Új hozzászólás Aktív témák
-
bepken
veterán
az előző rész pont abban az időben jött ki, amikor elég látványosan kezdett visszaesni a sorozat minősége - saját vélemény - és ezért is volt annyira pozitív csalódás. végig is vittem már egy párszor, szerintem még premier előtt újra végig is fogom
az eddigi videók alapján ez is tényleg nagyon biztató, a játékmenet pl nagy mértékben ment el jó irányba, talán kevésbé lesz repetitív, több lesz a kombó, a lehetőségek. a sztori alapja is az egyik kedvenc SP "témaköröm", amiből nagyon nagyon jó poénokat lehet (tudnak) kihozni. bízom benne, hogy ez a része is rendben lesz - csak mert 19-20. évad nekem ilyen egyszer végignézős volt most sajnos....
"bár volt néhány khm... durva poén..." - hát igen...az alsógatyagnómos, háttérben döngetős rész szerintem zseniális volt pl
[ Szerkesztve ]
╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
Új hozzászólás Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Politika
- AMD off topik: VGA, CPU, APU és minden, ami AMD
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Unraid
- EA Sports WRC '23
- Melyik tápegységet vegyem?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- További aktív témák...
- Nintendo Switch OLED 19.0.1. Dual-Boot Cfw + 256GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival
- Dualsense Cosmic Red kiadást vennék / V2 ha lehet
- Garanciális ASUS ROG Strix GeForce RTX 4090 OC 24GB GDDR6X 384bit
- Újszerű, garanciális ARCTIC Liquid Freezer III 360
- Garanciális be quiet! Light Base 600 LX Black
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest