-
GAMEPOD.hu
******** Huawei P10 Összefoglaló ********
Új hozzászólás Aktív témák
-
7Heads Drago
veterán
P10: Melyik rendszert érdemes rajta használni? A lányom teloján a legújabb van fent és fagyogat neki meg szerinte lassú is. A crome 3 oldal megnyitásánál már újratöltöget. Régen pedig nagyon szerette és nem volt neki gondja vele. Új korától kezdve ő használja és nagyon vigyáz rá. (csak annyi kopás amit a tokban szerzett van rajta)
Úgy jól laktam, mint a duda, Hála Neked, egek Ura.
-
7Heads Drago
veterán
-
7Heads Drago
veterán
-
7Heads Drago
veterán
Nem tudom volt-e már: A P10-hez kaptam utólag egy 5000 ft-os kupont is. Nagyon zsír ez így. Remélem majd nyáron is lesz nekik hasonló jó telojuk.
-
7Heads Drago
veterán
Melyik rom stabil most rajta amit ajánlottok?
-
7Heads Drago
veterán
válasz madarasz92 #3747 üzenetére
Hát ez így eléggé tág fogalmazás.
Mire mented a képeket? Sd vagy a telo esetleg felhő?Úgy jól laktam, mint a duda, Hála Neked, egek Ura.
-
7Heads Drago
veterán
Tudtok ajánlani értelmes silicon tokot? A lányomnak lenne...
-
7Heads Drago
veterán
Ezt nem vágom:
Hogy lett ez ilyen olcsó?
A honor 9 is magasabb áron lenne. Sőt semelyik másik készülékre nem kapok ennyi kedvezményt.
Ha pedig a korlátlan telefonálás opciót választom 2 gb nettel akkor 0 ft lesz.
Rendelt már valaki így? Valós ez, vagy csak bugos az oldal.[ Szerkesztve ]
-
7Heads Drago
veterán
Üdv
A T-homenál volt már zöld kivitelben a telo? Köcce
Mert jelenleg csak fekete és ezüst van.Úgy jól laktam, mint a duda, Hála Neked, egek Ura.
-
7Heads Drago
veterán
válasz #72797440 #2369 üzenetére
2.0 usb van rajta viszont a 2.0-s pendrivek maximuma kb 30mb/s körül van. Nekem a gyári kábellal pc-ről kb 3-4 perc alatt húzta fel az 1gb filmet ha jól emlékszek. Szóval tuti tud gyorsabb lenni, csak szerintem hardver gond van nálad.
-
-
-
7Heads Drago
veterán
válasz dredjudge84 #2340 üzenetére
A TMX-et hiába hívod. Sokkal jobb ha a supportal beszélsz. Azok sokkal készségesebbek, és a TMX-nek muszáj rájuk hallgatni.
-
7Heads Drago
veterán
-
7Heads Drago
veterán
Zöld színben hol lehet hozzá jutni? Jó áron........
Szolgáltatónál nem is lesz ilyen színben?[ Szerkesztve ]
-
7Heads Drago
veterán
Most tényleg csak ennyi a különbség? [link]
Mert a honor 8-ban emmc van.
1 mp?
Van egyáltalán a 3 változatról valami valós teszt is ahol kimutatható a különbség, vagy csak teszt progi eredményekkel vagdalkozik mindenki?[ Szerkesztve ]
-
7Heads Drago
veterán
válasz NandorHUN #830 üzenetére
[link]
Nekem ez kijelentésnek tűnt.
Azért vagyok itt, mert engem szüleim még úgy tanítottak, hogy ha kérdeznek valamit vagy hozzám szólnak akkor válaszolok.
Ezek után mire számoltál a p10 topikjában? A nyakadba borulunk és igazat adunk neked? Aki megvette ezt a telot nagyon valószínű hogy azért tette, mert tetszik neki és árban neki ez megfelelő. És ha a te szüleid erre tanítanak, hogy benyitsz egy idegen klubba, csehoba, vagy akárhova és kezd el szidni a mindenki által kedvelt és megvásárolt tárgyat? Nem igen hiszem.Ez egy fórum, ha a fórum - mint olyan, ha ennek definiciójával, működésével vagy velejáróival nem vagy tisztában akkor keress rá.
Neked se ártana etikettet tanulnod.Úgy jól laktam, mint a duda, Hála Neked, egek Ura.
-
7Heads Drago
veterán
-
7Heads Drago
veterán
válasz NandorHUN #803 üzenetére
Nekem nem volt egy se. Ellenben akinek volt és írt róla véleményt az mégis ezt írja. De nyilván mind csak Huawei reklám részei. Ellenben nem vágom, hogy akkor miért nem azt veszed meg? Sztem sokkal jobban járnál ha az S7 topikjában nézelődnél.
-
7Heads Drago
veterán
válasz NandorHUN #801 üzenetére
Hát akkor kicsit tévedésben vagy. Amiben jobb az s7 az a kamera és a vízállóság. Én is használok kamerát, de nem kockázom ki őket. Nekem a honor 6 kamerája is megfelelt, a 8-é meg jobb.
És nem is egy user írta, hogy az s7-nél tapasztalt pici kis apró akadások H8-on sehol sincsenek.
A kijelzője lehet hogy neked előny az amoled, de pont ezért hajlamos a beégésre és a színek is néha kicsit elmennek. Mint az új s8-nál is. A felbontás megint egy olyan amit én személy szerint nem veszek észre. Mondjuk nem nagyítóval használom és nem is vr-ezek.
Mondjuk azért kíváncsi lennék egy tesztre ez ügyben. Ugyanazt a képet különböző telokon és mondja meg valaki róla, hogy melyik a nagy vagy kicsi felbontású kijelző. Persze csak a kijelzőt látod és a telo többi részét nem. Nem lenne ez ennyire egyértelmű.
Illetve én még amit előnyként említenék az s7 javára, hogy kicsit kisebb a telo, mint a h8. Zsebe könnyebb rakni.
A nagy felbontás vágja haza a procit meg az akkuidőt is. Ezen a képméreten bőven elég az FHD.
[link]
[link]
[link][ Szerkesztve ]
-
7Heads Drago
veterán
Bocsi. Ezt most lehet hogy benéztem. Nekem honor 8 van és azon hátul az ujjlenyomat leolvasó a leolvasás mellett megkülönböztet még 1 klikk, 2 klikk, és hosszú klikk-et is és ehhez bármit lehet rendelni, akár kamerát is. És valamiért azt hittem, hogy ez a honor 8 topik.
NandorHUN: Az s7-ről már a honor 8-ra is sokan váltottak, ha megnézed a fórumját. A p10-ben meg elvileg még gyorsabb a proci. Szóval elvileg az visszalépés lesz, de nyilván ki hogy érzi. Egy új telefon nyitó ára nem igen szokott reális lenni.[ Szerkesztve ]
-
7Heads Drago
veterán
válasz ntomi0730 #736 üzenetére
Hát nekem az S7 csak a vízállóság és a jobb kamera miatt tetszik. Az miatt hogy az S7 előtt ott van a Samsung felírat nálam minusz. TW nálam már leszerepelt. Remélem a Huawei is nyit a vízálló telok felé és egyre több lesz náluk is. Van még rá 1,5 évük nálam.
[ Szerkesztve ]
-
7Heads Drago
veterán
Fxguru nevű progi valamiért nem fut a telon. Tud rá valaki megoldást?
-
7Heads Drago
veterán
Hát ha a p9-es képek mellet nézzük a p10 képeit, szerintem látható benne fejlődés.
Sajnos nekem ez túl drága. Nekem a Honorba lenne jó egy vízállóság, és egy vékonyabb káva. Ezek miatt nagyon szimpi a g6. (az ára nem ) Csak mostanság csak Huaweiem volt.Úgy jól laktam, mint a duda, Hála Neked, egek Ura.
Új hozzászólás Aktív témák
- Path of Exile 2
- Milyen notebookot vegyek?
- Jön Trump, Zuckerberg és a Meta pedig 180 fokos fordulatot vett
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Assetto Corsa
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Politikai mémek
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Mini, Black, 256Gb, független, 86% akku
- Apple iPhone SE 3 ( 2022 ) , Red Limited, 64Gb, független
- Apple iPhone 11 Pro 64GB Midnight Green , 100% akku, független
- Apple iPhone 14 Pro Max, Silver, 128Gb, 100% gyári akku, 3 hó garancia, független.+ Uag tok
- IPhone 12 mini gyári független megkímélt gyári akku 94%