-
GAMEPOD.hu
Huawei P9 téma összefoglaló
[Huawei P9-P9 Lite OFF Topikja!!]
Kötetlen beszélgetés a P9 és P9 Lite tulajdonosoknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabi 8906
senior tag
Huawei azonosításnál Kínát hozza be. Lehet ezen valahogy változtatni? Meg el felejti az Újlenyomatot.
Segítséget előre is köszönöm.Vagy esetleg a gyárit vissza lehet valahogy tenni rá?
[ Szerkesztve ]
Honor v2 16/512GB+Lenovo Thinkplus-GM2 Pro+Sony SRS XG500
-
Gabi 8906
senior tag
Sziasztok!
Volt egy p9 es telefonom amit közeli ismerősöm használt és nemrég adott el. Főzött szoftver volt rajta.
Viszont azt mondják nincs most a gyári beállítás vissza állítás után kamera. De korábban volt rajta karera ikon gyári. Valakinek esetleg valami ötlet?Honor v2 16/512GB+Lenovo Thinkplus-GM2 Pro+Sony SRS XG500
-
Gabi 8906
senior tag
válasz sebijani1982 #20728 üzenetére
Azóta sikerült. Ajándékba adtam, és kicsit égtem miatta hogy nem akart működni a gyári vissza állítás.
Azóta a bluetooth nem kapcsol be, de nem tudom miért... Azóta csinálja hogy vissza állítottam alap állapotba.Honor v2 16/512GB+Lenovo Thinkplus-GM2 Pro+Sony SRS XG500
-
Gabi 8906
senior tag
Sziasztok!
Van valami Cunaja rom a telomon. próbáltam leformázni de nem indul el. Csak valami menüig jut el. Mi lehet a gond?
Honor v2 16/512GB+Lenovo Thinkplus-GM2 Pro+Sony SRS XG500
-
Gabi 8906
senior tag
Sziasztok!
Csatlakoztam a csapathoz. Jó kis telo. Jelenleg Cunaja v5-b392 rom van rajta. Emui 5.0, android 7.0.
Létezik ettől frissebb szoftver? Nem találtam rá sima frissítés menüt.Honor v2 16/512GB+Lenovo Thinkplus-GM2 Pro+Sony SRS XG500
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gyúrósok ide!
- Milyen széket vegyek?
- CES 2025: még idén befut az Intel Panther Lake
- Autós topik
- Építő/felújító topik
- Villanyszerelés
- E-roller topik
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- További aktív témák...