri Ghan #47 üzenetére
Mindennek megvan a maga taktikája.
A boss fight nál pl jól lehet használni a teleprtot, mert sok fegyverrendszere el van zárva a hajó többi részétől, így nem tudják védeni.
Persze van, hogy nagy peche van az embernek. Nekem volt egy Serenity nevű hajóm amit M.Reynolds egyedül kellett vezessen, mert a legénységet felaprították és sehol sem találtam... Volt hogy át kellett teleportáljak az ellenség hajójára nehogy a boarding party megölje a kapitányt...
Persze így nem volt esélyem az utolsó ütközetben, de azért az hírszerzési anyagot leszállítottam. -
raggg
senior tag
válasz GhanBuri Ghan #47 üzenetére
Hát elég aljas tud lenni, az tuti. De félek elindítani mert elmegy az estém.
ragklaatPS
-
GhanBuri Ghan
őstag
Megjegyzem, az FTL tényleg addiktív, de azért, mert szemétgyükérbunkó. Még könnyű fokozaton is úgy keveri a lapokat, hogy pl. a lopakodó járművel ne találj olyan kereskedőt, ahol kapnál pajzsot, vagy pont olyan ellenséget fogsz kapni, amelyik ellen védtelen vagy. Olyan szinten fölfegyverkezni pedig, amivel esélyes lennél a főgenya ellen... szóval kihívás, na. Nem kicsit, nagyon.
-
Cymby
tag
Nekem csak a Trine 2 miatt megérte. Tegnap ottfelejtettem magam a gép előtt mikor nekikezdtem. Gyönyörű szép játék, magával ragadó atmoszféra, furfangos fejtörők. Nagyon tetszik!
[ Szerkesztve ]
Úgy még nem volt, hogy valahogy ne lett volna...
-
raggg
senior tag
válasz kriszpontaz #41 üzenetére
Azért a duke nukemre rákívántam szó se róla... de mikor venném elő, ha még a Deus Ex HR-re se jutott idő?
[ Szerkesztve ]
ragklaatPS
-
raggg
senior tag
válasz kriszpontaz #39 üzenetére
Én arra már nem akartam... így is túl sok játék van a steamen amit még le se töltöttem.
ragklaatPS
-
satz18
őstag
Na a duke nukemre befizettem a kemény 1 dolcsit. Azok a kedves gyerekkori emlékek....
Asus G513QY, Samsung A52s 5G
-
raggg
senior tag
Kíváncsi vagyok mik lesznek a bónuszok.. valakinek van tippe rá?
ragklaatPS
-
huskydog17
addikt
Szerintem a hírt nyugodtan ki lehetne egészíteni a Humbe Weekly Sale-el is, ahol most számos, kiváló FPS-t lehet szintén fillérekért megvenni.
Gameplay csatornám: https://www.youtube.com/channel/UCG_2-vD7BIJf56R14CU4iuQ
-
Hoshi_HUN
csendes tag
Sziasztok!
Egy elég hülye kérdés... Megvettem tegnap a fullos csomagot, tehát fizettem akkor $3.20-t, ez már akkor átlag felett volt, mindet megkaptam, tehát FTL és FEZ is meglett, de most az átlag $4.59. Ha jönnek a bónuszok, akkor én is kapok, mert fizettem az AKKORI átlag felett, vagy nem, mert a bejövetelkor az nem átlag feletti?
Remélem nem túl kusza a kérdésem.
Előre is köszi a válaszokat! -
-
sethniel
csendes tag
Sokak nem ugranak az FTL-re, pedig nagyon jó lett. Semmit nem tudtam róla, de bevállaltam. Tegnap óta beleraktam 2 órát, teljesen ráfüggtem.
Az oldalon látható soundtrackek azok hogyan szerezhetők meg?
-
Föcsök
aktív tag
Trine 2: 4 db TF2 kulcsért?xD
Viccet félre téve én is beneveztem az 1 dodós skót edition-re. Majd ha leleplezik a maradék 2-3 játékot akkor lehet kifizetem az átlagot is, de ez a két bónusz nagyon nem mozgatott meg (FLT, FEZ)
-
.mf
veterán
Az még hagyján, eddig x db humble bundle-ből, humble weekly sale-ből sztem egyet sem aktiváltam Steamen
Sokszáz Morrowind és Oblivionnal töltött óra után hogy vártam a Skyrimet, ehhez képest még azóta sem vettem meg és játszottam vele -- szeretek elmerülni a világukban, ahhoz pedig pár nap dedikáltan erre kéne. Talán télen lesz annyi időm egyben, hogy neki merjek kezdeni. Jó időben a maradék szabadidőt inkább motorozással töltöm. Ejj, mit művel a munka az emberrel Utóbbi bő fél évben WoT-on kívül mással talán nem is játszottam...Fotóim és kalandjaim a világ körül: https://www.facebook.com/fmartinphoto/
-
raggg
senior tag
Szerintem jó kis csomag lett, számítani lehetett rá hogy újra Indie játékok lesznek. Én személy szerint még egyikkel sem játszottam, de mindről hallottam jókat.
ragklaatPS
-
Mardel
őstag
Rossz helyre ment.
[ Szerkesztve ]
Ennél többet nem kell tudni. Csak azt, hogy a víz nedves és kék az ég. Meg hogy a vérapó mindig a helyén van és egyre erősebb.
-
veterán
FTl-t, Fez-et kihagyom, a többit megvettem.
Trine 2 kedvencem, ninja is elég jó.Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek
-
scyllafren
senior tag
Mivel a 2 legnormalisabb jatek (FTL es Brutal Legend) mar megvan, ezt kihagyom. Es ha jol emlekszem, a ketto egyutt se volt 5 dollar...
-
.mf
veterán
Kösz, megvéve -- csak hogy gyarapodjon a "megvettem, de sosem játszottam velük" kollekcióm Ezek előnye, hogy legalább kevesebb helyet foglalnak, mint a bontatlan fizikai valójukban is létező dobozok
Fotóim és kalandjaim a világ körül: https://www.facebook.com/fmartinphoto/
-
Bogyi007
veterán
-
Mardel
őstag
válasz Anonymus X #2 üzenetére
A bonuszokat mar csak az kapja meg aki BTA osszeget vagy tobbet fizetett.
Itt mar nincs olyan, mint regen, hogy aki 1 dollart fizetett mig nem voltak bonuszok, akkor ok is megkapjak mikor elerheto lesz.
Ennél többet nem kell tudni. Csak azt, hogy a víz nedves és kék az ég. Meg hogy a vérapó mindig a helyén van és egyre erősebb.
-
vhunor
őstag
A Mark of the Ninja önmagában simán ér 10 dollárt is, az utóbbi évek egyik legjobb játéka.
[ Szerkesztve ]
-
Carlas
senior tag
Ha valakinek van felesleges mark of ninja vagy trine 2 kodja nagyon jó lenne köszönöm hátha
Több mint 15 éve a Hardveraprón!
-
Bogyi007
veterán
Most mennyi kód van? Pl. Brutal Legend esetében van Steam és Origins is?
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
satz18
őstag
Én ezt most asszem kihagyom.
Asus G513QY, Samsung A52s 5G
-
gianni85
veterán
megvéve
-
Nagyon jó csomag. Simán beneveznék rá, de most minden centet meg kell spórolnom.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
Psych0
őstag
A polytronnál még vannak emberek?!
"As an online discussion grows longer, the probability of a comparison involving Nazis or Hitler approaches 1."
-
kriszpontaz
veterán
Véleményem szerint már a Linux támogatás miatt is megéri megvenni. Meg is vettem. Ennyi pénzt simán megér. ~1030Ft volt most a fullos csomag.
-
wolfman
veterán
Brütal Legend nem is értem hogy került ide, de csak az érné meg nekem.
„Ami mérhető, mérd meg! Ami nem mérhető, tedd mérhetővé!” – Galileo Galilei
-
GhanBuri Ghan
őstag
Fene tudja, a Brutal Legenden és az FTL-en kivül mind platformer, amik már '85-ben sem kötöttek le igazán. És a videó alapján az FTL sem tűnik túlságosan ígéretesnek.
-
Anonymus X
tag
Klassz csomag. A BTA alattira biztos benevezek, de megvárom a bónuszokat.
Ugyanaz, ugyanolyan, ugyanannyi, ugyanakkora stb. szavakat egybeírjuk, amennyiben hasonlóságot, egyformaságot fejezünk ki velük.
-
félisten
Az FTL magában megér 5$-t.
"The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest