Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wesder
félisten
Az àllítàsom az volt hogy amikor megjelent akkor a maga 16 óràjàval hosszúnak szàmított, mert a többi Resi 6-8h volt. Ma egy jàték ami 16 óràt tud nyújtani meg igen is àtlagosnak szàmít. Szélsôséges példa, de az Odyssey Atlantis DLC 14h és az csak DLC. Egyetlen hiba maximum az hogy megjelenéskor az elôzô Resiket vettem figyelembe, ma meg összességében a jàtékok àtlaghosszàt.
[ Szerkesztve ]
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
MikiLóS
tag
Hát nem igazán van igazad, de bele lehet dumálni a nagy egészbe a 6.5 -21 óra közötti átlag a 16 órás(szerinted), de ha az összes játékot nézzük és csak a Resident Evil esetében akkor ott is inkább 6-8 óra az átlag. Miért?
- mert a legtöbb játék alig több mint 6 -7 óra.
Egy játékuk van ami 16 órás,(adathalmazod szerint) nem értem ebből miért következik az, hogy az lenne az átlag, de mindegy, nem is mennék ebbe a témába mélyebben bele, hisz a korábbi hozzászólásba oda írtam;"ez nem csak a lövöldözös játékokra igaz hanem minden kategóriában érzékelhető."U.i: jó lenen ha ma az átlag 16 óra lenne de akár csak 10+ DLC -k és akkor igazad lenen. de így még csak a közelében sem vagy a valósághoz.
[ Szerkesztve ]
-
Wesder
félisten
Resident Evil (1996) 6.5h
Resident evil 2 (1998) 6h
Resident Evil 2 (2019) 8.5h
Resident Evil 3 Nemezis 6.5h
Resident Evil 3 (2020) 6h
Resident Evil 4 (2005) 16h
Resident Evil 5 12h
Resident Evil 6 21.5h
Resident Evil 7 9.5h
Resident Evil 8 9.5Mint mondtam a Resi 4 a maga 16 óràjàval hosszúnak szàmított anno.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
MikiLóS
tag
dehogyis, régebben, sokkal hosszabbak voltak a játékok.
Ma már a rövid játékok is számos DLC -re van bontva.
És ez nem csak a lövöldözös játékokra igaz hanem minden kategóriában érzékelhető.2012 óta mintha mindennek a fele lenne az egész!
Persze a gyorskajákra Amerikán belül ez az állítás nem igaz![ Szerkesztve ]
-
GodGamer5
addikt
A legjobb, hogy nem jön prevgenre.
Egy kis gameplayt azért mutathattak volna belőle, de így is ütős lesz. A hosszától meg nem félek, az eredeti is jó hosszú volt.[ Szerkesztve ]
"Többször látsz Game Over képernyőt, mint Michelle Wild f@szt." "It's not a Loop, it's a Spiral"
-
Blitz23
tag
Mondjuk azért elég durva, hogy 3 remake és kozotte 3 év kell, hogy elteljen. Reméljük ez azt jelenti a 2. remake szintjén lesz vagy jobb, mert a 3. hatalmas cashgrab volt a 3-4 orajaval.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest