Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
KROK640
nagyúr
válasz
#09634560 #2450 üzenetére
Teljesen igazad van, de Zoltánunk már tudja, hogy ő a RAMmal többet nyerne, és ki vagyok én, hogy ezt meg merjem kérdőjelezni?
Most 2GB-os modulokat keres Debercenben. Belinkeltem nekik kettőt. Neki egyszerre 4 kéne meg egyfajta. Neki se állok kifejteni, hogy a 2GB-os DDR2 fehérholló ritkaságú a köreimben, és ha a négy négy helyről jön és négy fajta akkor is érdemes levadászni, ha nem akar 3-5GB RAMmal megöregedni, SSD nélkül.De ha anno Zoltánunk nem dob ki a 23-25ért vett gépe mellé 25 ezret rögtön koncertjegyre, hanem megfogadja a tanácsomat és azt is a gépre költi (elvégre a koncert felejthető egy este lemegy, már rég elfelejtette, de a gépe lassú maradt), meg nem a "legalább több marad sörre" a filozófia a gép építésekor, akkor most I3 + DDR3 kombóval haladhatna, eleve lenne 4-8GB RAMja de 4GB-os modulokat is könnyedén és olcsón találna, és a probléma meg lenne oldva. De mint tudjuk ő szereti a nehezebb utat választani.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Sokan találkoztunk már olyan ismerőssel, "üzletféllel", aki minden segítséget ingyen szeretne, és azt is...
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest