Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
bertalanimre
tag
válasz infectedmann #9 üzenetére
Játsz online noob-okkal. Akkor nem lesz gond a fejlődés. Habár pont én beszélek aki nem játszik RTS-t online ...
Az amerikaiak 51 százaléka szerint az informatikai felhő működését a rossz időjárás is befolyásolhatja.
-
infectedmann
őstag
Hangulatos videó, ezért már jár a piros pötty. Figyelemmel kísérem a játék alakulását, igaz a stratégia nem a kedvenc műfajom, leginkább a jó sztori miatt szoktam 1-1 címbe belefogni, aztán megunom az erős AI -t és végigcheatelem magam, hogy megtudjam a végkifejltettet Persze tudom elég láma meg n00b dolog, de ha nem az erősségem, akkor ez van
-
ledgeri
nagyúr
Ó megfogott: bétateszter jelenkezem!
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
Chapel
addikt
Homeworld jó volt, itt is jó a hangulat, de nem élném bele magam a "komoly" stratégiába. Szinte minden a felé húz (van példa elég) hogy konzolon is menjen szépen és jól kezelhetően és ugye itt jön ki a hatalmas előnye az egérnek.
Lapozzgattam a napokban ilyen 2000-es évek körüli pc gurut és tátottam a számat...10 játékból, 5-6 gyakran stratégia volt. Más világ...[ Szerkesztve ]
Fotó: https://www.flickr.com/photos/mr_chapel/
-
MCBASSTION
aktív tag
remelem jo lesz, a homeworl sorozat az egyik kedvencem
windows7sins.org
-
Balint1986
csendes tag
Jónak tűnik egyenlőre, jobban bejön, mint a StarCaft, remélem minőségében lesz olyan jó.
-
Tankos5672
tag
Hát ebből nem sok derült ki.. De nem ross z így elsőre.
Nekem dudálsz, kisautó?
-
Televan74
nagyúr
Végre megint egy kis stratégia. Kíváncsi leszek rá.
Mindenbe beleugatok!!!
-
atike
nagyúr
Szerintem is állati jó ez a stílus. Aztán hogy a játékba mi fog átkerülni vagy mi nem az már egy másik kérdés... Eddig bejön!
-
bertalanimre
tag
Egészen jól néz ki. A trailer legalábbis mindenképp megfogott
Az amerikaiak 51 százaléka szerint az informatikai felhő működését a rossz időjárás is befolyásolhatja.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest