Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Miért nem lehet figyelmesen elolvasni a hszt, amire válaszolsz?
Segítek: a második bekezdés arról szólt, hogy miért lett volna érdemes 5 USD engedményt adni, nem pedig arról, hogy én akkor megvenném. Meg 38-ért sem venném meg. Meg virágboltból sem kölcsönözném ki. Anno starforce védelmes játékaim sem voltak.
-
Adott egy rettentően összetákolt, félkész ökoszisztéma, aminek része a kliens. Ez a kliens admin jogokkal dolgozik, és tudott róla, hogy adatokat lop. Szerintem akkora biztonsági lyuk, mint egy ház - a büdös életben nem bíznék rá hitelkártyaszámot, például. Mindenkinek szíve joga, hogy mit enged garázdálkodni a gépén, persze.
A -5 USD nem elsősorban a megtakarításról szól, hanem a kommunikációról. Azt sugallja, hogy azért cserébe, hogy rátolják a játékosokat a megszokottnál lényegesen fapadosabb ökoszisztémára (+ a fenti security risk, ugye), valamit adnak cserébe. Jelen kommunikációval ugyanazt a fuckyou mentalitást fogják visszakapni mindenkitől, akinek ez a megoldás kényelmetlen, és nem élet-halál kérdése, hogy szeptemberben játszhasson a játékkal.
-
Én nem igazán értem a kliens problémát. Régen nem volt semmilyen kliens, csak a játék közvetlenül a winben. Most ha raklikkelek az ikonjara az asztalalon nem a steam kliens fut a háttérben hanem az EPIC. Én nem a kiadónak/kliens gazdanak szánom a pénzem hanem a jatekeszitoknek és mindegy hogy a steam vagy az EPIC viszi a sarcot, ha mindenképpen futnia kell egy hatterkliensnek.
Akinek még számít mondjuk 5 euró az megveszi cdkeys és egyebb szurkeimportos oldalakon 42 eurós áron.
Persze ez csak az én hozzaallasom. -
Daffit
tag
Én nem bánnám azt se, ha szinte semmi nem változna, nálam inkább a karakterek döntőek. Az 1-et még mindhárom karakterrel végigjátszottam, 2-őt és Pre-t már csak egyel (kipróbáltam mindet).
Epic store nálam nagyon nagy dilemmát okozott. Egyrészt nincs fent, nem vettem még onnan semmit, 100€ egy kicsit drága, hogy most megvegyem az összes DLC-vel. Csinálhatták volna úgy is, hogy Epic-en kívül mindenhol X%-al drágább egy ideig, ezzel is lehetett volna tartani az exclusivitást, alapjátékot lehet meg is vettem volna így.
Én inkább várok fél évet Steam megjelenésig, addig letöltöm virágboltból. -
wolfman
veterán
Várom nagyon, de én amellett, hogy a szokásos hangulatot és poénokat várom, remélem hogy változtatnak benne igen sokmindent. Az első részt nagyon szerettem, csak a legvége volt kiábrándítóan semmilyen. A másodikat is imádtam, csak nekem kicsit repetitív volt, hogy Handsome Jack folyamatosan dobálta a robotjait a hold állomásról, ami kitartott a játék végéig. A pre-sequelt is végigtoltam, de baromi erőltetett volt, sztem csak Jack miatt adták ki mert szerették a játékosok, de nem tudtak értelmes történetet és cselekményeket írni köré. Én untam.
Most azt várom hogy technikailag, helyszínekben, járművekben, történetben is sokat újítanak, a szokásos BL hangulat mellett. Mindamellett nagyon nem örülnének ha elmennének a Rage 2 felé azzal a túl színes, giccses, erőltetett poénkodós, ölni mókakacagás, de azért túltolt közösségi mókázás felé. -
A Steamen 30% a sarc, az 18 EUR. Ha ebből 5 EUR-t visszaadnának a vásárlóknak, az mérföldekkel jobban festene. Még az sem kizárt, hogy több profitot hozna, mert többen megvennék.
Nekem elvi problémám nincs az EPIC-kel, viszont a kliensük jelen pillanatban az a kategória, hogy kirakok a házamra egy 20m-es molinot "Ide törjetek be" felirattal. De szeptemberig még sok minden történhet.
-
válasz
[Prolixus] #45 üzenetére
ha olcsóbb lenne miért érné meg nekik átmenni az Epichez? Azért teszik mert több marad a zsebükbe, nem azért hogy neked kevesebbe kerüljön.
-
Yutani
nagyúr
válasz
#82819712 #43 üzenetére
Rossz. Már az 1 és 2 között is nagy különbség volt. De ha már, akkor inkább a 2. rész feltupírozott verziója. Viszont ez sem igaz, mert akkor nem tartott volna ennyi ideig megcsinálni egy folytatást.
Van új információ is: az AMD hírlevele szerint 2019. szeptember 13-án jön a Borderlands 3! PREORDER
Nagyon szeretem ezt a sorozatot, de 60 eurót adjon a f***om érte, és ez még csak a legegyszerűbb edition.
-
törölt tag
Az most jó vagy rossz hogy én ezt ugyanolyanak látom mint a 1. rész csak más szereplőkkel ?
-
csongi
veterán
Nekem is dogunalom volt mind ket resz.
Coopot jatszottunk, de hamar beleuntam.
Plusz poen, hogy a jatek vilaga eppen nem csojatek, de a jatek rendszere nagyon merev.
Pl egy magasabb szintu ellenfelet, eselytelen volt megsemmisiteni..
A grafikai vilaga sem jott be.
Azert megkuksizom a 3. reszt, hata lesz benne valami pozitiv valtozas a szamomra. -
Én is nagyon várom ezt a játékot, régen sokat játszottam vele, majd egy jó 7-8 évet nem játszottam és most újból nekiálltam a régi kedvenceknek. Most épp a Fallout 4-nél járok, (a 3 és a NW után) ha azt végig vittem, akkor kezdem a Bl1-et, majd a kettőt a dlc-kel és ha a 3 is fút a kis Xiaomi lapin, akkor azt is végig visszem. 😀
-
válasz
#16939776 #35 üzenetére
Nagyon sokféle projectile sebességű fegyver van, tudsz választani olyat, ami illik a stílusodhoz. Pont az egyik legnagyobb varázsa a játéknak, hogy többféle, gyökeresen eltérő stílushoz tud biztosítani felszerelést. A snipereket én is szeretem, de pl. imádom a Torgue shotgunokat is, pedig azoknak úgy másznak a lövedékeik, mint az álmatag csigák. De amikor célba érnek...
-
törölt tag
-
Daffit
tag
Mindegyik rész nagy kedvencem, minden DLC-vel együtt megvettem a 2-t és a Pre-Sequalt is. 1-et virágbolti verzióban használtam, meg is veszem a bejelentett változatot. Nekem csak single-ben volt alkalmam többnyire játszani, így is élvezetes volt és a mai napig fent van a gépemen (shift kódok miatt
)
Elővételes lesz.
-
-
oriic
HÁZIGAZDA
Amugy minden leak valos lett ugy tunik, szoval jon az uj fegyvertipus is. Nuclear. Lasernek viszont annyi ugy tunik.
-
prolad
addikt
válasz
GuineaPigMan #27 üzenetére
Nekem az jött le a trailerből, hogy itt lesz akkora váltás, mint BL1 és BL2 között volt.
Pre sequel legnagyobb baja az volt, hogy 1:1-ben átskinezett BL2 volt, amin a pár új okosság sem segített. Pusz ugye extra tartalmat se kapott annyit, így a community is hanyagolta, ment is a süllyesztőbe.Szerk:
Azt viszont nagyon remélem, hogy a drop rate-tel csinálnak valamit, mert alapból rengeteget kell farmolni egy-eg jó fegyverért, ami hamar monotonná tud válni. Kb. Community Patch szintű elég is lenne. Vagy még jobb, hozzák vissza a BL1-es rendszert, ahol random lehetett Legendary fegyvereket találni, magasabb szinteken ráadásul elég gyakran. -
törölt tag
Tény hogy ***** sokat kell lőni, de a játék megadja a lehetőséget, hogy változatosan csináld.
BL2, SP módban, elsőre, hirtelen-sok XP-t gyűjtöttem, felfejlesztettem a karakter és az ellenfelek is hirtelen jóval magasabb szintűek voltak. A rengeteg értékes Loot ellenére kib@szott sokáig tartott és kib@szott nehéz volt végigvinni, rengetegszer haltam, pénzem is inkább a 0 hoz tendált.
Másodszorra, úgy hogy csak mentem előre, és lőttem ami szembe jött, úgy tényleg túl könnyű és túl unalmas volt.
Még 4x játszottam ki különböző prekoncepciókkal, mindig más és más képességekkel és felszereléssel találtam szembe magam ua. helyzetekkel, és mindig kicsit máshogy kellett harcolni ezekben.Saját véleményem az, hogy annyit "ad", amennyit a user foglalkozik vele.
Nekem sem túl izgalmas, de 1-2 órát gyalulok vele ha olyanom van, a háromban, ha csak más környezet lesz, más feladatokkal, más ellenfelekkel, én már elégedett leszek vele.
Grafikai szint: nálam 150-250FPS-el megy a BL2 max-on, csak egy-két képrontó effekt van kikapcsolva.
-
hunluki
senior tag
válasz
GuineaPigMan #27 üzenetére
Graffal szerintem semmi baj nincs, nekem tökre bejön ez a stílus és legalább régebbi gépeken is elfut majd.
Amúgy szerintem ide nem is nagyon kell nagy újítás, legyen egy irány amerre haladni kell, a feelinget meg majd hozza a társaság. -
GuineaPigMan
tag
Első részt imádtam, a másodikat még jobban, többször végig is vittem őket duoban. A Pre-Seque már nagyon unalmas lett a végére, és itt sem láttok olyan hatalmas változtatásokat. Kicsit ilyen "mindent frissítettünk egy picit, jó játékot!" feelingje van, az meg, hogy graf terén szinte semmi változás, elég gáz :/
-
DeFranco
nagyúr
+1 nagyon szerettem és elég sok órám van benne kazuár mértékegységben de már arra elkap az émelygés ha meghallom a zenéjét, egyszerűen "túl sok" volt nekem a játék.
valószínűleg bennem is van hiba mert amíg van loot addig én megyek és összekaparom az utolsó töltényt is, ezt meg így nem lehet csinálni, és lehet hogy barátokkal élvezetesebb lett volna (olyan korban és élethelyzetben vagyok hogy ezt esélytelen összehozni) de a robot revo elején letettem és nem is vagyok képes elővenni újra.
az újban én sem látok semmi változtatást az eredetihez képest azon kívül hogy több meg nagyobb meg erősebb, ez nem is feltétlenül baj mert nagyon karakteres a játék, kíváncsi vagyok hogy tudnak-e eleget gurítani ahhoz hogy megtalálják benne az izgalmat a kitartó fanok.
-
m0h0senator
őstag
KELL
-
XuChi
addikt
Ez total ugyan az mint a korábbiak. Copy-Paste.
Már az első rész felénél halálra untam magam. Csak puffogtatás, autókázás és dög unalmas vacak story volt.
A második rész meg az előzmény dettó.
-
Scholes9
nagyúr
Jöhet VR-ra is.
-
Matada2.3
veterán
uuuuu, végre
-
Vérszemet kapott a G Pro wireless
-
Sirandrish
legenda
Nah ez jöhet
-
törölt tag
Színes és fiatalos lett. <3
-
prolad
addikt
Na ezzel teljesen meg is vettek, remélem még idén jön. Lehet tartalékolni a szabit
-
ej ebből pre-order lesz.
raytracing ON. -
rosejbli
senior tag
Az oké h egymillió fegyver van benne, de van-e olyan shotgun, ami kardokat lő, amik felrobbannak?
-
cyberkind
félisten
Az Epic Store vár!
-
laceszgamer
addikt
Végre!
Új hozzászólás Aktív témák
gp Megérkezett az első trailer, további részleteket jövő hónap elején kapunk, remélhetőleg a megjelenési dátummal együtt.
- Eladó Lenovo G70-80 17.3" HD+ (1600x900) i3-5005U GeForce 920M 8GB 128GB+1TB magyar bill 1 hét gar
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1 TB/12 GB fehér titán 3 év garancia, kiegészítőkkel eladó!
- DELL Latitude 5400 CHROMEBOOK , i5-8. GEN 8GB/64GB CHROME OS, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL, 27%ÁFÁS
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus TUF F17 FX707VV 17.3" FHD IPS i7-13620H RTX 4060 32GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Már 33 000 Ft-tól BONTATLAN. Részletfizetés .Gamer szék noblechairs HERO Valódi Bőr Fekete
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest