Hirdetés
- EAFC 25
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Xbox Series X|S
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Cyberpunk 2077
- Escape from Tarkov
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Elden Ring
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyáliSanyi
őstag
Város lesz ez is!
Melyik játék az, ami jelenleg is forgalomba van és TPS tipusú? Valami GoW féleségre gondolok, hogy adtak-e ki más néven hasonlóan élvezhető játékot?
-
beef
őstag
Szomorú vagyok, hogy ilyen lesz. Bár a GRAW2 simán elég lenne, ha nem szállna el random vagy legalább a coopba vissza lehetne csatlakozni.
-
Kr/\toS
senior tag
Metal Gear of War.
Egyébként tetszetős.
-
Recon666
Közösségépítő
Jó lesz.
-
he7edik.
addikt
GoTY
-
powergoku
tag
Nem nagyon szeretem az ilyen típusú játékokat,de ez tetszik.
-
korion
senior tag
jók a kameraállasok!
és a látványt is nagyon eltalálták! -
wednesday
őstag
Egyetértek. És nem az a gond, hogy van arcade lövölde, hanem, hogy már lassan csak olyan lesz. Nem az a baj, hogy a pl: COD nem változik meg, hanem, hogy jelen esetben a Ghost Recon változik. De egyébként ez elmondható lassan az összes Ubisoft termékről. Ez a kiadó volt, ami inkább speciális, realisztikussághoz közelebb álló, kellő kihívású játékokat adott ki.Ettől teljesen elfordultak.
-
bishoplogan
senior tag
Na meg ott a Splinter Cell: Conviction is, azt is kiherélték, de valamilyen oknál fogja azért még is szerethetővé vált a pörgős játékmenete miatt.
de azt ugye tudjuk, hogy a Splinter Cellek sosem pörögtek, mindig a lopakodásról szólt.
ez van: a mai generációnak sajnos ez kell -
Silenzio
addikt
Nagyon látványos, de pár új ötlettől eltekintve az n-edik fedezékharcos tps. A Rainbow 6-t már 5 éve kinyírták, a Ghost Recon legalább az AW-kkel tartotta magát nagyjából eredeti vállalása mellett. Ennek most vége. Elhiszem, hogy a valóságtól maximálisan elrugaszkodott ticsung szarságok nagyon szórakoztatóak, de igazi, katartikus élményt csak akkor adnak az ilyesfajta játékok, ha a végletekig realisták, tervezésre, megfontoltságra kényszerítenek. Ez itt megszűnt. Újabb nagy nevet vesztettünk.
-
Góliát
őstag
Kicsit fura a mozgás, de összességében jó lesz szerintem.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Na ezt most nem vágom mi van. Nem úgy volt hogy PC-re ez nem jön, de cserébe kapjuk a Ghost Recon Online-t?
-
KvPt
tag
És ez most mitől Ghost Recon?? Külső nézet, pörgős játékmenet, mégis mi ez?
Úgy látszik a Rainbow Six sorozathoz hasonlóan ezt is elkúrvítják... -
nanorambo
őstag
válasz
bishoplogan #3 üzenetére
Én is úgy hallottam, hogy PC-re később jön, de a trailer végén egy időpont van feltűntetve mindhárom verziónak.
-
wikings2
őstag
Nagyon rég játszottam már Ghost Reconnal. Itt lesz az ideje.
-
Apika
addikt
Nagyon látványos! Élvezetes játékot ígér...
-
UnlimitedN20
tag
válasz
bishoplogan #3 üzenetére
Ez jó hír, köszi
-
dredbiro
senior tag
Videó alapján jónak tűnik a harcrendszer,az eddigi GR-ok is tetszettek,remélhetőleg ebben sem kell csalódni
-
bishoplogan
senior tag
Jön PC-re, nem kell félni emiatt. A Ubisok ráadásul egy videóüzenetben is bejelentették hogy jön PC-re, csak később. Konzolosok nyáron kapják meg, a PC-sek meg ősszel, vagy jobbik esetben nyár közepén, nyárvégén.
De addig lesz egy GR Online is, ami csak PC-re fog megjelenni, egy MMOTPS.
-
Taposo
aktív tag
Nagyon menő játékok szeretem őket várom nagyon, de még mindig nem vagyok tisztában vele hogy most jön PC-re vagy nem jön, mert eddig mindenhol mást olvastam
-
törölt tag
Jó lesz, jó lesz. Nem az első Gears of War koppintás, de ebben legalább van némi sajátosság is. Én várom, szeretem a Ghost Reconokat.
Új hozzászólás Aktív témák
gp Új videó jelent meg a Ghost Recon Future Soldierból.
- BMW topik
- Milyen autót vegyek?
- EAFC 25
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Reklámblokkolók topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Milyen egeret válasszak?
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
- Nagyszerű állapotú, dobozos ASUS Prime Z270-P
- ASUS ROG Strix G16/i9-13980HX/1920x1200/165Hz/32GB/1TB/Geforce RTX 4070 8GB
- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
- Harman Kardon Citation szett (Bar, Sub S, Surround) - akár hátterek nélkül is
- Lian Li Galahad II Trinity Performance 360, Fekete, !!! AKÁR 20.000ft-ért !!!
- Samsung Galaxy S25 12/128 Új 3 év garancia
- GIGABYTE GeForce RTX 3070 Gaming OC 8G 3X WINDFORCE - Garancia
- Multimédiás PC / Ryzen 5 5600G / 16GB 4000Mhz DDR4 / 1TB SSD / Wifi 6
- Lenovo ThinkPad X13 G1- i5-10310U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ RX 9070 300e/9070XT 340e/4070Ti S 405e/5060Ti 210e/5070 280e/5070Ti 400e/5080 540e
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest