Új hozzászólás Aktív témák
-
KROK640
nagyúr
válasz
#09634560 #2450 üzenetére
Teljesen igazad van, de Zoltánunk már tudja, hogy ő a RAMmal többet nyerne, és ki vagyok én, hogy ezt meg merjem kérdőjelezni?
Most 2GB-os modulokat keres Debercenben. Belinkeltem nekik kettőt. Neki egyszerre 4 kéne meg egyfajta. Neki se állok kifejteni, hogy a 2GB-os DDR2 fehérholló ritkaságú a köreimben, és ha a négy négy helyről jön és négy fajta akkor is érdemes levadászni, ha nem akar 3-5GB RAMmal megöregedni, SSD nélkül.De ha anno Zoltánunk nem dob ki a 23-25ért vett gépe mellé 25 ezret rögtön koncertjegyre, hanem megfogadja a tanácsomat és azt is a gépre költi (elvégre a koncert felejthető egy este lemegy, már rég elfelejtette, de a gépe lassú maradt), meg nem a "legalább több marad sörre" a filozófia a gép építésekor, akkor most I3 + DDR3 kombóval haladhatna, eleve lenne 4-8GB RAMja de 4GB-os modulokat is könnyedén és olcsón találna, és a probléma meg lenne oldva. De mint tudjuk ő szereti a nehezebb utat választani.
Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
Új hozzászólás Aktív témák
lo Sokan találkoztunk már olyan ismerőssel, "üzletféllel", aki minden segítséget ingyen szeretne, és azt is...
- PNY Quadro RTX A5000 24GB GDDR6 384bit
- Ezüst MacBook Pro 16" M4 Pro 14C 20G 24GB, 512GB BRU-TÁ-LIS! Garancia, stb.
- ASUS ROG Strix G513QM - 15,6"FHD IPS 300Hz - Ryzen 9 5900HX - 16GB - 1TB - RTX 3060 6GB - Win11
- Samsung Galaxy Note 8
- SAMSUNG (LS27C902PAUXDU) 5K SMART PRÉMIUM PC-GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest