Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lasi
tag
válasz Quiksilver #9 üzenetére
De gondolom ez más országokban sem változik különösebben.
Nem hiába véletlen! - http://lasi.atw.hu/
-
TheDragon007
senior tag
válasz Quiksilver #5 üzenetére
Kellett egy hsz, hogy jobban induljon a napja, na.. Ezt igazán elengedheted neki
Számunkra egyértelmű, hogy a világon a magyar nők a legszebbek, de lássuk be, ezt minden nemzet így gondolja, de csak mi tudjuk, hogy nekünk van igazunk. -by Bocha
-
Egon
nagyúr
Ezek az USA-beli adatok, vagy alles zusammen minden eladott szoftverre vonatkoznak? Darabszámokat lehet tudni?
"Bonyolult kérdésre egyszerű választ keresni helyénvaló, de ritkán célravezető megoldás" (Wayne Chapman)
-
Zsoccc
senior tag
válasz Quiksilver #5 üzenetére
Nem "meg akadt", hanem megakadt, más a jelentés.
-
Quiksilver
aktív tag
Nem értem ezzel mi a baj, amikor el kezdtem megnézni a listát, azonnal meg akadt a szemem a F.E.A.R. 2-őn, hogy a harmadik helyen áll. Őszintén nem értelek...
Az embereket két dolog foglalkoztatja az ősidők óta: 1.Ki találta fel a munkát? 2. A többiek miért nem verték agyon?
-
TheDragon007
senior tag
ez hasznos lista lehet azoknak akik egy jó kis játékot szeretnének mostanában venni
Számunkra egyértelmű, hogy a világon a magyar nők a legszebbek, de lássuk be, ezt minden nemzet így gondolja, de csak mi tudjuk, hogy nekünk van igazunk. -by Bocha
-
Gregorius
őstag
A listát átnézvén rögtön meg akadt a szemem
Rögtön átnézted a listát és még a szemed is akadt? Ó te szegény! -
bishoplogan
senior tag
Battlefield 2 Complete collection sztem kimaradt a listából...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest