Új hozzászólás Aktív témák
-
gyáliSanyi
őstag
Város lesz ez is!
Melyik játék az, ami jelenleg is forgalomba van és TPS tipusú? Valami GoW féleségre gondolok, hogy adtak-e ki más néven hasonlóan élvezhető játékot?
Live poor, die rich.
-
beef
őstag
Szomorú vagyok, hogy ilyen lesz. Bár a GRAW2 simán elég lenne, ha nem szállna el random vagy legalább a coopba vissza lehetne csatlakozni.
-
Kr/\toS
senior tag
Metal Gear of War.
Egyébként tetszetős.
-
Recon666
Közösségépítő
Jó lesz.
-
he7edik.
addikt
GoTY
Égő szöveg a flém vázon
-
powergoku
tag
Nem nagyon szeretem az ilyen típusú játékokat,de ez tetszik.
Egy hazug eladót értékeltem negatívval és bosszúból én is azt kaptam.Ez jár 13 év reg és több száz pozitív értékelés után.Köszönöm.
-
korion
senior tag
jók a kameraállasok!
és a látványt is nagyon eltalálták!Discord: https://discord.gg/DWzNeZZKcV - +3670-365-3097 csak viber!;)
-
wednesday
őstag
Egyetértek. És nem az a gond, hogy van arcade lövölde, hanem, hogy már lassan csak olyan lesz. Nem az a baj, hogy a pl: COD nem változik meg, hanem, hogy jelen esetben a Ghost Recon változik. De egyébként ez elmondható lassan az összes Ubisoft termékről. Ez a kiadó volt, ami inkább speciális, realisztikussághoz közelebb álló, kellő kihívású játékokat adott ki.Ettől teljesen elfordultak.
-
bishoplogan
senior tag
Na meg ott a Splinter Cell: Conviction is, azt is kiherélték, de valamilyen oknál fogja azért még is szerethetővé vált a pörgős játékmenete miatt.
de azt ugye tudjuk, hogy a Splinter Cellek sosem pörögtek, mindig a lopakodásról szólt.
ez van: a mai generációnak sajnos ez kell -
Silenzio
addikt
Nagyon látványos, de pár új ötlettől eltekintve az n-edik fedezékharcos tps. A Rainbow 6-t már 5 éve kinyírták, a Ghost Recon legalább az AW-kkel tartotta magát nagyjából eredeti vállalása mellett. Ennek most vége. Elhiszem, hogy a valóságtól maximálisan elrugaszkodott ticsung szarságok nagyon szórakoztatóak, de igazi, katartikus élményt csak akkor adnak az ilyesfajta játékok, ha a végletekig realisták, tervezésre, megfontoltságra kényszerítenek. Ez itt megszűnt. Újabb nagy nevet vesztettünk.
https://pte3d.hu - 3D nyomtatás, 3D szkennelés, anyagvizsgálat, VR
-
Góliát
őstag
Kicsit fura a mozgás, de összességében jó lesz szerintem.
Becsület-Tisztesség-Szeretet
-
oriic
HÁZIGAZDA
Na ezt most nem vágom mi van. Nem úgy volt hogy PC-re ez nem jön, de cserébe kapjuk a Ghost Recon Online-t?
Live-Die-Respawn
-
KvPt
tag
És ez most mitől Ghost Recon?? Külső nézet, pörgős játékmenet, mégis mi ez?
Úgy látszik a Rainbow Six sorozathoz hasonlóan ezt is elkúrvítják... -
nanorambo
őstag
válasz
bishoplogan #3 üzenetére
Én is úgy hallottam, hogy PC-re később jön, de a trailer végén egy időpont van feltűntetve mindhárom verziónak.
-
wikings2
őstag
Nagyon rég játszottam már Ghost Reconnal. Itt lesz az ideje.
Talán én is Pest vagyok... Pest a pestiségem. Pest,hogy rég Pesten lakok, s nem lettem pesti mégsem.
-
Apika
addikt
Nagyon látványos! Élvezetes játékot ígér...
-
UnlimitedN20
tag
-
dredbiro
senior tag
Videó alapján jónak tűnik a harcrendszer,az eddigi GR-ok is tetszettek,remélhetőleg ebben sem kell csalódni
Good hunting,STALKER !
-
bishoplogan
senior tag
Jön PC-re, nem kell félni emiatt. A Ubisok ráadásul egy videóüzenetben is bejelentették hogy jön PC-re, csak később. Konzolosok nyáron kapják meg, a PC-sek meg ősszel, vagy jobbik esetben nyár közepén, nyárvégén.
De addig lesz egy GR Online is, ami csak PC-re fog megjelenni, egy MMOTPS.
[ Szerkesztve ]
-
Taposo
aktív tag
Nagyon menő játékok szeretem őket várom nagyon, de még mindig nem vagyok tisztában vele hogy most jön PC-re vagy nem jön, mert eddig mindenhol mást olvastam
-
törölt tag
Jó lesz, jó lesz. Nem az első Gears of War koppintás, de ebben legalább van némi sajátosság is. Én várom, szeretem a Ghost Reconokat.
Új hozzászólás Aktív témák
gp Új videó jelent meg a Ghost Recon Future Soldierból.
- Kedvenc zene a mai napra
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Háztartási gépek
- Gyúrósok ide!
- Sweet.tv - internetes TV
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Kriptovaluták és az adózás
- Konteó topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest