-
GAMEPOD.hu
Huawei P9 téma összefoglaló
[Huawei P9-P9 Lite OFF Topikja!!]
Kötetlen beszélgetés a P9 és P9 Lite tulajdonosoknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabbbb
senior tag
válasz vhunor #14596 üzenetére
A legtöbb bolt újra eladja az elállással visszaküldött dolgokat Magyarországon, ezek elkerüléséhez szerencse kell. A probléma azzal van, hogy sok ügyeskedő GSM bolt direkt csak ilyeneket hoz be franciából és a szerencse már csak ott játszik, hogy mi miatt küldték vissza, jobb esetben nem tetszett, rosszabb esetben olyan apró, vagy rejtett hiba, ami egy rövid tesztelés alatt nem jön ki.
Az meg, hogy valakinek szerencséje volt és x y z gsm boltban újat kapott, az sose derül ki, hogy igaz-e. Gyártótól, vagy importőrtől vesznek gyári dobozt, meg új tartozékokat a telefont pedig profi eszközökkel tisztítják és utána megy a dobozra zsugorfólia is természetesen. Pont most vettem a mall.hu-n egy fejhallgató erősítőt. Látszik rajta, hogy használt, persze vadonat új tartozékok voltak a fólás dobozban, ebből nem csináltam ügyet, mert megfelelően működik és itt nincs nagy esély problémára, nem érte volna meg a postaköltség árát és a papírmunkát a visszaküldés.[ Szerkesztve ]
-
gianone
őstag
válasz MK VII #14590 üzenetére
Nem kell fagyogatnia.Pl. billentyűzettől vedd el a mobilnet- és a háttéradat-hozzáférést, és jó eséllyel többet nem látod még csak belassulni sem.
Mobilcornerről meg az a véleményem, hogy egy próbát bőven megér. Ha nem új, el kell állni, és annyi. Egyébként még szolgáltatók is bepróbálkoznak újracsomagolt telókat eladni. De Honor 8 topikban az Euronincs is rásózott egy srácra egy telót, amit a vásárlás előtt jóval már regisztráltak. Szóval résen kell lenni, de sokan vettek Mobilcornernél új telót.
Nokia 1610i Huawei Nova
-
MK VII
veterán
Akkor nekem Józsefvárosi piacos P9 van... Főleg, hogy már nincs piac sem.
-
vhunor
őstag
válasz MK VII #14590 üzenetére
Ennél nagyobb fényáradatot nem tudok ráirányítani, Krétán vagyok épp hétágra süt a nap . Hiába döntögetem bármilyen szögbe, akkor is karcmentes. Hátul, a kamera előtti üveg karcos (de ennek nagy része is akkor keletkezett, amikor februárban ráejtettem a poros és elég durva szövésű szállodai szőnyegre), de a kijelző nem.
-
MK VII
veterán
válasz #18001664 #14588 üzenetére
Nyugi, csak a szokásos androidszarság..
Nálam is ez van.. Sokszor a billentyűzet mikor írok befagy pillanatra, vagy pl a vissza nyílra nem reagál, meg a szokásos többi dolog...
Google OS kiváltság.. Nekünk tőlük.Szerk.:
Karcokra visszatérve..
Anno a legelső P9-re vettem ezt a liquid szarságot.. WoWfixit... Na nekem mikor az volt rajta akkor is csupa karc lett az üveg.. Pedig akkor még jobban vigyáztam is rá.. Simán zsebben hordom én is és sosem teszem pofával lefele sehova.. A zsebemben karcolódik össze...Egyébként meg még mindig tartom, hogy a tietek sem karcmentes...
Nézzétek csak meg jobban. Oldalról meg mindenhogy. Simán nem észrevehető csak, ha megdöntöd és úgy nézed..[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Két napja néha nagyon megakad a rendszer...nem telepítettem semmi appot azóta, nem értem a dolgot, újraindítás sem oldja meg. Van, hogy rábökök a vissza "gombra" és 3-4 másodpercre lefagy. Beállítások menünek néha kell szintén 3-4sec mire megjelenik, addig fekete kijelző.
L19 B378. Mit csináljak szerintetek? -
-
Newlachka
őstag
1, okostok,
órát értesítéseket jelenít meg a kis ablakban
2,ebayen minden van
3,semmivel,de jó minőségű az üveg ha nem kijelzővel lefele tolod a betonon akkor nem lesz karcos/nekem 1 éves a teló lassan, még mikrokarc sincs rajta, pedig farmer zsebben hordom, munkahelyemen szürt levegő van,de mikropor van
4 ingyen kell cserélniük. ha tőlük rendelted, akkor ha szerencséd van küldenek a csomagba+ sim-et amit ha beaktiválsz akkor a régi helyére lép.Régi számod marad Sim cserélődik csak.
Telekomnál így van! -
fecus
őstag
Rendeltem egy P9-et (L09). Nagyon várom.
Rendelnem kell tokot hozzá. AZ S3-hoz lefelé nyíló flip bőrtokom volt. Ehhez csak oldalra nyílót találtam.
Kérdéseim:
1, Miért van néhány tokon ablak? Van valami funkció ami alaphelyzetben is megjelenít adatokat és nem merül le a gép? Ha ez hasznos láttatok lenyíló tokban is hasonló ablakost? Mennyire használható az ujjlenyomat olvasó a bőrtokban?2, Ha vékony szilikon vagy műanyag tokot vennék van valami érdesített ami nem csúszik a kézben. Az S3-nál azért nem használtam mert kiesett a teló a kezemből.
3, Ha szilikon tokot használtok mivel véditek a kijelzőt? Mintha valaki azt írta volna, hogy nincs rá üvegfólia ami jól illeszkedik?
4, A Telenornál mennyiért cserélik a micro sim-et nano-ra?
Köszönet!
"Szörnyek léteznek, de túl kevesen vannak ahhoz, hogy igazán veszélyesek legyenek. Sokkal veszélyesebbek az átlagemberek, a funkcionáriusok, akik készek hinni és cselekedni anélkül, hogy kérdéseket tennének fel." (fordította DeepL ) - Primo Levi
-
Geri89
aktív tag
Én 74-ért vettem a saját P9 telefonomat. Gyárilag független, karcmentes, fóliázott, regisztrálva van a 3 éves garanciára (imei alapján is ellenőriztem).
[ Szerkesztve ]
-
JDMKid
tag
válasz MK VII #14578 üzenetére
azért merem biztosan mondani a mobilcornert, mert a sajátomat onnan vettem újan, még tavaly. 3 év garival. azóta a környezetemben sokan, sokmindent rendeltek onnan, és fel sem merült a gyanú, hogy valami nem új, bontatlan lenne.
ne keverd össze a török, meg a sarki gsm boltokkal.(#14579) Gabbbb
na ez érdekes, ilyen véleményt még nem hallottam a helyről.[ Szerkesztve ]
Buy the Rolex to impress others, the Grand Seiko to impress yourself.
-
Gabbbb
senior tag
válasz JDMKid #14577 üzenetére
Én egy HTC10-et vettem ott. Egyértelműen újracsomagolt szar volt. Lötyögött a ujjlenyomat olvasó, lötyögött a kijelző és az egyik kapacitív navi gomb világosabb volt, mint a másik. Számomra nyilvánvaló, hogy nem érdemes ott vásárolni. Vásárlással való elállással éltem. Ezután vettem a p9-et, mert kiderült, hogy a HTC10 hibátlan példányai is számomra használhatatlanok a wifi vevő miatt.
-
MK VII
veterán
válasz JDMKid #14577 üzenetére
Csak egy vélemény a sok közül!
"Messzire kerüljétek el, ha nem akarjátok, hogy átverjenek. Használt mobilokat árulnak újként, ha véletlenül kiderül, akkor csak egyszerűen leráznak, a garanciát pedig nyugodtan felejtsétek el. Saját tapasztalat. Egyáltalán nem megbízhatók!"Erről beszéltem fentebb amire reagáltál..
Aztán egy másik!
"Gyors szállítás, DE..... Sony M4 Aqua-t rendeltem a lányomnak születésnapjára, de a készülék HASZNÁLT VOLT! Egy tini készüléke volt előtte (fotók és alkalmazások alapján). Mondhatom jó kis "meglepetés" volt mikor a lányom beüzemelte!
SENKINEK NEM AJÁNLOM EZT A BOLTOT! Inkább vásárolok legközelebb drágábban (mondhatni ez sem volt olcsó!), de a biztosra fogok menni!!!!"Tehát még mindig tartom, hogy Huawei P9-cet 135-150 közt kapsz olyat ami valós új, garanciális, 3 év garis...
De persze mindenkinek a lelkére van bízva, hogy milyen szürke importos szarokat vesz meg.
-
migabi24
nagyúr
válasz Ferenczi Áko #14574 üzenetére
Sajnos az emberek nagy része nem a hivatalos árakat veszi figyelembe hanem a legolcsóbbat, és a garanciával sincsenek rengetegen tisztába
-
bee12
csendes újonc
Sziasztok!
Egy dologgal kapcsolatosan lennének kérdéseim.
Cunaja romot használok,(L19C432B383) de vmiért a google fiókomat nem tudom használni.
Mindent a leírás szerint csináltam(új készüléként léptem be), pár napig tök jól muzsikált.
Ha újra akarom rakni az egészet, akkor csak simán végig zongorázom a már alkalmazott leírást?
Vagy van vmi extra amire figyelni kell?[ Szerkesztve ]
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz migabi24 #14571 üzenetére
Ja, bocsánat én a normális helyekre gondoltam, nem a "pesti gsm boltokra"..
(#14572) MK VII Igen, erre gondoltam én is.. 12 hónap garancia..? Regisztráció nélkül is 24 hónapot ad rá a Huawei.. Ott legalább nem albán vagy mindenféle jöttment foglalkozik a telefonnal, ha probléma adódna..
[ Szerkesztve ]
Honor 200 Pro - Playsation 5 - Honor Watch Gs Pro - Hisense 55U8QF & 65U8QF
-
sirokipatrik
aktív tag
válasz #32839680 #14565 üzenetére
Szerintem mivel nincs meg a megfelelő szigetelés (jack, töltő, mikrofon stb.) az lehet, hogy így kibírta, de nem rögtön jelentkeznek a problémák, hanem pár nappal később. Az Xperia X-ről is láttam ilyen videót, túlélte, de rá pár napra jöttek a gondok, majd be se kapcsolt. Az IPxx szabvány nem heccből van kitalálva. Meg közrejátszik hogy éppen milyen konstrukciót fogott ki, ez is más mindenkinél.
-
MK VII
veterán
válasz migabi24 #14571 üzenetére
Most őszintén... Ezt Te sem hiszed el amit leírtál ugye?
110 ezerért újonnan maximum szürke importos Timbuktui, VIP-re nem regisztrálható készüléket kapsz, jó esetben olyat amit még tényleg nem használtak, de 99%-ban biztos, hogy újracsomagolt használt harmadik világból származó szar...
Ugye nem kell kommentálnom tovább a sárgával kiemelt részt...
Na meg a szállítás 1-2 munkanapot is elfelejtheted... Sosem fogod megkapni egy ilyen helyről 1-2 nap alatt..Ez a telefon még mindig 135 és 145 közt kapható olyan helyen ahol azt kapod amiért pénzt adtál.
Ergo így reális a 85 ezer...[ Szerkesztve ]
-
migabi24
nagyúr
válasz Ferenczi Áko #14569 üzenetére
Ha 110 körül van új akkor mennyit ér egy használt szerinted ami rizikós?
-
MK VII
veterán
válasz Ferenczi Áko #14569 üzenetére
Na igen. Nem jó biznisz eladni.
-
Ferenczi Áko
addikt
Durva, hogy 85 ezért mennek használtan a P9 telefonok.. Ennyiért inkább megtartom..
Honor 200 Pro - Playsation 5 - Honor Watch Gs Pro - Hisense 55U8QF & 65U8QF
-
MK VII
veterán
Mert elöbb törölnöd kell a sajátodat. Utána fog tudni bejelentkezni rendesen...
De már egy párszor ki lett vesézve ez a dolog itt topikban... Keress csak rá.Szerk.:
De lásd kivel van dolgod. Parancsolj[ Szerkesztve ]
-
Agi70
aktív tag
válasz philoxenia #14561 üzenetére
Csináltam egy gyári vissza állítást, majd beléptem egy másik e-mail címmel és telefonszámmal (ahogy majd az új tulaj fogja), és azt írja normál tagság.
"Az idegbaj öröklődő. Én is a gyerekemtől kaptam. :) "
-
Dwatti
addikt
3 év garancia szerintem a számlával érvényes -az új vevőnek is. De érdeklődj itt. Huawei magyarország
-
Agi70
aktív tag
Sziasztok. Szeretném eladni a P9-emet, és szeretném az új tulajdonosra ruházni az arany VIP tagságomat, hogy tudja érvényesíteni a 3 év garanciát, amit én kaptam vásárláskor. Ezt meg lehet valahogy oldani és ha igen hogyan? Kerestem a megoldást itt, de nem találtam.
"Az idegbaj öröklődő. Én is a gyerekemtől kaptam. :) "
-
őstag
Hmmm.. nekem nem ugrik fel soha. Nem ajánlja fel soha.
@kokler
Pontosan. Linkeltem is már párszor.[ Szerkesztve ]
Meliora sunt bono inimica
-
Sungoo
addikt
válasz bollizolee #14551 üzenetére
Van pipa.
Gianone: igen. -
the_pimp
senior tag
válasz bluemirage #14553 üzenetére
Engem nem a kis egyes zavar, hanem az állandóan felugró update menü.
Nem is tervezem updatelni, kivéve ha kijön a b383.[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz the_pimp #14547 üzenetére
Én is B182-n vagyok az ikon melletti kis piros "1", tehát az értesítést jelző... tényleg csak apróság egy lehetséges Nougat-os izgalomhoz képest... Szerintem hagyd úgy és élvezd a kiforrott OS-el történő telefonhasználatot...
Bár szerintem már csak néhány hét és lesz egy korrekt és hivatalos Nougat is.
Meliora sunt bono inimica
-
moleculez
veterán
Sziasztok! B360 felment, erre mehet rögtön a 378 vagy végig kell zongorázni? Egyáltalán érdemes felrakni a többit?
Még nincs kész, de már majdnem elkezdtük!
-
the_pimp
senior tag
Gyári b182 esetében hogyan tudom kikapcsolni az autó update notificationt?
-
kokler
aktív tag
válasz redbiro #14538 üzenetére
Asztalon méregettem sokat még az új készüléket, mikor mekkora az áramfelvétele. wallace problémája abból adódhat, hogy bekapcsolt kijelzővel a készülék melegedés nélkül is visszaveszi a töltőáramot, ahogy kikapcsolod a kijelzőt megemeli azt. A melegedés a gyorstöltést befolyásolja...
Számomra megoldás a 9V 2A-es töltő, ami ha vissza is veszi teljes fényerő mellett a töltőáramot a 9V miatt van elég "erő" benne, hogy ne merüljön tovább.
Ajánlom az Anker és az Aukey töltőket próbára.
''Mindenhol jó, de nem vagyok otthon...
-
Pinyo16689
senior tag
Ti engedélyezitek a google play szolgáltatásoknak (nem is tudom, miket takar) a hozzáférést a telefonhoz? Egy emlékeztető program is teljes hozzáférést kér...
(p2pp: Bocs, véletlenül a válaszra nyomtam... :-) )
[ Szerkesztve ]
Honor 200 pro black ; Huawei p30 pro ; Honor 20 ; Huawei p9 ; Nokia 930
-
p2pp
őstag
Este kikapcsoltam a wifit, ahogy szoktam.
Reggel is ki volt kapcsolva.
Mégis az akksinál olyan, mintha folyamatosan ment volna.
Most kikapcsoltam a wifi+ hátha az önállósította magát.[ Szerkesztve ]
Iphone 16 Pro 18.0 Huawei Watch GT3 Giga B450 Amd 5600G 2x8 3000 Vengeance 3x1T M.2 Nvme
-
őstag
válasz wallace #14534 üzenetére
nekem egész tavaly nyáron már megvolt a teló, végig is navigáltam vele a nyarat, a hosszabb utazásokat is, mondom mi a tapasztalatom:
nekem 2A-s töltőm van a kocsiban, a telefon az ablakra van téve, alaphelyzetben szépen tölti is a telót navigálás közben.
ami viszont egyértelmű hatással van a telefon merülésére, az a hő.tehát ha tavasszal 25 fok környékén megyek a kocsival és süti a nap a telót, akkor nincs az a töltő ami mellett nem merül, fogásra is borzasztó meleg lesz a ház.
ha ennél melegebb van, és elkezdem használni a légkondit (ami szinte pont ráfúj a telefonra az ablak tövéről), akkor viszont gyönyörűen működik a töltés, és a folyamatos hűtéstől a telefon sem melegszik extrém módon.szóval az én tapasztalatom az, hogy nyáron csak úgy lehet hosszútávon navigálni a telóval, ha a légkonditól extra hűtést kap.
it never gets easier, you just go faster
-
hislah
aktív tag
válasz bluemirage #14536 üzenetére
Vagy a töltőcsatlakozó koszos / korrodált, esetleg felszakadt / elgyengült a forrást táska a panelen.
[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz wallace #14534 üzenetére
Vagy a töltőd hibás vagy a kábel... Kérj valakitől kölcsön egy másikat kipróbálni, vagy vegyél egy másikat.... De az is lehet, hogy a telefonod töltő áramköre a hibás...
Már egy 2A-s szivargyújtós töltővel is mennie kell a használat közbeni töltésnek.Meliora sunt bono inimica
-
ZolkoW
őstag
válasz wallace #14533 üzenetére
úgy emlékszem, az USB szabvány alapból 500 ma-t enged, az eszköznek kommunikálnia kell a hosttal, hogy ő többet szeretne. de lehet, hogy mégkevesebb az alap, és már az 500-hoz is kérnie kell, a 2.0-ás régi szabvány szerint, most nem olvasok utána. szóval a töltő lehet, hogy engedné, de mondjuk nem okézza le a kérést, így a telefon meg marad a sima 500mA-es töltésnél. más telefon lehet hogy nem ilyen finnyás. de ez csak tipp. Biztos, hogy rendes adatkábel, amit használsz? a régi Samsung tabletem is azt csinálja, hogy a hibás kábellel, aminek lányom elnyűtte pont a két adatvezetékét, de a tápokat még nem, csak 500 mA-t hajlandó felvenni, mértem. pedig 2 a-es töltője van, piros X-szel jelzi töltéskor, hogy valami nem oké.
Basszusműhely helyett: https://www.facebook.com/profile.php?id=61555669762786
-
wallace
tag
válasz PAtr0n #14521 üzenetére
Nem elég 500 mA, illetve igen, de csak sötétben, minimumon a fényerő, de ez nyilván nem opció nappal, napsütésben. Megnéztem most egy app-al és nappal, 1000-1500 mA vesz fel a teló, nyilván sokat ingadozik, de egy szó mint száz, mindenféle szivargyújtó töltőfejről csak 500 mA-t vesz fel, ezt is le lehet ellenőrizni szoftveresen. Az én szivargyújtóm 2,4 Ampert tud(és ezt eddig le is tudta adni), de ez sem hatja meg a telót, egyértelműen valami beépített korlátozás miatt nem hajlandó 500 mAmper fölött kakaót szürcsölni, ami édeskevés ennek a telónak.
-
Gabbbb
senior tag
p10 kamerája szerintem fotózni rosszabb, mint a p9. A monokróm szenzor megapixelivel elszaladt a ceruza, így sötétben rosszabban teljesít, szerintem. Nyilván azt akarták elérni, hogy a többlet megapixeleket élesítésre használják fel, de sajnos inkább csak a Samu túlélesítés irányába mentek el és a monokróm képek nappal is csúnyábbak, mert ott is túlélesítés és furcsa szükségtelen zajszűrés történik.
-
Cunaja
Topikgazda
Már én is megírom a véleményem!
P9 akinek tetszik annak a P10 nem biztos, hogy tetszik.
Ez fordítva is igaz!
2 napja a kezemben volt egy P10, na és mi jutott egyből eszembe?
Persze az, hogy romolni kellene.
Tegyük félre a tréfát. Nem tetszik, se a külseje, se az előlapi ujjlenyomat. Az egész telefon számomra elveszítette a Huawei stílust.
Alma vagy Samu? Mindkettő, de nem Huawei
A dual rész nem érdekel, mert mindig single telefonom volt és lesz is.
A készülék elsőre gyors volt, de nincs belakva, ezért ez relatív.
A fényképezője viszont az elsők közt van, de ezért az egy miatt biztosan nem venném meg.
Ennyit röviden.
P9 9pont, P10 9 pont. Egyszóval szerintem nem éri meg váltani, de ezt mindenki maga dönti el úgyis.[ Szerkesztve ]
A fórumozás egy élmény volt, de jöttek a trollok és tönkretették az egészet! Már semmi nem olyan, amilyen régen volt.
-
PAtr0n
addikt
válasz MK VII #14522 üzenetére
Akkor most vagy nekem van túl jó P9-em, vagy nektek túl sz@r. Ha 1.5 Amperes töltéssel GPS használata közben levett fényerőnél merül, az rohadtul nem egészséges. De még 50-60%-os fényerőnél sem. Azért én kíváncsi lennék arra a másfél amperra, hogy tényleg annyi e, vagy csak ráírták, mint a kínai Codegen tápra, hogy 400W, aztán jó ha 150-et lead.
Amúgy róla van szó:De elnézést, hazudtam: 550mA-t tud. Igen forró tud lenni, amikor használom, de bírja már 6 éve, ez a 4. okostelefon amit kiszolgál.
[ Szerkesztve ]
"Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes"
-
k-adi
nagyúr
Plusz kiváltható vele a virtuális nav bar
-
josik
aktív tag
válasz philoxenia #14523 üzenetére
Nekem kényelmes az előlapi. A gyereknek P9 van, az után kicsit én is féltem milyen lesz, de gyorsan meg lehet szokni. Kézre áll, és gyors.
Kadi: arról nem is beszélve. Azt nagyon szeretem, gyorsan meg lehet szokni.[ Szerkesztve ]
Te is fiam Bluetooth...
-
PAtr0n
addikt
-
lkereki
tag
válasz MK VII #14516 üzenetére
Teljesen igazad van, ezt a stratégiát látom én is: könnyebben tudnak letenni újdonságokat, még ha az már egy régebbi modell (a gyártók által) elfeledett tulajdonsága is volt. Viszont a Felhasználó szempontjából nézve veszít a használhatóságából az új készülék, ha pont azt a funkciót herélik meg, ami neki hasznos volt...
ORCA58: Az is lehet, nem tudom... Viszont tény, hogy nem sok Dual Active telefon maradt a piacon, ebben a kategóriában, és ez nekem fájó pont.
OnePlus 8 Pro 12+256 Gb
-
wallace
tag
Sziasztok,
Nagyon szeretem ezt a telefont, 2 hónapja nyúzom, de egy dologgal nem tudok kibékülni: Gyakorlatilag nem lehet tölteni kocsiban(nyilván aktív Waze használattal). Eddig még ezzel a problémával nem találkoztam más mobil esetében. Kutattam a neten, legfőképp XDA-n, másoknak is van ezzel baja, de valós megoldást nem találtam rá. Amire magamtól jöttem rá, hogy ha a fényerő le van véve teljesen, illetve a telefon nem melegszik túl, akkor elérhető egy nagyon lassú töltés, de az nem elégséges illetve ez nappal amúgy sem megoldás. Rengeteget vezetek, a Waze-re szükség van, de ez új, hogy töltés mellett is lemegy 30-40%-ot az akkumulátor egy Budapest-Debrecen távon. Van erre valami megoldás? Ha jól értettem az XDA-n az a probléma forássa, hogy valamiféle kommunikáció híján az USB-C-s csatlakozójú mobilok csak 500 mA-el töltenek ilyen töltőkben, ami nyilván nem elégséges még a szinten tartáshoz se, ilyen nagy fogyasztású mobiloknál....
-
MK VII
veterán
válasz lkereki #14515 üzenetére
Ha megnézed szinte mindegyik nagyobb telefongyártó ezt a stratégiát alkalmazza... Valamit adnak, de el is vesznek az új modellből, hogy aztán 1-2 év múlva megint legyen mivel eladni a következőt. Samsung is ilyen. S6-ban volt infra, S7-ben már nem, viszont S6 nem volt bővíthető microsd-vel, az S7 már igen.
[ Szerkesztve ]
-
Pgraph
aktív tag
Nekem a P10-el az a bajom, hogy túlságosan uniform lett, a megharapott almáshoz akar nagyon hasonlítani, pedig nem kéne ezt ennyire erőltetni...
„A világosság felé vezető úton megtett minden lépés mélyebb sötétséget idéz.” - Hamvas Béla
-
-
ORCA58
addikt
válasz the_pimp #14503 üzenetére
Az autóstartók zöménél kilátszik a telefon hátulja, és legalábbis nekem semmibe sem kerül mögé tenni az ujjamat a feloldáshoz. Oda sem kell nézni.
Egyedül az asztalon fekve lehet hátrány, de ez is egy egyszerű akár házilag barkácsolt tartóval kiküszöbölhető, amiben "áll" a telefon. Már ha állandó munkahelyi vagy otthoni dolgozó asztalról van szó.
Új hozzászólás Aktív témák
- EA Sports WRC '23
- Steam Deck
- TCL LCD és LED TV-k
- Call of Duty: Black Ops 6
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Nagyon nem tetszik az NVIDIA-nak Joe Biden utolsó percre tartogatott terve
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Szólánc.
- Delta Force - Nyáron jönnek a mobilos kiadások
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...