Új hozzászólás Aktív témák
-
djyuri
őstag
istenem mennyit játszottam ezzel...már annyira a génjeimben volt,hogy 2 év után mikor elővettem a comodore-t,akkor is elsőre halál nélkül végig vittem Egy nagy kedvenc volt ez. A másik az a boszorkányos...hasonló primitív kikerülős-labirintusos packman szerű pályán volt,ahol a kis pályák végén mindig jött egy gonosz boszi..és több játékos volt.
-
datatomm
tag
Én újra születtem. Köszönöm az alkotóknak!
Ami igazán lényeges, az a szemnek láthatatlan.
-
dave666
aktív tag
C64-es korszakban nyomtuk a haverokkal, ki viszi át több pályát
Az újnak szép grafikája van, de már nem az a fellingDave666
-
ceia
őstag
Akik az előző oldalról nem jutottak volna el hozzá, nézzék meg ezt is:
A készítőknek van mégegy óriási játéka, a Sqrxz ami ráadásul 3 részes! Ez is multiplatform és ingyenes. Nagyon szimpatikus ez a hozzáállás Akinek a Giana tetszik, garantáltan ezt sem fogja tudni abbahagyni! Innen tölthető le: [link][ Szerkesztve ]
it's more fun to compute
-
ceia
őstag
A Giana Sisters máig a kedvenc C64 játékom. ( a második a Terry's Big Adventure!) De ez egyáltalán nem tetszik. Tulajdonképpen semmi köze az eredeti játékhoz, a címén kívül és hogy egy lány karaktert irányítunk. Engem inkább emlékeztet valami Sonic + Mario + Rayman kombinációra.. A Giana zenék pedig rock verzióban szörnyűek. Van egy jó remake, multiplatform, ráadásul ingyenes - azoknak a rajongóknak, akik játszottak az eredetivel, inkább ezt ajánlom! [link]
[ Szerkesztve ]
it's more fun to compute
-
doc
nagyúr
válasz tkmwuzhere #28 üzenetére
pont irni akartam hogy egy billentyuzet araert kapni kontrollert is
az elmeny meg osszehasonlithatatlan
amugy annak idejen en nem joystickkal Gianaztam (az ugy nagyon nehez es kenyelmetlen volt, foleg a teglak szelen pixelenkenti lepegetesnel) hanem jo kis QuickShot joypaddal, elpusztithatatlan volt, es elkepesztoen kenyelmesen hasznalhato
-
Timyyy
őstag
Elszomorodtam azt látva, hogy billentyűzettel nem ajánlatos akinek van ilyen játékokkal tapasztalata, mit mond? Meg se próbáljam kontroller nélkül?
Osztrák - olasz mosószerek / élelmiszerek rendelhetők nálam, írj nyugodtan üzenetet!
-
fleetcmd
tag
Köszi a tesztet Már nézegettem ezt a játékot korábban is, de most, hogy láttam az ismertetőt, meg is vettem Az első pályát csináltam még csak meg, de tetszik nagyon.
--- Steam Controller + Steam Link // Logitech F310 játékvezérlők; Tel.: Nokia 5 (Android 8.1)
-
doc
nagyúr
-
doc
nagyúr
az eredeti C64-es jatek a legeslegkedvencebb jatekom volt
rengetegszer vegigtoltam, alkalmankent haromnegyed ora kellett hozza, pluszminusz par perc
ez az uj jatek is nagyon bejovos, de szerintem nem birna a ceges notebook, asztali gepem meg nincs -
speeedyyy
tag
Atyaég Hát akinek tetszik, annak jó szórakozást kívánok hozzá !
-
Vistaboy
veterán
Mi bajotok van a háttérrel? Férfiasan bevallom, hogy a Csingiling sorozat (Meg a Jégkorszak, Madagaszkár, stb.) a kedvenc animációs filmjeim (Az anime, ugye, nem rajzfilm, mint azt sokan hiszik). Sokkal jobbak, mint a legtöbb ma készülő premier alkotás. Mindegyik eddig kijött rész BD50-ben itt figyel a merevlemezen, és már alig várom, hogy végre a Szárnyak Titka is megjelenjen szinkronosan.
MOD: Attól még szeretem a komolyabb játékokat és filmeket is, de alapvetően azokat nem nagyon nézem meg többször, míg az animációs filmeket legalább egy tucatszor láttam már és még ma is megnézném.
[ Szerkesztve ]
"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
-
tkmwuzhere
csendes tag
Ez a háttér nem süti ki a szemed este? Nekem még nappal is bántaná
Giana sisters nekem valamiért kimaradt, de szerintem ez megér egy
letöltéstlegális megvételt, mert a Trine nagyon tetszett"Te is fiam, hejesírás?" "A baj alapvetően nem az, hogy rossz, hanem hogy epikusan sz@r." -EBE
-
RyanGiggs
őstag
A 90'-es évek elejét juttatja az eszembe, amikor még C64-en nyomtam végig.
Most végiglestem egy 30 perces Youtube videót, hogy eszembe jutnak-e a pályák...
de meglepődésemre az összesre emlékszem! Csak úgy törtek föl az emlékek.
Pedig nem tegnap játszottam vele, az is biztos!
Aranyos ez az új rész is, de hát azért már nem tudnék ilyenekkel játszani.
Inkább maradok a Dishonored-nál, már uccsó pályánál tartok.
(Év játéka eddig!)[ Szerkesztve ]
-
cskamacska
addikt
A kislányos hátteret direkt a Giana teszt miatt tetted be, hogy passzoljanak?
A gyűjtögetős platformereket nem nagyon szeretem, de az azonnali váltás a két világ között az nagyon tetszik.
"Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"
-
Nunder
őstag
Örülök, hogy sikerült pár embernek egy kis örömöt szereznem
A diszkográfia egy része ingyenesen letölthető akár *.flac-ben is a hivatalos oldalukról. Ha további infó érdekel valakit, az nézzen be a blogomba, anno írtam róluk, nagy kedvenceim. Nem a reklám helye
[ Szerkesztve ]
“It's the job that's never started as takes longest to finish.” // blackbird3dworks.hu
-
ddekany
veterán
Lehet hogy én vagyok képértelmezésben lassú, de míg a C64-es verziónál azonnal át lehetett látni, hogy mi fal, mi platform, mihez nem szabad hozzáérni (pl. tüskék), itt akkora vizuális kavalkád van, főleg a kidolgozott háttér és előtér miatt, hogy egy ilyen gyors játékban, elég nehéz kinézni a pályát. Mondjuk ezt csak a videó alapján mondom.
-
Victoryus
addikt
C64-en mi volt az utolsó pálya? Nálam azt hiszem a 31., ahol volt egy rakás érme, de nem lehetett továbbmenni. Cheattel se Nagyon sokat játszottam vele.
<< Tananyagok: informatikaora.hu >> Lego technic 42139 eladó
-
huskydog17
addikt
Néztem sok gameplay videót erről a játékról. Az eredeti verziót nem ismerem, de ez az új egy dolog miatt érdekel: a zene: A játék soundtrack-je szerintem fenomenális, ahogy valós időben váltjuk a két világot, úgy változik vele a zene stílusa is, de ugyanaz a dal, ez szerintem hatalmas. A dalok gyönyörűek, főleg amikor a vörös hajúval megy az ember. Szerintem minden idők egyik legjobb játék soundtrack-je.
Nunder: Hatalmas köszönet és teljesen egyet értek veled!
MegaEPIC a soundtrack![ Szerkesztve ]
Gameplay csatornám: https://www.youtube.com/channel/UCG_2-vD7BIJf56R14CU4iuQ
-
Nunder
őstag
Ha a hangokról is esett szó, említsük meg a mai zenei világ egyik gyöngyszemét, a Machinae Supremacy zenekart, akiknek a játék zenéjét köszönhetjük. Ők a SID-metal nagyjai, szerintem minden játékos érzelmű egyénnek kötelező hallgatni őket.
Akiket érdekel a játék zenéje, az az alábbi SoundCloud linken meghallgathatja, ugyanis a srácok közzé tették az OST-t.
Minden számukban felcsendül a Commodore chip hangja, úgyhogy aki kedvet kapott hozzájuk, az az új albumot is hallgassa meg, szintén elérhető itt.
A játék maga nagyon tetszetős, amint lehet, ki is szeretném próbálni
“It's the job that's never started as takes longest to finish.” // blackbird3dworks.hu
-
dante0425
tag
Nem tűnik rossznak a játék, majd egy Steam-es akció keretin belül beszerzem
-
L4mie
veterán
best of volt C64 en a zenéjétől mai napig kiráz a hideg
Dolgok amiket utálok: 1. fórumaláírások, 2. irónia, 3. listák
-
vg
addikt
Kissé WTF érzésem lett a kisgyerekes tündéres háttérkép és a Deadlight játék ikonját együtt látni... amúgy a játék sajnos csapnivaló, a DS verzió sokkal jobb.
-
Nekem tetszik,bár a C64 élményt nem tudja pótolni.
"It was me on that road. But you couldn't see me.Too many lights out, but nowhere near here.It was me on that road. Still you couldn't see me.And then flash lights and explosions"
-
a2d2
addikt
Huh, ezt commodore-on mennyit toltuk anno.
A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Yettel topik
- BestBuy topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- PlayStation 5
- Szó szerint táptitán az FSP legfrissebb üdvöskéje
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Revolut
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- További aktív témák...
- AMD RADEON RX 6700 XT PowerColor Red Devil
- Új Lenovo ThinkPad P16s Workstation Érintős LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6850U 32/1TB 680M 4GB FHD+
- Bontatlan Lenovo ThinkPad P16s Workstation LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6825U 16/512 RADEON 680M FHD+
- MSI RTX 3060 Ti VENTUS 2X OCV1 LHR
- Razer Blackshark v2 Pro Wireless White
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest