Hirdetés
- EA Sports WRC '23
- Xbox Series X|S
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- PlayStation 5
- Nintendo Switch
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Mandragora: Whispers of the Witch Tree teszt
- RoadCraft - Akár négyen is játszhatunk a teljes változattal
- Nintendo Switch 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
oO7
őstag
vigyázat, most magamból fogok kiindulni !!!
figyelembe véve, hogy ez egy szimulátorjáték - szal nem az a fajta árkád ahol nincs különbség a forma1 és a rally irányítás között - valószínűleg naggyából 1-2 játékmódra fogsz specializálódni ha "pro" szinten tolod mert különben nagyon rosz lenne váltogatni a játékmódok között... szóval amire ki szeretnék lyukadni az az, hogy nem az a lényeg hogy mennyi játékmód van, hanem hogy az egyes játékmódok mennyire élvezetesre vannak megcsinálva (a multiplayer experience -ről nem is beszélve)... és most sem a forza sem a gt mellett nem beszélek csak azért gondoltam vázolom ezt a gondolatmenetet mielőtt egymásnak esik a két tábor -
heihachi
addikt
-
v!ct0y
veterán
Nov 3, 4, 5 szabi és remélem nem lesz hiány a boltokban a ps3 ból
-
plejik
addikt
Én is nagyon várom, baromi kíváncsi vagyok már ,csak nehogy pofáraesős legyen a dolog, meg nemártan beszerezni egy PS3 -at sem addigra.
-
gybazsi
senior tag
Lehet h venni kéne 1 PS3-at............
-
james001
veterán
majdnem elsírtam magam olyan jó ez a trailer
-
anulu
félisten
pirossal bekarikázva naptárban. főnökkel szabadság megbeszélve, addíg remélem a G25-re is meglesz a pénz. aztán vissza kettes és PADLÓGÁZ!
-
M3Ny3'T
senior tag
-
infectedmann
őstag
PC-re sosem lesz ilyen autós game
Komolyan elgondolkodtam, hogy veszek egy PS3-at. -
Mappa
addikt
nagyon Ps3 vétel szagot érzek
-
oO7
őstag
E3 -on nem november 2 volt még ?
amúgy szerintem nem valami nagy szám... szép-szép a grafika... de csak replay -eken jön ki igazán a hatalmas polygon szám, meg ott raknak be ilyen fókuszálás effektet, hogy csak az autó az éles a háttér meg olyan homályos, plusz a további szűrőket amitől valóban realisztikus a kép... játék közben viszont olyan semmilyen...
eléggé kettős érzéseim vannak ezzel a GT5 -el kapcsolatban, kíváncsi leszek a véglegesre, hogy mit alkottak végülis -
Allien
veterán
Legalább egy régebbit igazán kidobhatnának PC-re is.
Jó, tudom, ez nem fog megtörténni egy darabig tuti.
Bár, emu-val is lehet próbálkozni, de az még sem ugyan az. Tuti megvenném eredetiben.
-
N3ST1C
tag
Ahogy a többi GT ez is ha megjelenik nagyot fog aratni.
Az autó modellezések lenyűgözőek, erre a játékra érdemes várni -
Morden24
nagyúr
November 3, oké.
És évet mondtak hozzá? -
peetmaster
senior tag
Naaa, lassan kezdhetem letörölgetni a 10 centis port a PS3-ról...
-
Dragbajnok
tag
Nagyon jónak ígérkezik.Iszonyúan várom már.
Új hozzászólás Aktív témák
gp Hosszas várakozás után végre az európai megjelenés is hivatalos dátumot kapott.
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Ukrajnai háború
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- EA Sports WRC '23
- Xbox Series X|S
- iPhone topik
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- E-roller topik
- Üvegben nem szűköldködő GameMax mikrotorony, "lopakodó" alaplapokhoz is
- További aktív témák...
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 1TB SSD Quadro T1000 W11
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GIGABYTE B650 UD AX WiFi AM5 DDR5 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest