- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 12. nap: REDACTED
- 2025 - Melyik játékot várod a legjobban a következő évben?
- Call of Duty: Black Ops 6 - Napokon belül indul a Squid Game event
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 11. nap: Orc Must Die 3
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 10. nap: Kill Knight
Új hozzászólás Aktív témák
-
oO7
őstag
vigyázat, most magamból fogok kiindulni !!!
figyelembe véve, hogy ez egy szimulátorjáték - szal nem az a fajta árkád ahol nincs különbség a forma1 és a rally irányítás között - valószínűleg naggyából 1-2 játékmódra fogsz specializálódni ha "pro" szinten tolod mert különben nagyon rosz lenne váltogatni a játékmódok között... szóval amire ki szeretnék lyukadni az az, hogy nem az a lényeg hogy mennyi játékmód van, hanem hogy az egyes játékmódok mennyire élvezetesre vannak megcsinálva (a multiplayer experience -ről nem is beszélve)... és most sem a forza sem a gt mellett nem beszélek csak azért gondoltam vázolom ezt a gondolatmenetet mielőtt egymásnak esik a két tábor[ Szerkesztve ]
-
plejik
addikt
-
heihachi
addikt
Azé' bele lehet tolni a Forzába 200 órát, mielőtt megunod, multi nélkül is. Multival, meg 1000 alatt nem állsz meg. Tegnap leálltunk multizni 18-kor és éjfélkor álltunk fel, még pisi szünetet sem tartottunk. Észre se veszi az ember, és hopp, elkörözgetett 6 órát.
"Lehet a Shift 2 már realisztikusabb mint a valóság" by NOD
-
v!ct0y
veterán
Nov 3, 4, 5 szabi és remélem nem lesz hiány a boltokban a ps3 ból
-
plejik
addikt
-
plejik
addikt
Én is nagyon várom, baromi kíváncsi vagyok már ,csak nehogy pofáraesős legyen a dolog, meg nemártan beszerezni egy PS3 -at sem addigra.
iPhone 14 Pro / MacBook Pro M1 pro 14" 2021 / PlayStation 5 Pro + PS Portal / LG CX3 OLED / RedMagic Nova /
-
gybazsi
senior tag
Lehet h venni kéne 1 PS3-at............
"az LFA a LegFaszább Autó rövidítése" - Bazsó Gábor (Totalcar)
-
james001
veterán
majdnem elsírtam magam olyan jó ez a trailer
https://psnprofiles.com/kazama001
-
anulu
félisten
pirossal bekarikázva naptárban. főnökkel szabadság megbeszélve, addíg remélem a G25-re is meglesz a pénz. aztán vissza kettes és PADLÓGÁZ!
[ Szerkesztve ]
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
M3Ny3'T
senior tag
Heh...én is ezen morfondíroztam (el nem hiszem, hogy végre kijön ), de a Trailer végén ott a november 2010.
A graf jó, de nagyon kiváncsi vagyok arra, mennyire szimulátor.
Nomegha ekkora költségvetéssel dolgoztak rajta, igazán bele vihették volna a törésmodellt...[ Szerkesztve ]
Skype-on lány az informatikusnak: Milyen színű a szemed? Informatikus: #0034ff
-
infectedmann
őstag
PC-re sosem lesz ilyen autós game
Komolyan elgondolkodtam, hogy veszek egy PS3-at. -
Mappa
addikt
nagyon Ps3 vétel szagot érzek
nem kötelező megadni
-
oO7
őstag
E3 -on nem november 2 volt még ?
amúgy szerintem nem valami nagy szám... szép-szép a grafika... de csak replay -eken jön ki igazán a hatalmas polygon szám, meg ott raknak be ilyen fókuszálás effektet, hogy csak az autó az éles a háttér meg olyan homályos, plusz a további szűrőket amitől valóban realisztikus a kép... játék közben viszont olyan semmilyen...
eléggé kettős érzéseim vannak ezzel a GT5 -el kapcsolatban, kíváncsi leszek a véglegesre, hogy mit alkottak végülis -
Allien
veterán
Legalább egy régebbit igazán kidobhatnának PC-re is. Jó, tudom, ez nem fog megtörténni egy darabig tuti. Bár, emu-val is lehet próbálkozni, de az még sem ugyan az. Tuti megvenném eredetiben.
Battlefield 2142-ben Alien69 ''the ACE'' | -=SoG=-Alien by Battlefield 2 | Hot Jazz Band 20(05). Jubileumi koncert |
-
N3ST1C
tag
Ahogy a többi GT ez is ha megjelenik nagyot fog aratni.
Az autó modellezések lenyűgözőek, erre a játékra érdemes várni -
Morden24
nagyúr
November 3, oké.
És évet mondtak hozzá?Sectumsempra - For Enemies
-
peetmaster
senior tag
Naaa, lassan kezdhetem letörölgetni a 10 centis port a PS3-ról...
-
Dragbajnok
tag
Nagyon jónak ígérkezik.Iszonyúan várom már.
Új hozzászólás Aktív témák
- AliExpress tapasztalatok
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Milyen NAS-t vegyek?
- Milyen autót vegyek?
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Autóhifi
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Underrail - klasszikus izometrikus rpg-h&s
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest