Új hozzászólás Aktív témák
-
elithun
őstag
Jónak tűnik, várós még mindig. Az első része etalon.
„Minden egyes tapasztalat közelebb visz a megértéshez.”
-
atike
nagyúr
Ez nagy királyság lesz. Mondjuk már az utolsó pár évad kimaradt, de erre lehet jó lesz ránézni...
-
bepken
veterán
az előző rész pont abban az időben jött ki, amikor elég látványosan kezdett visszaesni a sorozat minősége - saját vélemény - és ezért is volt annyira pozitív csalódás. végig is vittem már egy párszor, szerintem még premier előtt újra végig is fogom
az eddigi videók alapján ez is tényleg nagyon biztató, a játékmenet pl nagy mértékben ment el jó irányba, talán kevésbé lesz repetitív, több lesz a kombó, a lehetőségek. a sztori alapja is az egyik kedvenc SP "témaköröm", amiből nagyon nagyon jó poénokat lehet (tudnak) kihozni. bízom benne, hogy ez a része is rendben lesz - csak mert 19-20. évad nekem ilyen egyszer végignézős volt most sajnos....
"bár volt néhány khm... durva poén..." - hát igen...az alsógatyagnómos, háttérben döngetős rész szerintem zseniális volt pl
[ Szerkesztve ]
╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
Sinisi
senior tag
Úúú South Park again
-
OK, csúsznak kicsit, gondolom a grafikát csiszolják...
Amúgy az első rész is marha jó volt, bár volt néhány khm... durva poén, de volt történet, amiért érdemes volt küzdeni. Sok játék példát vehetne róluk, bár lehet az "emlékezet nélkül a kórházban ébredtem, jajj mi történt" játékokra volt igény.
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
Új hozzászólás Aktív témák
- Full HD gamer PC
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/256 FHD HUN
- 512GB Csillagfény! VADIÚJ BONTATLAN, AKTIVÁLATLAN Starlight MacBook Air M3 512GB Magyar bill, GAR!
- 16GB! VADIÚJ BONTATLAN, AKTIVÁLATLAN Midnight blue MacBook Air M3 16GB 256GB Magyar bill, GAR!
- Gyönyörű! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 32/512 FHD HUN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest